بله کم و بیش در مورد این تبانی ها خبر دارم برای مثال سال پیش که دولت پهنای باند کشور را از ۷۲GB به ۱۲۰GB افزایش داد. PAPها مثل آسیاتک، پارس آنلاین، فن آوا، شرکت مخابرات ایران، پیشگامان کویر و ۴ تا شرکن اصلی دیگه که فروشنده های اصلی اینترنت در ایران هستند، به جای اینکه کیفیت اینرتنت من و شما و که از قبل مشتریشون بودیم بالا ببرن چیکار کردن؟؟؟ شروع کردن به افزایش مشتری بیشتر برای سود بیشتر...
خوب برای همین هم هست که درست و درمون به من شما خدمات نمی دن و این هم مشکل دارن توی مراکز مخابراتی وقتی تعداد کاربرها بیشتر میشه Over Traffic به قول خودشون... خوب مل داستان ایکه برای همین باید یک کاری کرد و با دست روی دست گذاشتن نمیشه کاری از پیش برد.
همه ما در حال ضرر مالی و روانی هستیم، اینو نمی تونید انکار کنید، همه ما انقدر در آمد و پول نداریم که خرج چیزی کنیم سرویس مزخرف به ما تحویل داده میشه!!!
این مثل ماشین خریدن از ایران خودرو یا سیپا نیست که بگن تحریم هستیم، ما به هیچ هنوان هیچگونه تحریمی بابت خرید اینترنت نداشتیم، پس بهانه ای هم نیست...
اگر قرار هست فانونی گذاشته باشه همگی ما تابع قانون هستیم، اما به شزطی که طبق همین قانون عمل بشه و جنسی که در حال خرید اون هستیم منصفانه باشه...
در واقع این ما هستیم که همه جانبه داریم ضرر می کنیم باید جلوی قضیه ایستاد