[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست همین الان ! بچه ها پینگ سرور خارجیم خوبه ؟ :n13:
Printable View
تست همین الان ! بچه ها پینگ سرور خارجیم خوبه ؟ :n13:
آقا به همتون پیشنهاد میکنم برین رویس گیمتونو فعال کنین من فعال کردم:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=96ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=94ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=94ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=98ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=99ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=101ms TTL=4
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=92ms TTL=42
درباره سرویس قبلا هم گفتم 256 ماهی 10 گیگ دارم و خطم رو 4 مگ بسته شده و پروفایل گیم هم فعاله. پروفایل گیم رو 9 مگ نمیبندن روی خط های 4 مگ به پایین فعال میشه ممکنه واسه یکی همون 4 مگ هم کیفیت خطش جواب نده و مجبور بشن رو 2 یا پایین تر ببندن به طور کلی یکی از فاکتور هاش اینه که snr downstream بالای 20 باشه. پروفایل گیم عموما رو سرعت دانلود تاثیر نداره یعنی اگه امکانات مرکز مخابراطیتون جوابگو باشه (و کرم نریزن) با همون سرعت معمول دانلود میکنه.نقل قول:
درباره نرم افزار هم که علی آقا توضیح دادن همونطور که گفتن اسم نرم افزار networx هست.
درباره دانلود هم بگم من بیشتر فیلم و سریال دانلود میکنم خیلی سایت ها هستن ولی عموما از ایران فیلم و تاینی موویز و آپلود سنتر ها هم بیشتر از آپلودباز میگیرم.
حالا شما اگه خواستید بگین از چه سایت هایی سرعتتون کمه که من امشب تست کنم ببینم واسه من چطوره.
پهنای باند رو کم میکنن؟نقل قول:
سلام دوستان
من وقتی مودم رو خاموش روشن میکنم چراغ اینترنت خاموشه اما به محض فعال کردن وای فای گوشی یا لبتاب چراغ اینترنت مودم روشن و قابل استفاده میشه ....
من میخام اینطور نباشه و به محض خاموش روشن کردن مودم به صورت اتوماتیک چراغ اینترنت مودم روشن بشه .
ممنون میشم راهنمایی کنید
منم امروز پروفایل گیم رو فعال کردم...البته من بازی انلاین نمیکنم ولی گفتم دورهمی منم پروفایل گیم رو فعال کنم :D
رو سرعت دانلودت اثر داشته؟! کم شده سرعت دانلودت ؟نقل قول:
مودم رو روی PPPoA/PPPoE تنظیم کنیدنقل قول:
نه والا سرعتم هموجوریهنقل قول:
ببخشید من چند تا سوال دارم. اگه میشه پاسخ بدید
من الان (های وب) دارم و میخوام واسه چند روز دیگه بیام پارس آنلاین. میخواستم بدونم اگه 256 با ماهی 10 گیگ ترافیک بگیرم، سرعتم رو روی 9 مگ میبندن؟ یعنی با 900 میتونم دانلود کنم؟! و اینکه این پروفایل گیم رو فعال کردید، سرعت دانلودتون رو کم نکرده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سرعت رو 9 مگ میبندن ولی تضمینی نیست که با 900 دانلود کنه بستگی به پهنای باند و شلوغی من منطقه تون داره درباره پروفایل گیم هم همین 4 تا پست قبل توضیح دادم اصولا آدم یخواد پست بده اول حداقل دو صفحه آخر تاپیکو میخونه که سوال تکراری نپرسه شما هم سعی کن همین کارو کنینقل قول:
ممنون از پاسخت. ببخشید که با سوالم اعصابتو بهم ریختم!نقل قول:
خط رو روی 4 مگ میبندننقل قول:
البته من وقتی رو 9 مگ بسته بودم سرعت دانلودم بالاتر از 300 400 کیلوبایت نمیرفت..خطم نمیکشه
دوست عزیز خود پارس انلاین قطعی نداردنقل قول:
مشکل از مرکز شما هست . امروز اتفاقا کیفیت سرویس برای من عالی بوده از موقع روشن کردن مودم تا حالا 1 ثانیه هم اینترنتم قطع نبوده :
مدت زمان روشن بودن مودم :
آپتایم اینترنت :
یک شرکت هرچقدر هم که خوب باشه ولی این مراکز مخابراتی بی کیفیت هستند که کار رو خراب میکنند ...
من هم قبلا این مشکلاتو داشتم ولی از وقتی پورتم از مخابرات تعویض شد آپتایم و پینگم خیلی OK شده
دوست عزیز آپ تایم ها رو با چه نرم افزاری چک می کنی؟نقل قول:
نرم افزار نیست مودم من این قابلیت را دارهنقل قول:
والا چی بگم..من هفته ای چندبار با نمایندگی صحبت میکنم تا ببینم چکار کردن...از شنبه بهم گفتن اقدام دارن میکنن.حداقل اگر پهنای باند اینترانتش اوکی بود راضی بودم...نقل قول:
اینم وضعیت الانمه که واقعا افتضاحه::n21:
روی همین حالت هست .....نقل قول:
با عرض سلامنقل قول:
این کار رو چطور انجام دادید من isp خیلی مشکل دارم ولی هر چه می گم پورتم رو عوض کنید شاید درست شد گوش نمی دهند ....
من برای قطعی پورت عوض نکردم فکر میکردم این قطعی ها کلی هستش و سراسریهنقل قول:
پروفایل با پهنای باند 9 مگ میخواستم ولی خطم نمیکشید و کارشناس اومد خطمو چک کرد گفت ما پورت رو برای شما تعویض میکنیم احتمال اینکه 9 رو بکشه هست
پورت بعد دو روز قطعی تعویض شد ولی باز هم خطم پهنای باند 9 رو نکشید اخرش فهمیدم از فاصله زیاد از مخابراته این مشکل
اما روی این پورت جدید متوجه شدم مشکل اپتایم و تایم اوت ندارم دیگه !! و سرعت دانلود شبانه هم خوبه با خط 4 مگ سرعت دانلود رایگان از 350 تا 450 هست !
پورت شانسیه ممکنه با پورت جدید هم مشکل شما حل نشه .
شما خودت نمیتونی بگی پورتمو عوض کن . اعلام خرابی خط کن یه کارشناس میفرستن در خونه واسه چک کردن خط . حالا دیگه بستگی به لطف اون کارشناس داره بهش بگو درخواست تعویض پورت بده برات . اون درخواست بده ظرف 48 ساعت پورتتو عوض میکنن
ساعات حمله شبانه :|
افت سرعت که میگن اینه ها :n08:
۱۶۰ تا کم داره :n03:
این شرکت دیگه داره رو مخم راه میره
پلن 2 مگ خریداری شده ، خط روی 9 مگ بسته شده سرعت دانلود در روز 600 kb/s ،
دقیقا از ساعت رایگان همه چیز تغییر می کند پینگ افتضاح ، تایم اوت زیاد ، سرعت دانلود 120 با نوسان فروان ..
فردا ببینم چه جوابی میدن نشد با وجود اینکه سه روزتمدید کردم تخلیه می کنم میرم نامحدود فن آوا
شما مرکزت مشکل داره عزیز . از هر شرکتی هم بگیری همینه و فرقی نمیکنه براتنقل قول:
این مشکل ربطی به سرورهای پارس انلاین نداره
برای من که هیچ مشکلی نیست
اینم تست الان ( خط 4 مگ ) :
سلام
سوالم تکراریه شاید ولی ...
تفاوت سرویسها در شبانشون چیه ؟ مثلا 512 با 1 مگ در شبانه چقدر تفاوت سرعت دارند ؟
من همیشه 2 مگ با 4 گیگ ترافیک میخرم ایندفعه گفتم 512 با 10 گیگ بخرم 4 تومن گرونتره
صرفه با 4 گیگ برای 1 ماه نیست ... ولی شبانه چی میشه ؟
دوستان من میخام باقی مانده حجم رو ببینم مگر نباید از سایت پارس آنلاین وارد
ورود کاربران اینترنت پرسرعت ADSL
بشم؟
اما میزنه یوزر یا رمز اشتباه است !!!
