این خطا رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان عزیز من یخ مشکلی دارم
خیلی هم عجله ای هستش ممنون می شم کمکم کنید
مشکل من تو کنفرانس صوتی
می خوام به صورت هم زمان چت صوتی بزاریم 3 یا 4 نفری به تونیم هم زمان صحبت کنیم خیلی تلاش کردم ولی نشد
کنفرانس صوتی یاهو که پیغام خطا می دهerror می ده نمی دونم چرا؟؟؟
برنامه nimbuzz رو هم هر چی گشتم توش گذینه ای برای کنفرانس صوتی پیدا نکردم
برنامه oovoo هم همینطور
skype رو فقط گذینه اش رو پیدا کردم که انم همش قطع می شه یا اصلا online نمی شه یا دوستم پیدام نمی کنه خلاصه داغونه....
واقعا دیگه نمی دونم چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.نقل قول:
خب شما برای این کار در یاهو مسنجر شما باید محیط کنفرانس ایجاد کنید ! برای این کار وارد یاهو مسنجر بشید . در قسمت Actions گزینه Invite to Conferense انتخاب کنید . حالا در این قسمت دوستان خودتون رو برای کنفرانس دعوت کنید ! :n01:
سلام
دوستان و اساتیدی که خبره هستند راهنمایی کنند.....
بنده هر کاری میکنم یاهو مسنجر لوگین نمیشه و میگه مشگل از تنظیمات LAN است... البته به راحتی وارد صفحه ایمیل میشوم و از صحت رمز و آیدی100 درصد مطمین هستم
اقدامات زیر را برای حل مشکل انجام دادم ..ولی هنوز مشکلم پابرجاست !!!!
1- در تنظیمات Control Panel\All Control Panel Items>Internet Options>Connection>>LAN Setting
چک User the proxy را برداشتم....
ولی متاسفانه مشکل login حل نشد...
2- دانلود یک یاهو مسنجر جدید و نصب مجدد در درایو های مختلف هارد
3- تست یاهو آیدی دیگر
4-uninstall کردن آنتی ویروس avira ( گفتم شاید ممکنه با آنتی ویروس ناسازگار باشه)
5- خلاصه کلی کلانجار رفتم ولی هیچ نتیجه ای نداد...
یک عکس هم از وضعیت موجود آپلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
از نرم افزارهای فی*لتر شکن استفاده کردید؟
بله متاسفانه....نقل قول:
سلام بچه ها من و یکی از دوستام که تو ادد لیستم هستش با هم نمیتونیم چت کنیم فقط بعضی اوقات پی ام هامون به دست هم میرسه
ولی با بقیه دوستامون هر جفتمون راحت چت میکنیم
همدیگرو هم ایگنور نکردیم
و هر جفتمون هم از اینترنت ADSL پارس انلاین استفاده میکنیم با وایمکس هم امتحان کردم باز جواب نداد
کسی میدونه مشکل از چیه؟
من مشکلم این بود ایمیلم به راحتی باز می کردم و یاهو مسنجر برام باز نمی شد با قند شکن هم باز نمی شه
جدیدن توی منزل یاهو مسنجر به سلامتی باز گردید ولی در محل کارم هنوز باز نیم شه خط نتی که در خونه دارم با محل کارم از یه آی اس پی می گیریم
مشکل چیه؟
90% مشکلات مربوط به یاهو مسنجر مربوط به login نشدن هست
اخه چرا
این چه وضعیت اینترنتی هست اخه ما داریم
سلام
برای حل مشکل لوگین به مسنجر خطای troubleshoot میاد.
من هر کاری کردم نشد. چیکار کنم دگه؟ :n13:
تو اینترنت که به انگلیسی زیاد پیدا میشه یه مرد سرچ بزنه ببینه بهترین تنظیماتش چیه؟ :n02: