دوماه از خدمت هم کم میکنه البته اگه سرباز ناجا و ارتش باشی:n01:نقل قول:
Printable View
دوماه از خدمت هم کم میکنه البته اگه سرباز ناجا و ارتش باشی:n01:نقل قول:
سلام دادانقل قول:
حرف شما کاملا درسته ولی من مجبورم برای اینکه تو خدمت بعدا به مشکل نخورم
من جدای از استرس شدید که برای تصمیم گیری ها دردسر سازه، افسردگیم تا حدودی دارم که ارثیه که حالت و رفتارام در هر پروسه تغییر میکنه و ثبات روحی و روانی ندارم.
میتونستم در حین خدمت ، مراجعه کنم ولی دوستام از بس گفتم تو خدمت ادم سالم خودشا به دیونگی و افسردگی میزنه تا معاف رزم بشه، شاید تویی که باید بهت رسیدگی کنند را ، ول میکنن.
خلاصه مجبورم وگرنه من ظرف سه روز کارای خدمتو انجام دادم ...
دیگه نمیدونم چی میشه...پدرمم ی دوره زندگی دو قطبی شدید گرفته بود، حالا نمیدونم این تغییر حالات و رفتار مال دو قطبی یا افسردگی و استرسه.
جالا شما براى اضطراب و استرس و افسردگى مى خواهيد اقدام كنيد اما توجه داشته باشيد ابن موارد زير مجموعه بخش اعصاب و روان دسته بتدى مى شوند و به افرادى كه معافيت دائم اعصاب و روان مى گيرند كارت قرمز معافيت مى دهند كه كلا دست انها در زندگى اينده بسته مى شود و محدوديت هاى زيادى دارند به عبارتى مثل از چاله در امدن و در چاله افتادن است يعنى نمى توانيد گواهينامه پاسپورت جواز كسب بگيريد در مشاغل دولتى نيز با محدوديت مواجه هستيدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
همین دیگه. فقط 2 ماه کسری اموزشی دارهنقل قول:
سلام دوستان اگه من مهرماه ایست خدمتی بزنم برم واسه ارشد بعد اینکه بیام.خدمتم بازم21 ماهه یا اگه مثلا اون موقع 24 ماه شده باشه.24 ماه محسوب میشه؟؟؟
کسر خدمت چی؟الان اقدام کنم یا بعد اینکه ارشدو خوندمو اومدم خدمت دوباره؟؟؟
خب بنظرتون چیکار کنم؟نقل قول:
طول دوره درمان میتونه کمک کنه؟
من نمیخام زرنگ بازی دربیارم ، بلکه میخوام سرهمین بیماری تو خدمت به مشکل برنخورم.
مشخص نيست تا هنگامى كه شما فارغ التحصيل شود ٢١ ماه باشد ممكنه ٢٤ ماه هم بشه اما بچه هايي بودند كه هنگامى خدمت ١٨ ماه بود فوق قبول شده بودند اما در ٢١ ماه خدمت برگشته بودند و براشون از ٢١ ماه حساب كردند ، كسر خدمت هم مى تونيد الان اقدام كنيدنقل قول:
بحث زرنگ بازي نيست ، من اينها رو گفتم تا با اين نوع معافيت اشنا باشيد گرچه به راحتى به كسى معافيت ان هم اعصاب و روان نميدن شايد ابتدا يك طول درمان دريافت كنيد ، البته نوع مدرك تحصيلي نيز در معافيت دخيل استنقل قول:
سلامتی اعزامیای برج 6 :) حاضری بزنید
آقادمتون گرم این سوال منم اگه میدونین جواب بدین
نقل قول:
