باید بری تو تنظیمات Screen Saver ویندوز و اونجا بعنوان پیش فرض انتخابش کنی...نقل قول:
کلیک راست روی دسکتاپ: properties -> Screen Saver
Printable View
باید بری تو تنظیمات Screen Saver ویندوز و اونجا بعنوان پیش فرض انتخابش کنی...نقل قول:
کلیک راست روی دسکتاپ: properties -> Screen Saver
همون دیگه اونجا که میرفتم نبود.نقل قول:
جای دیگه بهم جواب دادند. باید روش کلیک راست کرد و گزینه Install رو انتخاب کرد تا وارد قسمت اون بشه.
این مشکل نرم افزاری بتونید عکس بگیرین بزارین بهتر:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وقتی این error میاد برنامه های دیگه غیر فعال میشه. مجبور شدم با موبایل عکس بگیرم.
در ضمن وقتی my computer رو باز میکنم error l میاد.
مشکل چیه؟ راهنمایی کنید دوستان :19:
سلام دوستان
من یه مشکلی با سیستم پیدا کردم!
اونم اینه که وقتی سیستم رو روشن میکنم تا بعد از اونجایی که ویندوز XP می خواد لود بشه میاد.یعنی لود تموم میشه بعدش که میخواد ویندوز شروع کنه یه دفعه یه صفحه ی آبی (مثل صفحه ای که برای ارور رم میاد) میاد و سیستم ریستارت میشه!!!
باید چکار کنم؟
راستی CD Rom هم سی دی های بوتیبل رو بوت نمیکنه!(البته این یکی رو فک کنم خودم خراب کردم،آخه CD Rom رو در آورده بوده بودم و دوباره امروز جا گذاشتم!!!درست کار نمیکنه)
با سلامنقل قول:
اين صفحه مشكلات زيادي ازش ناشي ميشه
مثلا اينكه ويروس داشته باشه سيستم
هارد دچار مشكل شده باشه
يكي از سخت افزارها دچار مشكل شده باشه
و .....
براي شروع شما يه دور رم ها رو در بيار و دوباره جا بزن
و اينكه سيستم رو هم اگه واردش شديد يه اسكن با آنتي ويروس آپديت شده بكنيد
موفق باشيد.
سلام دوستان
خیلی وقت بود که 2 تا ویندوز 7 و اکس پی رو داشتم استفاده میکردم
ولی بعد یه مدت که از اکس پی استفاده نکردم وقتی ویندوز لود میشه ارور صفحه ابی میاد و خیلی زود میره و سیستم ریستارت میشه
این در حالیه که کار خاصی هم نکردم
سیستم که بالا نمیاد ولی رم ها رو یه کم فشار دادم دفعه قبل.اما تغیییر نکرده بود!نقل قول:
با سلامنقل قول:
مشكل شما هم مثه مشكله دوستمون هست كه در پست قبلي مطرح كردن
موفق باشيد.
ببخشید دوباره مزاحم شدم اما net frame work 4 به همراه fix اون رو نصب کردم اما بازم کارت گرافیکم ارور میده که شما نیاز به نصب net frame work 2 داری چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟
یه چیز دیگه هم اینه که نمیدونم چرا task manager من غیر فعال شده چطوری فعالش کنم ؟؟؟؟