به نظرم اگه عجله نداری اجزا رو یکی یکی ولی خوبشو بخر.تفاوت 921و922اونقدر نیست که بخوای از امکانات اضافیشون استفاده کنی مگه اینکه حرفه ای باشی.
به نظرم یه روز بیا تهران بخر برو خلاص.
من باشم 3 رو با آمپ 922 میگیرم. البته میشه روی 1022 اینا هم فکر کرد
Printable View
به نظرم اگه عجله نداری اجزا رو یکی یکی ولی خوبشو بخر.تفاوت 921و922اونقدر نیست که بخوای از امکانات اضافیشون استفاده کنی مگه اینکه حرفه ای باشی.
به نظرم یه روز بیا تهران بخر برو خلاص.
من باشم 3 رو با آمپ 922 میگیرم. البته میشه روی 1022 اینا هم فکر کرد
يك بار كاملترين مجموعه بخر تا فردا نگي اي كاش اون يكي خريده بودم.نقل قول:
دقیقانقل قول:
يك بار كاملترين مجموعه بخر تا فردا نگي اي كاش اون يكي خريده بودم.
الان من به این وضع دچارم . سیستمم خیلی جای ارتقا داره.
اطلاعات عمومی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این میکروفونی که کنار آمپ دنون هست کارش پروسس صدا و اتوتیون کردن و Time Alignment صدای اسپیکرهاست. که دقیقا همین مدل برای برخی از پخش های آلپاین ماشینی استفاده میشه. که به صورت جداگانه برای برخی از مدل ها قابل خرید هست. کارش اینه که صداها در محلی که میکرفون قرار داده میشه به صورت یکنواخت میرسه. البته این کار در آمپ پایونیر به صورت دستی انجام میشه که تنظیمش کار حضرت فیله. بیشترین مزیتش هم سر تنظیم ساب ووفر هست که تاخیر صداشو از بین میبره. البته من یه مدل فوق حرفه ای از این پروسسور رو دارم از برند jbl که هنوز نصب نکردم . البته میشه تو خونه هم استفادش کرد. اون مدل تا 7.1 کانال رو ساپورت میکنه.
والا اون ست پایونییر رو من اینجوری میتونم تعریف کنم که از نظر من صداش نهایتا 20% بهتر از صدای سینمای rs777 هست به خصوص تو موزیک تفاوت زیادی نداره. تازه من صدای اولی رو با مارانتز 8003 شنیدم در صورتی که صدای دومی رو با 520 پایونییر .... فقط از نظر من کیفیت ساختش به مراتب بهتره. به نظرم جامو به صورت محسوسی بهتره.نقل قول:
دوستان اگه لطف کنن نظرشون رو راجع به این مقایسه بگن ممنون میشم :n02:
سلام . من آمپ 922 رو دیروز خریدم( تومان1520 ) ولی هنوز به دستم نرسیده یه سوال داشتم چون پلی یر سونی معمولی دارم که خیلی فرمت ها رو پشتیبانی نمیکنه میشه از طریق usb آمپ این سری فرمت ها رو دید؟
مبارک باشه. یکم گرون نخریدید؟ 1400 باید باشه
این لینک رو هم میتونین ببینین
نمیدونم من شهرستانم . چند تا فروشگاه قیمت گرفتم همین قیمت ها بود فروشگاه پایونیر پاساژ الماس سه راه امین حضور موجود نداشت فروشگاه راستین گفت همین قیمت البته باید 1800 برای باند بدین چون به همراه باند میفروخت من از فروشگاه اینترنتی poineershop.ir خرید اینترنتی کردم با این وضع بازار ترسیدم قیمت ها بدتر شه :n13:نقل قول: