سلام رفیقنقل قول:
چه همه شما سوال دارین
ایول به شما
حالا یک چیزی برات میگم شاید برات جالب باشد: هر زمان که خواستی فهم انسان را بسنجی به دنبال این نباش که چقدر میداند بیشتر به دنبال این باش که چقدر سوال دارد.
حال اگر درستی این مطلب را خودت متوجه شدی نکات جالب تری هم برایت خواهد داشت.
1) این سه کتاب End Reading از دکتر علیرضا جابری با متن به زبان ساده از دکتر شهاب اناری و نترسیم از متن دکتر رضا کیاسالار هر سه به چگونگی افزایش مهارت در متن خوانی و درک مطلب و پاسخ به تست های بخش های مرتبط Reading و Cloze در آزمون سراسری می پردازند که در یک نگاه کلی میشود گفت تفاوت چندانی با هم ندارند ولی به ترتیب این کتاب دکتر شهاب اناری بهتر و بعد کتاب دکتر علیرضا جابری و در آخر هم این کتاب دکتر رضا کیاسالار دارای اولویت می باشد.
2) این کتاب تست جامع ادبیات گاج را که من زیاد نمی شناسم ولی از این سری کتاب های تست ادبیات خیلی سبز به عنوان بهترین مجموعه تست های ادبیات هستند که تست های جوندار و سختی هم دارد و حجم آنها زیاد هستش و باید یک برنامه حساب شده دقیق داشته باشی که فرصت کنی همه ی تست هایش را بزنی که خودم هم میخواهم بعد از این که حسابی روی تمامی مباحث ادبیات مسلط شدم همین تست های ادبیات خیلی سبز را بزنم
3) این عربی ایاد فیلی به شکل ساده و روان از همان ب بسم الله برایت عربی را شرح واقعه می کند و برای یکی مثل من که عربی چندان قوی نیستم بهترین کتاب برای یادگیری عربی است و حسابی رات می اندازند ولی این کتاب عربی فوت و فن خیلی سبز بیشتر برای آن هایی خوب هستش که یک چیزهایی را از عربی یاد دارند و یک ذهنیت روشنی از مفاهیم عربی از قبل دارند و با این کتاب خوب می توانند خودشان را بالا بکشن و ساختار کتاب هم بیشتر بر اساس نکته نکته نکته نکته .... هستش در حالی که این کتاب ایاد فیلی دارای ساختار کلی مفاهیم عربی می باشد که در این ببن مباحث ریز و دقیق را در قالب نکته گفته است.
4) بهترین کتاب و شاید بشود گفت فوق العاده ترین کتاب برای یادگیری و تسلط بر دین و زندگی خود کتاب های درسی است و در کنارش می شود از یک کتاب دیگر مثل خیلی سیز و گاج و الگو استفاده کرد ولی بهترین کتاب کمکی برای دین زندگی کتاب دین و زندگی جامع همگامان می باشد رفیق
5) برای شیمی حرف اول را مهندس بازرگان می زند ولی در کل و در سطح دوم کتاب های شیمی خیلی سبز هم عالی هستند و حال ممکن است که یکی با این کتاب های مهندس بازرگان حال نکند خوب میتواند از کتاب های خیلی سبز استفاده کند ولی با این حال تا الان که اکثر بر و بچ و دوستان و خودم و خودش و خودمان علاقه و ارادت خاص به این کتاب های شیمی مهندس بازرگان اندیشه سازان-مبتکران داریم. از من میشنوی همین کتاب های تست مهندس بازرگان را بگیر و از درسنامه های بین پاسخ های تشریحی اش استفاده کن و تست هایش را بزن و کتاب درسی را هم حتما بخون دیگه فکر می کنم که برایت کافی باشد و حال اگر بازم احساس کردی یکسری جاها نیاز به توضیح بیشتر هستش و فرصتش را هم داشتی برو یکی یا همه ی کتاب آموزشش را هم بگیر.
6) برای گسسته که من فقط میگم فار مهندس علاء الله صادقی و این تعصبی هم نیست بلکه عشق است و علاقه. ولی از بسیاری دوستان تعریف این کتاب گسسته گاج سفید را هم شنیدم ولی از سبکش چیزی نمیدونم. ولی همین را از گسسته فار میدونم که با کمترین فرمول و به شکل استدلالی مطلب را به شما یاد خواهد داد ان شاء الله
7) برای هندسه هم اگر از سایر دوستان بپرسی بهتر میتوانند راهنمایی ات کنند. من فقط میتونم بگم که تا میتونی بشین مساله حل کن صبح ظهر شب
8) آمار که چیزی نداره رفیق. همان مطالبش را بخون و یک چند باری تشریحی ازش حل کن بعد دیگه با حل یک چند تا تست ازش میتونی همه نوع تست که بهت دادن حل کنی. همش میخواد بدونی میانگین و مد و واریانس و فراوانی و انحراف معیار و اینا را چه جوری میشه حساب کرد و اگر هم یک عدد بالا و پایین رفت هریک چه تغییری می کند که ساده هستند
امیدوارم که برایت استفاده لازمه را داشته باشد عزیز