برای تهران داره مبین نت رونقل قول:
Printable View
برای تهران داره مبین نت رونقل قول:
سایتشون از آن موقع که من شکایت کردم عوض شده. بهتره باهاشون تماس بگیری.نقل قول:
512 گرفتم
من موقع تست سرعتم خوب بود، دانلودم روی 70-80 بود، سرویس رو که گرفتم در حد 30-40 شد!! توی E-care رفتم دیدم 512 ثبت کردن مشکلی نیس!
الان نزدیک 6 صبحه شدم در حد dial-up پینگ تایمم بالای 600 میره!
یه تست سرعت گرفتم واقعا 56k بودم!
دیروز زتگ زدم پشتیبانی میگه RSSI ات چنده، میگم: 80- میگه باید بالای 70- باشه، مشکل از خودته اینجوری که سیگنالت ضعیفه 1 مگ هم بگیری همینه!!! راستی CINR Reuse1 من 15 بود، سیگنالمم 35% ، بچه ها برای شما چنده؟
خوب اگر ضعیفه چرا قبلا روی 70-80 دانلود میداد؟!
سرعت سراسری به گل نشسته؟
اینجوری که خیلی بده.نقل قول:
یعنی حتما باید دوره ی شما تمام نشده باشه تا بتونید وصل بشید به سیستم پرداخت بانک.
اگر دوره تمام شده باشه اینترنتی به هیچ عنوان نمیشه پرداخت کرد:2: هیچ جایی رو ندیدم اینجوری باشه.
معمولا سیستم بانک و سایت خود شرکت رو آزاد میزارن/.
دوستانه دیگه براشون این اتفاق افتاده که دوره تمام بشه بعد با اینترنتش بخواد پرداخت اینترنتی کنه؟
نقل قول:
باید سرویس فعال باشه
من خودم هم اینترنتی پول ریختم و هم از داخل بانک
ولی پیشنهاد میشه پول رو از داخل بانک بریزی چون خیلی زودتر سرویس شارژ میشه
ولی نیازی به تماس نیست چون پولو بریزی همون سرویست خود به خود شارژ میشه
چون سرعت سراسری به گل نشسته هرچقدر کیفیت سیگنالتون بالاتر باشه بیشتر میشه از پهنای باند استفاده کرد.البته بعضی وقتا اینقدر شبکه شلوغه که تاثیر نداره.نقل قول:
مال من rssi -69 است و کیفیت سیگنالم 82% تا 85% در حال تغییره/.
شما مودم رو جابجه کنید و rssi رو نگاه کنید ببینید کی میاد بالا یا پایین. چون 35% واقعا کمه.
الان پینگ تایمم 379 هست!
ساعت 9:17 صبح، یعنی خارح از زمان دانلود آزاد، شنیده بودم مبین نت زمان دانلود شبانه سرعت ها رو پائین نمیاره! :(
این هم تست سرعت 512 نامحدود 8 صبح تا 8 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی دیگه.ما اینجا شدیم موش آزمایشگاهی:31:
مگه شما 2 مگ نگرفته بودید ؟ سرویستونو تعویض کردید ؟:31:نقل قول:
بله تعویض کردم شده این.خسته شدم از شب زنده داری و هیچی دانلود نکردن.توی 12 ساعت راحت میشه 2 گیگ الی 2.2 گیگ دانلود کرد.3روز در هفته هم کامل اختصاص دادم به دانلود.یعنی هفته ای تقریبا 6.5 گیگ.حدودا در ماه 25 گیگ اگر بخوای هزینه دانلود رو حساب کنی،اگر گیگی 4 تومن هم در نظر بگیریم میشه 100 تومن!چون تو روزه و سرعت ثبات داره.4 روز در هفته هم کارامو (وب گردی،تماشای وبدئو و ...) با سرعت خوب انجام میدم.یعنی چون در روزه سرعت خوبه.خلاصه هیچ اپراتوری ندیدم همچین طرح با حالی بده.من که حسابی دارم باهاش حال می کنم:31:نقل قول: