سلام
چه طور آدمهایی مرگ رو شکست دادن ؟ ( جمله امضات )
Printable View
سلام
چه طور آدمهایی مرگ رو شکست دادن ؟ ( جمله امضات )
سلام........
به دلایلی(;)) امضا و آواتارمو عوض کردم............
نظرت راجع به جمله ای که توی امضامه چیه؟ قبولش داری؟
سلام مهرداد جان عزيز ؛ خوبي خوشي ؟
چند تا كووووچولو .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۱. اگر قرار باشه خدا لطفی در حقت بکنه از اون چه می خواي ؟
۲. اگر قرار باشه کاری بکنی که به نفع روح تمام آدم هاي روی این کره خاکی باشه چه کار می کنی ؟
۳. اگر بخواي زندگی ات رو توي يك جمله توصیف کنی چه میگي ؟
4. نظرت رو در مورد پايتخت ايران توي يك جمله بگو
5. دوست داري به گذشته برگردي يا به آينده بري ؟
6. ميشه آينده رو تغيير داد ؛ در مورد جوابت يك كم توضيح بده
7. دوست داري يك موبايل داشته باشي كه MP3 Player باشه ؛ يا يك موبايل جدا و يك MP3 Player جدا داشته باشي ؟
8. پول خوشبختي مياره ؟
9. هواپيما سوار شدي ؟
10. نظرت در مورد ( آدم تا وقتي كه زن نداره فقط زن نداره اما وقتي كه زن گرفت فقط زن داره )
11. نظرت در مورد ( از هر هزار مرد يكي رهبر مردهاي ديگر مي شود وبقيه دنباله رو زن ها هستند )
12. ساعت مچي دستت ميكني ؟
13. انگشتر دستت هست ؟ ( دست چپ يا راست ؟؟؟؟؟؟!!!!! )
14. آيا واقعاً 13 نحس هستش ؟
15. تا حالا شده با خودت بگي " اي كاش من جاي اون بودم " ( كسي كه بهتر از تو باشه )
16. Civick يعني چي ؟
17. " ميامي " توي كدوم استان هستش ؟ ( اوني كه توي آمريكا هست رو منظورم نيست ، توي ايران هستش )
18. گاوخوني يك بيماري هستش يا چيز ديگه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19. ميشه كاري كرد كه مثلث 6 ضلع داشته باشه ؟!!!
20. نشستي روي صندلي داغ يا نشوندنت روي صندلي داغ ؟
عزيز ببخشيد فضولي مي كنما اما قرار شده تو هر پست حداكثر 10 تا سوال پرسيده شهنقل قول:
سلام به داداش خودمنقل قول:
دوست رو تعریف کن........
بهترین تعریف اینه:
دوست آن باشد که گیرد دست دوست / در پریشان حالی و درماندگی
به نظرت یه دوست باید شادیاشو با تو تقسیم کنه؟
دوست واقعی هم شادی ها و هم غمهاشو بایستی با دوستش تقسیم کنه من بیشتر اوقات سهمم از دوستی ها غم بوده .
دوست دختر داری؟ (منظورم دوستی هست که دختر باشه، نه اون معنی کلیشه ای که همه بعد از شنیدن این کلمه میاد به ذهنشون)
اگه معنای کلیشه ای مقصود نباشه بله دارم
سلام دوست عزیزنقل قول:
من هم یکم اذیت بکنم.
در خدمتتون هستم
1- مدل موهات تن تنیه الان؟ راه حل صحیح و مو به موی تن تنی کردن رو میگی؟
بله الان هم تن تنیه . منظورت رو از قسمت دوم خوب نفهمیدم اما اگه اصلاحش هست که من نمیدونم . اما اگه نگهداریش منظورته باید بگم یه شونه گرد بخر قضیه حله . یه خورده ژل میزنی و با شانه جلوش رو درست میکنی .
2- اگه کسی بهت فحش بده، ناراحت میشی یا نه؟
بستگی به طرف داره اگه آدم بی شعوری باشه نه ناراحت نمیشم . اما اگه دوست باشه ناراحت میشم .
3 - به نظرت ازدواج یک کار لازمه؟ اگه لازم نیست که ایول اگه کار لازمیه به نظرت چرا همچین نظری داری؟
من زیاد نظر خوبی نسبت به ازدواج مخصوصا در شرایط فعلی مملکتمون ندارم .با شرایطی که الان هست میگم کار لازمی نیست چون واقعا زندگی کردن خیلی سخت شده .
4- یکم در مورد اسمت توضیح میدی؟
منظورت نام کاربریمه؟ اگه منظور نام کاربری منه باید بگم مهرداد که اسممه و عدد 21 هم جز عددهای مورد علاقه منه . همین
5- اسمتو با اسم من عوض میکنی؟
با عرض شرمندگی باید بگم نه . چون اسممو خیلی دوست دارم . مگه اسم شما چشه؟ به نظر من قشنگه
6- نظرت در مورد پلنگ صورتی چیه؟
خب وقتی این کلمه رو میشنوم یاد بچگی هام میوفتم . موزیک استثنایی اش ماندگاره.
7- بازی کامپیوتری تا حالا چی کردی؟
زیاد اهل بازی نیستم اون موقعی هم که وقت داشته باشم ترجیح میدم ps2 بازی کنم (wining eleven
تو کامپیوتر اویل 2 رو بازی کردم . hitman رو هم بازی کردم .