یوزر میشه کد شهر به اضافه شماره خونه
و پسورد هم میشه پسورد اینترنت دیگه ؟
درسته ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید ....
کد امنیتی رو درست وارد کردید ؟نقل قول:
با همون رمزی که وارد میکنید راحت به اینترنت وصل میشید ؟
اگر مشکلی دارید با پشتیبانی تماس بگیرید براتون حل میکنند
خودم یه همچین مشکل مشابهی داشتم
اینجوری که ما شنیدیم و نظر خودشون هست سرعت های بالاتر سهم بیشتری در دانلود شبانه دارند و البته باز هم این مورد به کیفیت خط و نویز شما بر میگردهنقل قول:
به کجا باید اعلام خرابی خط کنیم؟ پشتیبانی isp؟نقل قول:
یا باید بریم مرکز مخابراتمون؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
عرض کردم عزیز فقط ساعت رایگان همه چیز کن فه یکن میشه !نقل قول:
ربط به پارس داره که شبانه اش رو تا این حد محدود می کنه
پ.ن : بچه ها ساعت رایگان مودمم به طور خودکار از حالت ppoe به bridge تغییر میکنه واسه شما هم همینطوره ؟!!
پ.ن 1 : با بازگردادن به حالت ppoe هیچ چیز تغییر نمی کنه
شما اگه دقت کنی تصویر تستی که من گداشتم از ساعات رایگانه ( 3:20 دقیقه شب )نقل قول:
شما پهنای باند مرکزت محدود هست شبا
پارس آنلاین هر روز بدتر از دیروز!
فایل 1.2 گیگی گذاشتم برا دانلود صبح میبینم 67 درصد دانلود شده یعنی یه چیزی حدود 820 مگ!
:n21:
من شب ها تقریبا از هر سایتی دانلود میکنم سرعتم نوسان شدید داره صفر میشه دوباره میره تا 200 ولی از سایت مزخرف پل دانلود که سرورهاش مال همین خراب شده است تست کردم 445 رو کامل پر میکنه کلا هر شب داره میانگین دانلودم میاد پایینتر دیشب یه فیلم گذاشتم از اکسپرس دانلود بشه با یه پارت 1 گیگ صبح ساعت 6 دیدم هنوز هیچکدوم دانلود نشدن سرعت افتضاح بود ولی همون ساعت از همین پل دانلود 445 دانلود میکرد.:n04: اینا اومدن بلک لیست درست کردن همه سایتهای دانلود رو لیست کردن وگرنه چه دلیلی داره از یه سایت با سرعت محدود شده دانلود کنی از یکی دیگه با نهایت سرعت هر دو سرور هم مکانشون ایران
سلام
طبق اين عكس وضعيت خطم چطوره
کیفیت خط شما عالیه .نقل قول:
پس چرا سرعت بيشتر از 400 تو روز نمي ره در صورتي كه روي 9 مگ بسته شدهنقل قول:
اون فرم اولي منظورت چي هست متوجه نشدم. ممنونم از راهنماييت :n16:نقل قول:
مودم قيمت زير 100 كه آنتن دهي واي فايش هم قوي باشه تو محيط خونه چه مدلي خوبه؟؟؟؟ آنتن دهي ايسوس با تي پي لينك فرق داره؟؟؟؟نقل قول:
ممنونم
پارس آنلاین اینترنت بدون خط تلفن (بیسیم) میده؟
عزیز همونطور که قبلا بهت گفتم پارس انلاین تو قم مشکل پهنای باند داره...نقل قول:
باز برو خداتو شکر کن که بهت 400 رو میده!!من حداکثر سرعتی که باهاش گرفتم 210 بوده(اونم بصورت لحظه ای!)
الان هم که بزنم به تخته وضعیت مرکز ما حرف نداره:
سرعت شبانش رو هم تست کردی؟
مهدی شاتلت که از این بهتر بود :n02: حالا رفتی پارس اون از شاتلم بدترهنقل قول: