مخلصم :20:نقل قول:
داره میگه دیگه !! 256 گرفته داره با 180-190 دانلود میکنه یعنی رو همون یک و نیم مگ بسته شده !!
یه کم دقت کن پسریم :31:
Printable View
مخلصم :20:نقل قول:
داره میگه دیگه !! 256 گرفته داره با 180-190 دانلود میکنه یعنی رو همون یک و نیم مگ بسته شده !!
یه کم دقت کن پسریم :31:
دوستان یه سوال : اگه بخوایم این 12:32 تا 6:58 رو که میگین استفاده کنیم برای اینکه خیالم رو دقیقه ها راحت باشه و یهو حجمم کم نشه می تونم مثلا" از 12:40 تا 6:50 دانلود کنم (بعد از 12:32 و قبل از 6:58) ؟ منظورم اینه که حتما" باید توی این ساعتی که گفتید کانکت یا دیسکانکت شم ؟
البته به احتمال 99% جوابم مثبته :31: ولی باز شک کردم !
از 12:40 تا 6:50 دانلود کن مشکلی ندارهنقل قول:
البته نباید از 12:40 تا 1 دیسی بشی !!
4کرم:20:نقل قول:
خوندم اونو خودم:دی
منظورم این بود حالا که همون سرویس 10 تومن ارزونتر شده تازه 1 گیگ هم ترافیکش افزایش پیدا کرده
و اینکه هیچ ارزونی ای بی حکمت نیست و پارس آنلاین هم دلش برای من و شما نسوخته
شاید بخوان سرعت ها رو واقعی کنن:13:
چشم دقت میکنم:دی
اون که دیگه تابلوئه . می دونم از 12:40 تا قبل از 1 دی سی شم حساب می کنه :31:نقل قول:
یه سوال دیگه . سیستم رو بزرام مثلا" تا قبل از 6:50 خاموش شه ولی مودم روشن بمونه مشکلی نداره که ؟! حجم نمیره ؟
آهان از اون لحاظ : دینقل قول:
فک نکنم چنین کاری کنه
آخه همه به خاطر سرعت بالایی که پارس میده باهاش قرارداد میبندن !!
اگه بخواد همچین کاری کنه مطمئنا خیــــلی از مشتری هاش رو از دست میده
البته بعید هم نست شاید بکنن :27:
چشمت بی بلا :31:
اگه مودمت رو حالت bridge تنظیم باشه مشکلی نداره چون با خاموش شدن سیستم ارتباط هم قطع میشهنقل قول:
ولی اگه روی pppoe تنظیم باشه فک کنم حجم رو کم کنه !!
فعلا" که خطم رانژه نشده . هر وقت وصل شد و دانلود های سنگین داشتم میام نحوه ی بریج کردن رو می پرسم :27: ممنون از راهنماییت :40:
خوب اگه روی pppoe باشه اگه کامپیوتر خاموش باشه ترافیکی ردوبدل نمیشه که بخواد کم کنه!نقل قول:
اگه مودمت رو حالت bridge تنظیم باشه مشکلی نداره چون با خاموش شدن سیستم ارتباط هم قطع میشه
ولی اگه روی pppoe تنظیم باشه فک کنم حجم رو کم کنه
1140 مگابایت حاصل دانلود دیشب من
من که با پارس آنلاین در کل این 1 سالی که سرویس دارم ازش میانگین دانلودهام رو حساب کنی 1200 مگابایت بوده
من برای یکی میخوام پارس انلاین بگیرم میشه سرویست رو بگی.نقل قول:
مرسی:11:
واقعا خوش به حالت.من توی کل یه روز 24 ساعته فول تایم تخته گاز از مخابرات 1.8 گیگ میگیرم:41: