کدوم ISP ؟؟نقل قول:
قطعه یا وصل نمیشه؟
مشکل دقیقا کجاست؟
Printable View
کدوم ISP ؟؟نقل قول:
قطعه یا وصل نمیشه؟
مشکل دقیقا کجاست؟
عصر تلکام دادهنقل قول:
همینطور که گفتم وقتی تو حالت bridge می زارم و بعد از ساخت کانکشن broaband کانکت می شم مشکلی نداره ولی وقتی تو حالت PPPoe می زارم یعد از ذخیره تو بخش کانفیگ اصلا اینترنت ندارم
سلام دوستان
من در تاریخ 29/2 اقدام به خرید اشتراک از صبانت کردم بعد از گذشت چند روز طبق وعده نماینده دیروز باید وصل میشد یک دستگاه مودم وایرلس linksys مدل 120N خریدم
برای اینکه یاد بگیرم هم خودم خواستم راه اندازی کنم با کمک یکی از دوستان مودم رو کانفیگ کردم ولی نمیدونم چه جوری باید وصل شم !!!!!!
در ضمن چراغ dsl روشنه و همینطور چراغ اینترنت که قرمزه زنگ زدم پشتیبانی گفت اشتراک مظور شده ولی تا مدارکتون بیاد و برسه دست ما اینترنت رو وصل نمیکنیم !
حالا من یکمی سختم هست این 700 و اندی صفحه رو بخونم چند تا سوال دارم
1-چند روز طول میکشه؟
2- چه جوری باید اینترنت رو با موبایل شیر کنم؟
سلام
مودم من aztech dsl 605eu هستش تنظیمش رو طبق مراحل انجام دادم، بعضی وقتها وصل نمیشه، همین تنظیمات را روی لپ تاپم هم انجام دادم که وصل نمیشه، در ضمن از طریق صفحه تنظیمات مودم به اینترنت وصل نمیشه، یعنی درست مودمم درست نصب نشده کسی میتونه کمکم کنه؟
جناب Mahdi.p30 جان کار من درست شد ها. می دونی مشکل چی بود؟! همون روز اینترنت تو کل اون منطقه مخابراتی قطع بوده چون محل کار داداشم اونجاست و بعد 2 روز اینو فهمیدم!
دفعه دوم که برای نصب رفتم خیلی راحت با همون تنظیمات قبلی، کانکت شدم و خیالم راحت شد. دفعه اول خودم کف کرده بودم (:18:) ، هی می گفتم من که همه چیز رو درست انجام دادم پس مشکل چیه؟!
خوب شد، آبروم واقعاً داشت می رفت!!!
سلام
یک سؤال از عزیزان اینترنت و شبکه داشتم .
بنده کامپیوترم در یکی از اتاق های طبقه دوم خونه هستش و تلفن خونه هم در یکی از اتاق های پایینی.
میخواستم بدونم Splitter رو چطور وصل کنم که صدای نویز در گوشی تلفن شنیده نشه ؟
باید 2 تا Splitter داشته باشم ؟
چون به تلفن که در طبقه ی پایین قرار داده یه Splitter وصله ولی موقعی که به اینترنت وصلم صدای نویز از گوشی میاد.
جوابش خیلی برام مهمه عزیزان.
با تشکر.
موفق باشید :40:
من اگه لان بخوام از شاتل بیام بیرون با مودم چیکار کنم؟
آخه همون روزی که طرف اومد واسم راش انداخت رفت یه جایی که فکر کنم تنظیمات مودم بود و یوزر و پسوورد وارد کرد + یه چیز دیگه هم وارد کرد.حالا اگه بخوام برم یه شرکت دیگه باید این تنظیمات رو تغییر بدم؟
اگه به خودشون بگم کد هارو بهم میدن؟
در ضمن تا اونجا که یادمه سرعت نت رو هم وارد کرد
الان چن تا گوشی تلفن دارید و اسپلیتر رو چطور وصل کردید؟؟نقل قول:
دقیقا توضیح بدید
به چه شرکتی میخواید کوچ کنین؟نقل قول:
تنظیمات مودم اصلا کار سختی نیست ، فقط احتیاج به یوزر و پسورده
اگه به خودشون بگی ، باید اطلاعات رو بدن
چی رو وارد کرد؟؟نقل قول:
در ضمن تا اونجا که یادمه سرعت نت نت رو هم وارد کرد
سلامنقل قول:
یه گوشی تلفن هست که اونم طبقه ی پایینه.
والا این چند روزه که اسپلیتر رو در آوردم.
میخواستم بدونم نحوه ی وصل کردن اسپلیتر به گوشی پایین باید چطور باشه تا هنگام اتصال به اینترنت نویز شنیده نشه.
موفق باشید :40:
اون طرفش که تکی هست باید به پریز تلفن وصل بشه ، اون طرفش که 2 خروجی داره ، باید خروجی تلفنش رو به گوشی تلفن وصل کردنقل قول:
مودم هم اسپلیتر نمیخواد