8- موسیقی به زبون فارسی قشنگتره یا به یک زبون دیگه؟
به نظر من به زبون فارسی قشنگتره . چون من ارتباط بیشتری باهاش برقرار میکنم . البته بستگی به خود موزیک هم داره
ممنون
خواهش میکنم
سلام سارا خانومنقل قول:
به نظرم آدمایی که تو لحظه زندگی کنند و از زندگی لذت ببرند. این جور آدم ها مرگ رو شکست داده اند چون ابایی از مرگ ندارند و هروقت بمیرن مرگشون مثل تولدی دوباره ست.
سلام چطوری ؟:31:نقل قول:
سلام خوبم شکر. شما خوبی؟
یه عکس از خودت بزار ؟
نمیتونم این کارو بکنم اما در آینده یه عکس از بچه گی هام میزارم
تو درایو D و E چه فولدرایی داری ؟
e:demuxed,remuxed,music,nasimvasl,shoghdost,nashak iba dvd list ,
f: magazine and ebook,all flash,film music,story,all internet file-soccer clip-commercial clip-flv-,
تو try چه ایکونایی داری ؟
آیکون برنامه کاسپرسکی ،internet download manager, mem turbo
تو quick launch چطور ؟
firefox,opera,internet explorer,winamp, ashampoo burning studio , nero, media player, yahoo messenger ,
رو دسکتاپت چه برنامه هایی رو گذاشتی ؟
من اون آیکونهای اصلی رو دیگه نمیگم
nero,winamp.clone,hp director,power dvd , vlc media player,spyware doctor,crystal player,babylon,riva flv player,riva flv encoder,#1dvd ripper,tune up utilites,firefox,dvd decrypter,emule,Easy Video Splitter,FastStone Image Viewer,
بیشترین سرعت دانلودت چقدر بوده ؟
تو خونه چون دایل آپ بود نهایتا 6 یا 7 اما دانشگاه 120 کیلو بود
به نظرت من چند سالمه ؟
18 تا 20 سالت باید باشه
تا بعد ... :31:
مرسی قربان شما
سلامنقل قول:
جمله زیبایی ست. یه جورایی یه شیطنت خاصی تو این جمله دیده میشه . قبولش دارم صد در صد . حالا من یه جمله قشنگ میگم:
البته این جمله طنزه (ربطی به جمله امضای شما نداره ییهو یادم اومد گفتم بنویسمش)
oh lord give me patience and give it to me now!
نقل قول:
سلام مهرداد جان عزيز ؛ خوبي خوشي ؟
سلام دوست گرامی خوبم . شما چطوری .؟
چند تا كووووچولو .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامی از من خواستند در هر پست نهایتا به 10 سئوال پاسخ بدم اگه امکانش هست 10 تای لول رو جواب میدم و فردا شب هم بقیه اش رو جواب میدم؟ امیدوارم از دست من ناراحت نشی چون این قانون رو گردانندگان تاپیک گذاشتند
۱. اگر قرار باشه خدا لطفی در حقت بکنه از اون چه می خواي ؟
خدا تا همین جاش هم خیلی بهم لطف کرده خیلی . اما اگه بخام یه لطفی در حقم بکنه ازش میخام که من زودتر از مادرم بمیرم همین.
۲. اگر قرار باشه کاری بکنی که به نفع روح تمام آدم هاي روی این کره خاکی باشه چه کار می کنی ؟
به نفع روح رو نمیدونم اما اگه بخام کاری بکنم و بتونم و عملی باشه سیاست رو از تمدن بشری حذف میکنم
۳ . اگر بخواي زندگی ات رو توي يك جمله توصیف کنی چه میگي ؟
سئوال سختیه . یه جمله واسه توصیف کمه چون نمیتونه مفهوم رو برسونه .
عوض جمله یه شعر مینویسم که به نظرم به سئوال شما مربوطه:
در به در تر از باد زیستم
در سرزمینی که گیاهی در آن نمی روید
ای تیز خرامان
لنگی پای من
از ناهمواری راه شما بود
اگه به نظرت نامربوطه به بزرگی خودت ببخش چون چیزی به ذهنم نمیرسه جز شعر
4. نظرت رو در مورد پايتخت ايران توي يك جمله بگو
شهر مرده و خاکستری دوست داشتنی من . ( من با جمله گفتن مشکل دارم شرمنده)
5. دوست داري به گذشته برگردي يا به آينده بري ؟
گذشته . خیلی دوست دارم برگردم سال 81 . اگه میشد برگردم الان خیلی اوضاعم بهتر بود.
6. ميشه آينده رو تغيير داد ؛ در مورد جوابت يك كم توضيح بده
بله میشه با تصمیمات درست یا غلطی که میگیریم می تونیم آینده
این سئوال رو که پرسیدی یاد فیلم بدو لولا بدو افتادم . تو این فیلم به این اشاره میشه که هر لحظه و هر ثانیه و کوچکترین اتفاقی که میوفته می تونه سرنوشت ما رو تغییر بده7. دوست داري يك موبايل داشته باشي كه
جدا داشته باشي ؟ MP3 Player باشه ؛ يا يك موبايل جدا و يك MP3 Player
الان حالت اول هست . اما دوست دارم یه موبایل جدا و یه پخش کننده موزیک جدا داشته باشم
8. پول خوشبختي مياره ؟
پول خوشبختی نمیاره اما نداشتنش بدبختی میاره
9. هواپيما سوار شدي ؟
بله سوار شدم
10. نظرت در مورد ( آدم تا وقتي كه زن نداره فقط زن نداره اما وقتي كه زن گرفت فقط زن داره )
با این جمله تا حد زیادی مخالفم چون بستگی داره که با چه کسی ازدواج میکنی
این قضیه نسبیه اگه عاشق همسرت باشی این جمله رو قبول نخواهی کرد
ممنون از شما بقیه رو هم فردا جواب میدم که روال تاپیک به هم نریزه