واسه منم اوایل اینطوری بود. الان که بیشتر از یه ماه گذشته پیامک زدم تاییدیه کد پستی اومد. باید یه چند هفته ای بگذره عجله نکننقل قول:
Printable View
واسه منم اوایل اینطوری بود. الان که بیشتر از یه ماه گذشته پیامک زدم تاییدیه کد پستی اومد. باید یه چند هفته ای بگذره عجله نکننقل قول:
سلام. اقا من یک بسته یک ماهه 4 گیگ داشتم و یک 12 ماهه 120 گیگ هم گرفتم. قبل اینکه یک ماهه تموم بشه دیدم دوباره تمدید کرده خودش رو و نرفته روی یکساله. مگه یک ماهه ها هم تمدید حودکار دارن؟ کد رو هم که میزنم میگه بسته با قابلیت تمدید خودکار ندارید
سلام دوستان
کسی اطلاعی داره که چطور باید از ایرانسل شارژ عمده خرید کرد که در صد تخفیف بالایی هم داره؟
اگر کسی اطلاعی داره یا فروشندس (حداقل 35 درصد) اطلاع بده لطفا
ممنون
دوستان یه سوال
استفاده از قندشکن مصرف اینترنت رو زیاد می کنه؟
یعنی اگه یه سایت رو به صورت معمولی باز کنیم یا با قندشکن باز کنیم میزان حجمی که مصرف میشه فرق می کنه یا نه؟
حالا هر نوع فیلترشکنی چه در ویندوز چه اندروید و ios و...
هر قند شکنی خیر باید اینکاره باشینقل قول:
وگرنه ما ------ داریم کل پهنای باند دکل رو میکشه طرفش و چنین چیزی رو باید از خارج تهیه کنی تو ایران کسی نداره که بفروشه چه به استفاده
ظاهرا درست متوجه نشدیدنقل قول:
من دوست دارم حجم اضافی مصرف نکنه نه اینکه کل پهنای باند رو بکشه طرف خودش
دیشب یه بسته 1 ساعتی گرفتم یه 4-5 گیگ چیز دانلود کنم دیدم سرعت دانلود رو 15 مگابایته همه 20 گیگ رو مصرف کردم.حالا نمیدونم اون وقتا که سرعت پایین تره خوده ایرانسل خل بازی درمیاره یا ترافیک شبکه بالاست
دوستان اینجا کسی اعتباریشو به دائمی تبدیل کرده؟
چقدر حد اعتبار میده؟
با تشکر
سلامنقل قول:
من تبدیل کردم. ۱۰۰ تومن دادم، ۱۰۰ تومنم حد اعتبار گرفتم.
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
آه بله خوب خیر نه تاثیری ندارهنقل قول:
سلام
دوستان قبلا بسته روزانه و هفتگی و ماهانه رو که با هم می گرفتم به ترتیب مصرف می شد ولی الان اینظوری نیست و مستقیم میره و بسته ماهانه رو مصرف می کنه جریان چیه ؟
شما ظاهرا قبلا این کار رو کردی الان 50 درصد تخفیف خورده شده 50نقل قول:
پس کلا 100 حد اعتبار میده
بعد تو سایت و همین طور برنامه ایرانسل من گزینه ای هست برای افزایش حد اعتبار این چجوریه باید مبلغی رو که انتخاب میکنیم پرداخت کنیم یا خودش بدون پرداخت افزایش میده
بله، قبلاً این کارو کردم. الان که با ۶۰ تومن انجام میشه، احتمالاً ۶۰ تومن حد اعتبار میده.
بله، امکان افزایش حد اعتبار از طریق ایرانسل من هست.
با افزایش حد اعتبار، باید مبلغ افزایش رو پرداخت کنی. فکر کنم یه مهلت مشخصی برای پرداخت میده.
بله خودشون مقداری مصرف دارند که بسته به نوعش خیلی هم متفاوت هست بهترین هاش حدود 15 درصد از مصرف رو بخودشون اختصاص میدن اما بعضیشون بیش از دو برابر اینهم مصرف دارند مثلا من یولترا نسخه موبایل رو مدتی استفاده کردم کارکردش خوب بود اما مصرف بک گراندش خیلی زیاد که پاکش کردم. در موبایل قسمت data usage رو که نگاه کنید متوجه مصرف برنامه های مختلف از جمله همینها میشید. ویندوز هم قاعدتا نباید غیر از این باشه.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سیم کارت های ۶۰ ت هم ۱۰۰ ت اعتبار دارن من چند وقت پیش تبدیل کردم ۶۰ ت دادم الان حد اعتبارم ۱۰۰ ت هستش
بله من با 50 ت تبدیل کردم به دائمی . دقیقا مکالمه 33/3 ریال رو با همه خطوط برام فعال کرد اینترنت 20گیگ و مکالمه یکماهه رایگان ایرانسلی و تا 6 ماه یک گیگ اینترنت هدیه رو بهم داد. حد اعتبار رو برای من 100 هزار ت زده بود بدون اینکه پولی بدم .واقعا هم تو مکالمه به همه خطوط به صرفه هست .الان هزینه تماس هام شده یک سوم.به دوستان ایرانسلی هم پیشنهاد میکنم تا مهلتش تموم نشده اقدام کنند.نقل قول:
7 گیگ و ۱۰۰۰ دقیقه مکالمه ماهانه فقط ۲ تومن :n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط واسه سیمکارت دائمی من این پیشنهاد بود.نقل قول:
بله، فقط واسه سیمکارت دائمیه. حیف شد، نمیشه بندازم تو مودم.
سلام
دو روزه ایرانسل برا من مشکل DNS داره، کسی همچین مشکلی نداره؟
تو کامپیوتر dns رو عوض میکنم درست میشه اما رو گوشی اندروید با چند تا برنامه امتحان کردم نشد.