مصلى زير مجموعه كدام سازمان يا ارگانه؟ شهردارى يا سازمان تبليغالت اسلامىنقل قول:
مصلى مكان بزرگيه كه بخش از ان نمايشگاه و يك بخش هم با زير بنا بزرگ براى اقامه نماز است اگر زير مجموعه شهردارى باشه كه بخش هاى مختلفى رو شامل ميشه
شما خيلى بسته سوال كرديد ابتدا خودتون مشخص كنيد كه مربوط به چه ارگانى است تا بيشتر بتوان به شما كمك كرد،
پست جدیدجایگزین شد
دوست عزیزم mani6606 چیزی که من از فایل زیر( لینکشو قرار دادم ) متوجه شدم اینه که مصلی خودش یه ارگان جداگانه و همچنین زیر مجموعه نزسا هست.. حالا دوباره ازشما و دوستان نظرتونو در رابطه با ماهیتی که احتمال میدین سرباز امریه توی مصلی تهران داشته باشه میپرسم ؟؟ یعنی واقعایه امریه اونجا چ کاری انجام میده؟؟؟ و اینکه درکل بنظرتون خوبه؟ یا بد؟ ضمنا ممنون میشم دلیلتون رو هم بدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نزسا مخفف نيروي زمينى سپاه پاسداران است اگر مصلى زير مجموعه ان باشد پس ارگان مجزايى نيست ، امريه گرفتن از سپاه سخته يعنى بايد شما بايد دوره تكميلى گذرونده باشيدممكنه ان مكان دست سازمان عقيدتى و سياسى سپاه باشه يا اينكه براى بدافند هوايي استفاده كنند، در ضمن شما رشته تحصيلى رو نيز مد نظر داشته باشيد به هر رشته اي امريه نميدن بايد حداقل تناسبى بين انها باشدنقل قول:
اردیبشهت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت ت تمام میشه:n05:
نبود سه ماه دیگه !!
سلام
من تابستان سال 90 درست یک هفته بعد از اینکه کنکور دادم به آموزشی سربازی اعزام شدم. محل آموزشی پادگان محمد رسول الله نیروی انتظامی بیرجند بود. آموزشی اواخر شهریور ماه همون تابستون تمام شد و یگان خدمتی من در همون پادگان نیروی انتظامی بیرجند افتاد. اما چون کنکور قبول شده بودم از معافیت تحصیلی استفاده کردم و خلاصه تا الان که دانشجوی سال آخر لیسانس هستم ادامه دارد.
من برای ادامه سربازی می خوام بعد از ارشد اقدام کنم چون از طرف قرارگاه خاتم الانبیا که وابسته به سپاه است می خوام امریه بگیرم.
حالا سوال بنده اینه که آیا بعد از اینکه ارشد گرفتم الزاما باید به همون نیروی انتظامی برگردم؟ یا اینکه همه چی صفر و دوباره باید مدرک پست شود؟
اگر الزامی وجود داشته باشه به برگشتن آیا در صورت امریه گرفتن می تونم از نیروی انتظامی برای امریه شدن در خاتم به سپاه متقل شوم؟
دوستان حداکثر زمانی که بعد از فارغالتحصیلی وارد غیبت نمیشی چن ماه هستش؟
تا یکسال بعد از تاریخ فارغ التحصیلی وقت دارید دفترچه رو بفرستیدنقل قول:
یک سال دقیقننقل قول:
خلوته :n05:
سلام دوستان
برای من برگه کمسیون امده، سفید رنگه
بعد بیمارستانی که من رو ارجاع دادن بیمارستان شهید صدوقی سپاه هست.
تا چه مدت وقت هست برای ، کمسیون پزشکی؟
اینجا یک متن نوشته ، یعنی تا یکماه فرصت دارم؟؟
با احترام، مشمول با مشخصات زیر معرفی می گردد.خواهشمند است ضمن تطبیق عکس ذیل با کارت شناسایی و خود مشمول، معاینات درخواست شده را تا یکماه از تارخ نامه در مورد ایشان انجام داده و سپس ثبت نتیجه به امضای پزشکان رسیده و مهمور به مهر بیمارستان نمایید.خواهشمند است نتیجه معاینات را در پاکت در بسته تحویل نماینده این واحد نمایید
کسی اطلاع یا تجربه ایداره بیاد کمک :n02:
بحث ایثارگری تقریبا تموم شده، دیگه بخش نامه جدیدی فکر نکنم بیاد.نقل قول:
خدمتتون در زمانی که برگردید بر اساس قوانین جاری آن زمان خواهد بود.نقل قول:
شاید بیماری شما در کمسیسون بیمارستان ناجا تشکیل نمی شود به همین علت شما را معرفی به ان بیمارستان کردند یا در شهر شما ناجا بیمارستان نداردنقل قول:
به هرحال شما باید در ان تاریخ به بیمارستان مراجعه کنید
در پایان هم هر نتیجه ای باشد ان را در پاکت مهر و موم شده به شما می دهند تا تحویل نظام وظیفه دهید
دوستان من ماه اول اموزش و تموم کردم موند ماه دوم 03 عجب شیرم!! لیسانسم هستم اما معاف از رزمم این معاف از رزمی تو درجه تاثیری داره؟؟ بدترین درجه ای که به من میدن چی میتونه باشه؟؟ تو پادگان ما میگن اردو از شنبه تا 5 شنبه هست!! مگه اردو نباید 2 شب و 3 روز باشه؟؟کلا واسه ماه دوم چه توصیه ای دارید؟؟
١.خيرنقل قول:
٢.بدترين درجه يا درجه تنبيهى نداريم به شما گروهبان يكمى مى دهند يا در بهترين حالت ستوان سوم
٣.اردو دو روز و سه شب است
٤. ماه اخر از فشار تمرين و كلاس كم ميشه و اماده تمرين رژه و تحليف خواهيد شد و در پايان هم امتحان خواهيد داشت
در تایید حرف استاد مانی عزیزنقل قول:
من چون خودم ماها کمیسیون رفتم از عادی گرفته تا عالی گفتم این پست و بزنم کمکی کرده باشم.
اون نامرو دقیقا ظرف همون مدتی که بالای برگه نوشته معمولا 10 روز از تاریخ صدور اون برگه هستش (اگه واستون 1 ماه زده باشه که واقعا عجیبه!!!) باید بری بیمارستان مربوطه بعد دکتر اون نیمه ی پایینی و جدا میکنه نظرشو مینویسه و شما هم باید انگشت بزنی البته معمولا جوری نامرو طرفت
میگیره که نتونی ببینی چی نوشته بعد دیگه با شما کاری ندارن حال اون نامه به امضای ریاست بیمارستان میرسه و میره به بخش کمیسیون پزشکی که تو همون بیمارستان هست که اونا هم رو این نامه مهر میزنن و بعد میفرستن به نظام وظیفه ی
مربوطه...
در حقیقت 2 تا کمیسیون هست یکی اونیه که شمارو دعوت میکنن که رای بدن که داخل خود نظام وظیفه هستش و همرو دعوت میکنن یکی هم که هر بیمارستان مربوطه واسه خودش داره که اونا باید زیر نظر پزشک مهر بزنن و تایید کنن....
بنابر این شما وقتی معاینه شدی از در اتاق که اومدی بیرون دیگه هیچ کاری با شما ندارن تا زمانی که نامه ی بعدی که دعوت به کمیسیون نظام وظیفه هستش بیاد....
معمولا نامه میاد در بعضی مواقع هم ممکنه تماس بگیرن اما اکثرا نامه هستش.
ممنون دوست عزیز بابت وقتی که گذاشتیدنقل قول:
شما در اخر صحبتتون ذکر کردید که برای کمسیون دوم برای شما نامه میاد، منظورتون این بود اگر در کمسیون اول نتیجه ای نرسیدند، من را به کمسیون دوم فرا میخوانند؟
ممنون:n16:
خواهش میکنم , نه اون کمیسیون اول که داخل بیمارستان هست در حقیقت یه جور تشریفات اداری مربوط به خودشونه که هر نامه ای که دکتر مینویسه اونا هم باید مهر بزنن بفرستن نظام وظیفه.... من 2 3باری که 2 بیمارستان مختلف رفتم متوجه ایننقل قول:
موضوع شدم.
کلا پروسه ی مربوط به خودشونه که کاری به شما ندارن همه ی نامه هارو بقول خودشون ممهور میکنن و ادامه ی کار....
تنها کاری که با شما انجام میشه فقط همون معاینه هست و منتظر دعوت شدن به جلسه ی شورای نظام وظیفه همین.....
دوستان من میخوام واسه معافیت پزشکی اقدام کنم.. یکی از دوستان میگه برو از تهران اقدام کن هم دیدشون بازتره و هم راحت تر قبول میکنن.. من خوزستان ساکنم اینجا آدم ناقص هم میفرستن خدمت... یعنی پزشکی افتضاح میدن... تهران هم خونه داریم... به نظرتون چکارکنم؟
سلام
اون دوستانی که واسشون اس ام اس اومد تاریخ اعزام افتاده شهریور تو سایت نظام وظیفه هم تاریخشون عوض شده؟
سلام
1- من شنیدم لیسانسه ها گروهبان یکم میشن ولی از بین اینا یه چند نفر هم ستوان سوم میشن.اگه من بخام جزو اون چند نفری باشم که ستوان میشن چکار باید بکنم ؟
2-توی اموزشی چطوری لباس میشورن ؟ طناب و پودر و اینا باید با خودم ببرم ؟ لگنی چیزی هست اونجا ؟
ابین نامه رو بخون اگه در حد معافی دائم هستی اقدام کن. وگرنه فرقی نداره از تهران اقدام کنی یا اهواز یا هرجای دیگه.نقل قول:
درسته که کسانی که لیسانس هستن و فعالی بسیج دارن درجشون از بقیه بالاتره؟
مثل اینکه تووی سپاه چنین سیستمی برقراره!نقل قول:
درجه بالاتر باشه عملا بدرد میخوره ؟؟نقل قول:
تو سپاه موثر هست.نقل قول:
تو سپاه زیاد درجه مهم نیست، جا و بخت و اقبال و... مهم تره.
سپاه میگه درجه واسه آبگرمکنه!نقل قول:
١-از سال قبل كه ستوان سومى به گروهبان يكمى تغيير كرده ، تعدا كمى از بچه هاى ليسانس افسر مى شوند و اين در دو حالت محتمل است يا نمره اموزشى يا اينكه دوره كد گذرونده باشيد البته اين براى ارتش است در سپاه و ناجا ترتيب درجه متفاوت استنقل قول:
- براى لباس شستن در داخل حمام هر يگان يك يا دو لگن است كه مى توانيد لباس را بشويد و ان را در خارج يگان بر روى بند اويزان كنيد
كلا چه در ارتش باشيد يا ناجا يا سپاه فرقى ندارد ،پرسنل كادر درجه رو در ديد وظيفه ضعيف مى كنند اما خودشون براى يك درجه بالاتر گرفتن هميشه دست و پا مى زنند البته اين حرف رو شما بيشتر از كادرى هايي مى شنويد كه درجشون از شما پايين تر استنقل قول:
یه سری هایی که کد خوردن بعدش ستوان شدن ولی دوره بعدی همون کدی ها گروهبان شدن، خیلی حساب کتاب درست درمونی نداره، به طور کلی از شاه کلید پارتی بازی میشه استفاده کرد که البته توی کل خدمت جواب میده (من توصیه نمیکنم)نقل قول:
توی آموزشی چیزی خواستید از بوفه میخرید، بستگی داره کجا باشید، توی 05 کرمان یه رود یا جویی هست که میشه کنارش لباس شست، لگن و اینها نبر بهت میخندن :n02:
به طور کلی (توی ارتش) بله به درد میخوره ولی توی همون ارتش قسمت هایی هست که درجه چندان مهم نیست، ولی داشته باشید بهترهنقل قول: