650000 تومان بخر
650000 تومان بخر
با تشکر از شما دوست عزیز جناب pami_wega راستی فروشنده میگه که این نوت بوک fbr هستش کمی برام توضیح داد اما نمیشه اطمینان کرد لطفا در مورد ان توضیح دهید!
بین دو برند Dell و Sony
Blueray داشته باشه
گارت گرافیک قوی با قابلیت HD و خروجی HDMI
مانیتور LCD FULL HD
سی پی یو 2 هسته ...حداقل 3 مگ کش
رم و هارد هم متناسب با بقیه مشخصات باشه.
قیمت هم تا 1.5
اگر مدلی مد نظر اساتید هست با این مشخصات راهنمایی کنند.با تشکر
منظورش RFB يا Refurbished نبوده ؟؟ اگه منظورش اين بوده كه تا حدودي درسته منظور اينكه لپ تاپ ريفر به دليل مشكل ظاهري و برخي موارد فني به كارخانه برگشت ميخوره تا عيبش درست بشه و بعد با قيمت پايين تر برميگرده براي فروش و معمولا تو كشورهايي كه قانون درستي براي حمايت از مصرف كننده ( مثل ايران ) ندارن انجام ميشه و جاي يك لپ تاپ آكبند به فروش ميرسه ...نقل قول:
براي اطلاعات بيشتر به اين تاپيك بريد :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=321319
اگه دنبال این جور چیزا هستی HP بیشتر پیشنهاد میشه.نقل قول:
ایشون Bluray هم می خوان توی مدل های HP داخل ایران کمتر یه همچین چیزی با گارانتی معتبر پیدا می شه. اگه حتماً Bluray بخواد باید بره سراغ Sony اون هم فقط بعضی مدل های خاص مثل FW 390 YLH.نقل قول:
چون اینجا همه میگن Dell Studio XPS 1640 منم یه مقدار تحقیق کردم در موردش حالا می خوام این مدل رو با سونی FW390YFB که شما فرمودین مقایسه کنیم.نقل قول:
CPU : 2.4 3MB 1066
RAM : 6GB
HDD : 360 GB
ATI Mobility Radeon HD 3650 (512MB Dedicated) که فکر کنم خیلی گرافیکش از 1640 بهتر باشه
LCD 16.4
BLUERAY
وزن 3.2
قیمت 1790
قیمت Dell Studio XPS 1640 هم 1750
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز من گرافيك 1640 مدل ATI 3670 هست كه يه سر و گردن از ATI 3650 بالاتره ... بر خلاف ادعاي شمانقل قول:
هارد 500 گيگابايتي و رم 4 گيگابايت DDR3 و همينطور نمايشگر LED مهمترين مزيت ها هستند براي 1640 اگرچه امكانات ديگه اي هم داره ...
CPU ش یه مقدار ضعیف تره رمش 2 گیگ بیشتره ولی DDRII هستش. کارت گرافیکش ضعیف تره. وزنش بیشتره. Bluray داره.فکر نکنم صفحه نمایشش LED باشه که 1640 هست. قیمتش هم بیشتره.نقل قول:
Dell Studio XPS 1640
CPU: Intel Core 2 Duo 2.53 T9400
LCD: 16.0" LED WXGA+
RAM: 4GB DDR3
VGA: ATI Radeon 3670 512MB Dedicated
HDD: 500GB ++
Price: 1,720,000 Tomans
من بین این دو تا مسلماً 1640 رو ترجیح می دم.
با تشکر از دوستان واقعا ممنونم راهنمایی کردید.ال سیدی مدل سونی هم فول اچ دی هستش ولی مزیت های دل بیشتره.توصیه می شه از کجا بگیرم که هم معتبر باشه هم گارانتی زیگورات دشته باشه هم گرون ندن بهم.پایتخت میگن یه ذره تو پاچه کار هستن.