لطفا بهترين لينك دانلود gta iv رو قرار دهيد .راستي شنيدم كه نصب آسانش اومده كه در يك dvd عرضه شده آيا حقيقت داره . اگه اينطور هست فرقش با 4 dvd در چه چيزه
Printable View
لطفا بهترين لينك دانلود gta iv رو قرار دهيد .راستي شنيدم كه نصب آسانش اومده كه در يك dvd عرضه شده آيا حقيقت داره . اگه اينطور هست فرقش با 4 dvd در چه چيزه
ممنون از شمانقل قول:
من پچ 3 رو دانلود کردم.
ولی وقتی نصبش کردم fatal eror داد.با نصب کرک این مشکل حل میشه؟؟چون من بازی رو مجبور شدم دوباره نصب کنم،الان میترسم بازم پچ رو نصب کنم و fatal بده.
معایب پچ 4 چیه؟؟
اگه موقع نصب پچ erorr يده يعني بازيتون مشكل داره نصبش دستكاري شده؟ شما بايد براي اطمينان بازي رو يك بار از نصب خارج كنيد بعد نصب كنيد بعد پچ 1.03 رو نصب كنيد بعد هم كرك رو بريزيد (كرك رو نصب نمي كنن كه جيگر:31: كپي مي كنن توي مسير نصب بازي) ولي اگه پچ نصب نميشه مشكل داره بازي شما حداقل من اين احتمال رو ميدم چون مال من 4 DVD هست و نصبشم دستكاري نشده به قول معروف نصب اورجينالهنقل قول:
مشکل رو حل کردمنقل قول:
از پشت کوه که نیومدم قلوه!:31:سوتی دادم حالا...
سلام
من تو اون مرحله که میگه برو کامپیون رو بردار بعد ببر توی یه گاراژ و بعد منفجر میشه گیر کردم
بعد از منفجر شدن کامیون باید چکار کنم؟
توی نقشه جایی رو نشون نمیده
ممنون
فقط باید از اونجا دور بشی just runنقل قول:
با سلام
امکان داره که جی تی ای 4 رو با Xbox Live دو نفره بازی کرد ؟
اگه می شه به طور کامل برام توضیح بدین
سلام
من بازی رو هم با پچ 1.3 نصب کردم هم با 1.4 هم حالت عادی اما ابن سیو من با xlive نمیاد من هم از xlive .0.95 , 0.94b استفاده کردم مسیر هم منطبق با ادرس داده شده است واقعا نمی دونم چیکار باید بکنم کسی هست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من xlive 0.97 دارم سیوم رو هم تو My Documents ریختم هیچ مشکلی هم ندارم راحت اجرا میشه . پچ 1.0.4 هم ساپورت میکنه . به پست زیر برید :نقل قول:
فایلو تو محل نصب بازی بریز بعد برو داخل بازی . بازی از اول میاد بعد بیا ازش بیرون My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames و فایل سیو خودتو بریز اونجا . دقت کن فایل هیچ فرمتی نداره و اسمش هم تو مایه های SGTA402 هست البته شمارش ممکنه فرق کنه .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3899013&postcount=564
حالا دیگه هیچ وقت به سوشیال کلاب نیاز نداری . دقت کن بازیو باید با فایل LaunchGTAIV.exe اجرا کنی . اگه دیدی بازم سیو کار نمیکنه بگو سیو خودمو برات بزارم .
ممکنه معایب پچ 4 رو برای من شرح بدین؟؟من از پچ 3 استفاده میکنم دوستان گفتن پچ 4 نریز