C4eva گفته کار روی فیرم ویر درایو های بلوری PS3 ادامه داره همچنان
Printable View
C4eva گفته کار روی فیرم ویر درایو های بلوری PS3 ادامه داره همچنان
یعنی 3.60 هم قراره ه ک بشه؟نقل قول:
تا باشه از این جور هکر ها باشه.
سلام دوستان...
امروز یه خبر تازه به سایت ps3 hacks اضافه شده
یکی اینو ترجمه کنه ببینم چی میگه!:31:
Easy Spoof
Easy Spoof is a TCL task file for [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] that lets you fake the firmware version installed on your PS3.
Its main purpose is to prevent accidental updates from a custom or modified firmware to an official firmware.
Note: This does not get you on PSN or let you play games requiring a later firmware version.
سلامنقل قول:
من مه خوندم میگفتن نمیتونه شناسایی کنه و برای اجرا نیاز به هاب داره
البته این موضوع برای Slim هست فکر کنم
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
دوست عزیز احتمالا دستگاه شما fat هستشنقل قول:
سلام ببخشید اگر من یک ps3 بخرم با فریمور 3.60 یا بالاتر میتونم اونو خودم به 3.55 تغییر بدم؟ یا فقط برای استفاده از 3.55 باید فریمورم پایین تر از 3.55 باشه؟
اگه میشه زودتر جواب بدید.ممنون:11:
نه این ربطی به فیرم ویر خود کنسول نداره. شما مثلاً آخرین فیرم ویر که الان 3.65 باشه رو نصب میکنی. بدون استفاده از CFW با همون فیرمویر اصلی میای بازی کپی اجرا میکنی. اونا میان مثل xbox خود درایو blue-ray رو دستکاری نرم افزاری میکنن تا نتونه رایتی بودن بازیو تشخیص بده. اینجوری میتونید بازی کپی رو مستقیم با دیسک کپی اجرا کنید و حتی به PSN متصل بشید.نقل قول:
ولی اینجوری دیگه نمیشه رو PS3 با این روش ، homebrew نصب کرد
خیلی ممنون .اینکه خوبه..بعدا برای نصب homebrew یه روشی میاد.نقل قول:
یه سوال داشتم:الان برای اجرای بازی باید یه بازی اورجینال توی دستگاه باشه خوب من این بازی اورجینال رو از کجا بیارم ؟همه که دارن کپی میفروشن اینجا.اونجا فروشگاهی هست بازی اورجینال قدیمی بفروشه مثلا fifa 07 ؟فقط میخوام اورجینال باشه و کم قیمت بیشتر از 15 تومن نباشه.
بازی اصل PS3 که همه جا گیر میاد. اگه تهران هستی که ریخته همه جا. فوقش به یکی سفارش بده برات بیارهنقل قول:
ناصر جون اینام اگه حرفشون حرف بود،X360 Slim رو هـکش رو میزدن،الان 5 ماهه مردم الاف اینان.............نقل قول:
اره خب ولی ایندفه تو slim مایکروسافت کلی سد براشون گذاشت. مثلاً همین 0225 ها که همه منتظرن -- بشه روی درایوش یک Write Protection فعال کرده که نشه فیرمویر درایو رو تغییر داد.نقل قول:
9504 هم که -- شده
0225 هم آخراش هست و به همراه کیت سخت افزاری هکش داره میاد تا چند هفته دیگه.
در واقع بیشتر این تاخیر به خاطر آپدیت جدید مایکروسافت بود که اگه اونایی که LT+ 1.1 دارن به این ورژن update کنن دیگه بای کپی اجرا نمیشه. واسه همین تیم C4eva داره رو ورژن 1.9 کار میکنه که میتونه با این update جدید مایکی هم کار کنه ( البته همه بازی ها رو نمیتونه باز اجرا کنه که تو ورژن 2.0 این مشکل تا وقتی مایکی باز Update نده برطرف میشه )
اما بلوری داستان خودشو داره:10: