بله سایه تصویر قبلی که ثابت باشه مثل لوگو شبکه ها روی پلاسماهای جدید می مونه.نقل قول:
خوشبختانه جای نگرانی نیست.
چون موقته و 2 - 3 ثانیه بعد از تعویض کانال برطرف میشه.
به علاوه چندان محسوس نیست و اکثر افراد این 2 - 3 ثانیه رو متوجه نمیشن.
بله سایه تصویر قبلی که ثابت باشه مثل لوگو شبکه ها روی پلاسماهای جدید می مونه.نقل قول:
خوشبختانه جای نگرانی نیست.
چون موقته و 2 - 3 ثانیه بعد از تعویض کانال برطرف میشه.
به علاوه چندان محسوس نیست و اکثر افراد این 2 - 3 ثانیه رو متوجه نمیشن.
دوستان لطفا راهنمایی کنید من بین این دو مدل موندم 50vt30 و 47lw98000
تصاویر اچ دی و سه بعدی برام مهمه ؟
چه کنیم ؟
panasonic و sharp پنلشون ژاپنیه و من با اینها موافق ترم . اگر پلاسما میخوای مدل VT30 ولی اگه led میخوای le8300 رو بخر .نقل قول:
کیفیت تصاویر سه بعدی vt30 بینظیره .نقل قول:
سورنا جان حتما" کیفیت تصویر le8300x رو از نزدیک ببین و بعد انتخاب کن .نقل قول:
موفق باشی :)
من 50VT30 رو ندیدم اما درباره 47LW98000 فقط میتونم بگم:نقل قول:
کم مصرف، کنتراست فوق العاده، تکنولوژی نانو که تا حدودی از پاشش نور زمینه جلوگیری میکنه، FULL LED بودن به همراه Local Dimming که خیلی مهمه در ال ای دی ها، و از همه مهمتر تکنولوژی ساده و فدیمی سه بعدی پسیو (اولین بار 60-40 سال پیش بوجود اومد) با عینکهای پلاروید که چشمو کمتر اذیت میکنه تو سه بعدی ها.
راجع به VT30 پاناسونیک فقط میدونم پلاسماست نه ال ای دی، دیگه چیزی نمیدونم:41:
انشالله هرکدومو خریدی ازش لذت ببری.
تو اين مدلهايي كه نوشتين اول Samsung 46D6960 بعدشم 47LW65100 يا اگه يه رده پايين تر بخواي بياي 6940 بعدشم lw57000نقل قول:
گول تبليغات و شلوغ بازيهاي شارپ رو نخور تو سايتهاي معتبر خبري از اين مدل شارپ نيست اول اون مدل سامسونگ هست بعدش ال جي االبته با توجه به افزايش قيمت سامسونگ فعلا ال جي به صرفه تره
با سلام
دوستان چند تا نمایندگی اصلی فروش تلویزیون شارپ le8300xرا در اصفهان معرفی کنند به همراه ادرس و تلفن
ببین برو توی وبلاگ مادیران و اونجا روی یکی از مطالبشون یه comment بذار و همین سوالت رو بپرس اونها خودشون بهت آدرس میدن .نقل قول:
من یه بار همین کار رو کردم و جواب گرفتم .