نقل قول:
سلام
پایونییر هم این میکروفون رو داره و به کمک MCACC تمام مراحل به صورت اتوماتیک انجام میشه.
Printable View
نقل قول:
سلام
پایونییر هم این میکروفون رو داره و به کمک MCACC تمام مراحل به صورت اتوماتیک انجام میشه.
922 رو نمی دونم ولی 921 هیچ نوع فرمت تصویری پخش نمی کنه.نقل قول:
الان نگاه کردم 922 هم مثل 921 فرمت های زیر رو ساپورت می کنه که هیچ کدوم ویدئویی نیست
Via LAN/USB: MP3, WAV, AAC, WMA, FLAC
192
kHz/24-Bit Audio playback: WAV, FLAC
سلام
دستگاهي هست كه فقط ديكودر باشه ؟
يعني بتونه مثلا dts-hd رو باز گشايي كنه و به خروجي arc بفرسته يعني آمپ نداشته باشه
سلام خدمت همه دوستان.
یه سری راهنمایی میخوام راجع به سیستم جدیدی که می خوام بگیرم.
برای استیج جلو سیستمم از برند پارادایم و دالی دو مدل انتخاب کردم که نظر کسایی که داشتن تو سایت هایی مثله AVS مثبت بوده.
مدل ها این ها هستند:
Dali concept 8
Paradigm Monitor 7 Or Monitor 9
برای سنتر مد نظرم IKON Vokal 1 هست.
برای انتخاب ----- هم موندم. Onkyo بگیرم یا برند های دیگه مثله Yamaha یا Denon
ترجیحا 5.1 کانال باشه و اینکه استیج عقب رو هم نمیخوام و برای ساب هم چی پیشنهاد میکنید؟؟؟ پلیر های بلو ری هم معرفی کنید ممنون میشم.
بله هست مثلاً Pre Amplifier ها دقیقاً همین کارو می کنند ولی معمولاً جزو سیستم های high end به حساب می یان و قیمت های نجومی دارند.نقل قول:
Stand alone DAC هم هست.
بهترین کار همون جواب همیشگی هست یعنی اینکه خودتون با گوش خودتون تست بگیرید.نقل قول:
ولی در کل من با برند پارادایم حال نمی کنم یعنی خاطره خوبی ندارم. بهتر هم هست که بلندگوهاتون همگی از یک برند و یک سری از اون برند باشه.
مثلاً همگی فوکال از سری الکترا باشه
بهترین کار همون جواب همیشگی هست یعنی اینکه خودتون با گوش خودتون تست بگیرید.نقل قول:
ولی در کل من با برند پارادایم حال نمی کنم یعنی خاطره خوبی ندارم. بهتر هم هست که بلندگوهاتون همگی از یک برند و یک سری از اون برند باشه.
مثلاً همگی فوکال از سری الکترا باشه
در مورد آمپ هم بفرمایید نیازهاتون چی هست تا بشه بهتر راهنمایی کرد
سلام
دو سوال داشتم از خدمت اساتید اگر سریع پاسخ بدین من خریدم رو اوکی میکنم
تصمیم گرفتم باند جامو 428 رو بخرم ولی فروشنده میگه فعلا ساب نداره تازه 15 الی 20 روز دیگه میاره که اون روز به من 700 گفته بود که الان میگه 800 الی 900 در میاد
سوال اولم اینه که میتونم یه ساب از مارک دیگه با قیمت مناسب انتخاب کنم یا اینکه اگر اینکارو بکنم کیفیت صدا افت میکنه یعنی کلا کیفیت بالای ساب چند درصد در فیلم دیدن تاثیر داره ؟ تو موسیقی هم تاثیر داره یا تو موسیقی اصلا ساب لازم نیست
کلا برای حل مشکل ساب میتونم بعدا یه دست دوم پیدا کنم یا گیر نمیاد
ضمنا آمپ 922 داشت که کمی گرون در میاد و گفتش که یدونه 920 داره که با من 1100 حساب میکنه خودش میگفت با 921 فرقی نداره میخواستم بدونم اصلا تفاوتی بین این دو تا وجود نداره ؟
با تشکر
سلامنقل قول:
دوست من
حتما به قول دوستان صدا ها رو بشنو
همچنین مقدار هزینه ای که می کنی رو هم در نظر بگیر
در مورد بلند گو ها من نمی تونم نظر خاصی بدم من صدا بلندگوهای 726 فوکال رو شنیدم و مست شدم
حتما بشنو اکوستیک داره .سایتش هم هست .آقای محمدپور هم با حوصله هست حتما می تونی با هاش مشورت کنی
برای ----- هم همه چی به هزینه ات بستگی داره اگر نمی خواهی زیاد هزینه نکنی (2500 تا 3000 )1912 دنون و اگر بیشتر از این حرف ها می خواهی هزینه کنی یاماها
در مورد پلیر پایونیر ال ایکس 55 رو می تونم توصیه کنم قیمتش هم قبل از گزونی های اخیر 1055 بود
از همه مهمتر می تونی با آقای برزین نیز در این زمینه مشورت کنی که دیگه چجت می باشند
hometheater.blogfa.com
موفق باشی
اجباری نیست که ساب رو حتماً جامو بردارین خیلی از دوستان هم مارک اسپیکر و سابشون یکی نیست.نقل قول:
چه مدلی از ساب رو 700 قیمت داده بود؟
921 هایی که برای خاور میانه می یاد همشون پورت شبکه دارند و اگه براتون مهم باشه بهتره که 921 بگیرید ولی مدار تقویت صداشون تقریباً شبیه هم هست.
به نظرم در مورد انتخابتون هم شک نکنید 428 بلندگوی فوق العاده ای هست صدای دلنشین و ظاهر زیبا و با ظرافتی داره قیمتش هم واقعاً مناسبه.