مودمم هم هواوی 8372 هست ، ظاهرا تو تنظیمات مودم جایی واسه تغییر dns نذاشتن.
منم سیمکارتم دایمیه ولی چنین طرحی برام ظاهر نشد و طرحهای دیگه اومد؟!!!:n28:نقل قول:
نمیدونم چرا چیزی رو که پولش رو هم داریم میدیم رو باید با محدودیت استفاده کنیم من امروز یه بسته 3 گیگی زدم 3 ساعته 8 تا 2 صبح روز بعد بعد از دانلود 2 گیگ با سرعت تقریبآ 4 مگابایت
پیام زیر اومد .من اصلآ بسته نامحدود نداشتم که بسته 3 گیگی زده بودم آخه من نمیدونم وقتی توانشون نمیرسه سرویس درست بدن چرا محدودیت میزارن مسخره تر از اینا خودشونن فقط
نقل قول:
سرعت بسته هدیه "اینترنت نامحدود" شمابه 256kbps تغییر یافته است. شما میتوانید باهمین سرعت از بسته ی هدیه خود
استفاده کنید یا باخرید بسته اینترنتی به سرعت نامحدود بازگردید. #5*555*
نقل قول:
سلام
100 درصد تایید میشه
تاجایی که توان داری اطلاع رسانی کن تا دست این شیادهای دروغگو روبشه
این مربوط به بستهای که خریدی نیست. مربوط به بستهی هدیهی سیمکارتهای جدیده. اگر سیمکارت جدید بخری و بیشتر از ده تومن شارژ کنی، یک هفته اینترنت نامحدود جایزه میده. اما فقط اسمش نامحدوده، اگر هر روز از یه مقدار مشخصی بیشتر مصرف کنی، سرعتت محدود میشه. ساعت ۱۲ شب سرعت به حالت عادی برمیگرده.نقل قول:
درسته من سیم کارت جدید خریدم ولی هیچ بسته اینترنت هدیه ای برای من فعال نشده من خودم بسته 3 گیگی 8 صبح تا 2 صبح روز بعد خریدم اونم با دانلود تموم شد و هیچ بسته هدیه ای نداشتم من دوباره یه بسته 12 گیگی گرفتم 3 ماهه که دوباره سرعتم مثل قبل شد. الان یعنی با سیم کارت های جدید این محدودیت ها اعمال میشه؟نقل قول:
البته الان 10800 تومن دارم چجوری این هدیه رو میتونم ببینیم
ایرانسلینقل قول:
قسمتی که بولد کردم درموردش هم تبلیغات نکنید چون دروغی بیش نیست
کجاش تبلیغ بود؟ گفتم که به اصطلاح نامحدوده.نقل قول:
من اطلاعی ندارم، چون سیمکارت دائماً تو مودم بود و تو گوشی ننداختمش. تو اپلیکیشن هم چیزی نشون نمیداد. این محدودیت فقط در طول این یک هفته و در صورتی که از سهم روزانه بیشتر مصرف کنی اعمال میشه. بستهی یکهفتهای اسماً نامحدود (اینو نوشتم که به کسی برنخوره) فقط به سیمکارتهایی که تو تابستان خریده شدن و بیشتر از ده تومن شارژ شدن تعلق میگیره.نقل قول:
دوستان، مزیت استفاده از باند های فرکانس پایین در شهر ها بسیار حائز اهمیت است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
برام پیامک اومده از قربان تا غدیر اگر با *555# شارژ بخرید شانس برنده شدن آیفون دارید
مگه با *555# میشه شارژ خرید؟ من دیدم این کد برای خرید اینترنته
شما چه صبر و حوصله ای داشتینقل قول:
من از خجالتشون از طریق پشتیبانی آنلاین تلگرام حسابی درومدم
یک هفته ای هست ایرانسل به شدت افت سرعت دارم واسه دانلود شبانه.بعد دیشب و امشب دیگه هر چند دقیقه مودم قطع میشه از دوباره کانکت میشه.کسی دیگه هم مشکل داره؟با ریست و زنگ زدن به پشتیبانی هم خبری نیست.البته رفتم 195 شکایت کردم ازشون.
یک هفته ای هست ایرانسل به شدت افت سرعت دارم واسه دانلود شبانه.بعد دیشب و امشب دیگه هر چند دقیقه مودم قطع میشه از دوباره کانکت میشه.کسی دیگه هم مشکل داره؟با ریست و زنگ زدن به پشتیبانی هم خبری نیست.البته رفتم 195 شکایت کردم ازشون.
داداش منم دیروز بعد از چند وقت از مودم ایرانسل استفاده کردم همین جوری که تو گفتی بود
درسته بعضی اوقات حتی صبح یا عصر یه دفعه هیچ دیتایی ارسال و دریافت نمیشه حتی با انتن فول
Sent from my iPhone using Tapatalk
یکی به این ایرانسل بگه ما بسته 2 گیگ 5 تومن نمیخوایم ******* رو :|
ببین تو گوشی هم میشه dns ست کرد اسونه تو گوگل بگردیدنقل قول:
برای مودم 8372 هم کاستوم فریمویر داره که میشه تنظیم کرد
از ۵ روز پیش تا الان همش پیامک میاد بسته هدیه ۲ گیگ ۵۰۰۰ ت روزی چند بار دارع پیامک میده راهی نیست که جلوش گرفته شه؟
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
پیام های تبلیغاتی ایرانسل رو خاموش کنیدنقل قول:
نقل قول:
گویا جناب ایرانسل یه صفر کم گذاشته بودنه و هزینه این بسته 20 هزار تومان بوده:n08:
برای من 20 تمن از حد اعتبارم کم شده