سلام داداشنقل قول:
بدون سیستم میشه با مودم کارهای تخصیص کرد
مثلا تغییر باند و نمایش تجمیع
با کاستوم فریمور یا تغییر وب یو ای
که کلا به سیستم نیاز ن داشته باشی
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
Printable View
سلام داداشنقل قول:
بدون سیستم میشه با مودم کارهای تخصیص کرد
مثلا تغییر باند و نمایش تجمیع
با کاستوم فریمور یا تغییر وب یو ای
که کلا به سیستم نیاز ن داشته باشی
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
کسی از این یک هفته اینترنت رایگانی که به سیم کارت های جدید میدن استفاده کرده؟ محدودیتی داره؟
سلامنقل قول:
فقط توی یه فرم ویر 5186 هست که توی پنل مودم میشه 1800 2600 یا اتومات رو انتخاب کرد ..
اما جاییش فعال بودن تجمیع رو نشون نمیده
تجمیع فقط توی فرم ویر ال ام تی نمایش داده میشه
کسی تونسته بیشتر از ۴۳ گیگ با اینترنت شبانه ایرانسل دانلود کنه (سه ساعته ) ؟
من دیشب ۴۳ گیگ دانلود کردم تا ساعت ۴ و ۱۰ دقیقه صبح بعد از اون اینترنت قطع شد و پیجی اومد که گفته شده بود اینترنت تمام شده !!!
واقعا این ایرانسل ابرقدرتیه که هر چی هم کلاه برداری کنه هیچ کس نمیتونه جلوش یگیره !
حالا هر چی میخوای شکایت کن به ۱۹۵ و ... :n02:
نه حدش:نقل قول:
3 ساعته : همون 43 گیگ و 2 ساعت و نیم هست
2 ساعته: همون 40 گیگ و یک ساعت و نیم هست
1 ساعته: همون 20 گیگ و یک ساعته هست
:n23:
دوستان من میخوام همراه اول دایمی رو به ایرانول ترادبرد کنم،
یک ساله منتظرم مشکل انتن دهی همراه اول حل شه و گویا نمیشه.... در کل توصیه میکنید یا برم رایتل؟
سه روز پیش ۲۰۰۰ تومان خطمو شارج کردم یک ساعت پیش چک کردم ۳۴۷ شارج داشت الانم چک کردم میبینم شارجم ۴۷۶ ریال هست خط خاموش بوده و هیچ نوع سرویسی نظیر اهنگ پیشپاز یا غیر روی ان فعال نبوده
نتیجه گیری : این کار یعنی دوزدی مدارک هم موجوده جهت اثبات حرفم ایرانسل من که راضی نیستم حرومت بشه این اتفاغ داره برای هزارومین بار تکرار میشه خاستم بغیه در اطلاع باشید دوستان
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
سلام شما کدنقل قول:
ستاره 800 مربع رو بزنید شاید سرویس پیامکی برای شما فعال باشه خودتون اطلاع نداشته باشید
برای همه اپراتور ها هست ..
خدمات مبتنی بر محتوا رو قطع کنید...
اگر در تهران نیستید قطعا، ولی اگر در تهران هستید، فقط در صورتی که تست کنید و جواب بگیرید در منطقه مورد نظر توصیه میشه.نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ی مشکل عجیب!!!
الان بعد مدت ها ی بسته زدم بعد سیم کارتو گذاشتم تو مودم دیدم پیام می ده که بسته بخرید!!! درصورتی که تو مای ایرانسل ثبت شده!!!!
سیستم قاطی داره چند بار دیتا قطع و وصل کنید یا مودم ریست یکم طول میکشه بسته فعال بشه این ساعت اوج خرید همه از این بسته های شبانستنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
چرا بسته های روزانه 25 مگی یا 50 مگی رو نمیشه خرید؟ امروز بسته نداشتم.. میخاستم بسته کم حجم 25 مگی رو بگیریم تا وقتی wifi رو اوکی کنم...
من کردم. اولش خوب بود اما بعد از یک گیگ دانلود، پیامک اومد که سرعت شما به 256 کیلو محدود شد. سرعت دانلودم هم با idm شد حدود 30 کیلو. تازه خط به خط هم قبول نکرد و فقط با خرید شارژ فعال میشه.نقل قول:
نشنیده بودم تاحالا ایرانسل با پیامک بگه سرعت محدود شده، محدودت با پیامک مخصوص این بستهدهستش یا بسته های نامحدود هم محدودیت داره؟نقل قول:
شبانه ها بعد از چند گیگ محدود میکنن چون من اهل دانلود نیستم شرایطش نمیدونم کسانی که محدود شدن اطلاع بدن لطفا.
این نوع محدودیت سرعت رو فقط این یک هفته رایگان داره.نقل قول:
بسته هایش شبانه نامحدود یک ساعته محدودیت 20 گیگ دانلود، دو ساعته محدودیت 40 گیگ و سه ساعته محدودیت 60 گیگ دانلود داره و بعدش اینترنت قطع میشه
یه ایرانسل اعتباری دارم همه جای خونه انتن میده و مشکلی ندارهنقل قول:
اما ایرانسل سابقه خوبی تو محاسبات نداره، به خاطر همین میپرسم که مشترکین دایمیش، راضی هستین؟
تهرانم، و هم رایتل درسته هم ایرانسل، فقط همراه ابتره که بعد چند سال هنوز درستش نکرده
سه ساعته محدودیت اسمی 60 گیگ هست بعد از 43 گیگ اینترنت قطع میشه من خودم دو شبه تست کردم ...نقل قول:
هر کی 60 گیگ دانلود کرده با اینترنت 3 ساعته نامحدود اعلام کنه ...
نه، دائمی من مشکلی نداشته و راضیم ازش.نقل قول:
از پوشش نسل ۳ش هم برای مکالمات مطمئن شید، قبل خرید دایمی. هرچند قیمت هاش خیلی خوب شده.
دیشب بسته 3 ساعته نامحدود گرفتم که 11 گیگ دانلود کنم اما از ساعت 2 شب تا 5 صبح کلا 1 گیگ و سیصد دانلود کرد در حالیکه روز یاهمین الان 2تا3 مگ در ثانیه ثابت دانلود میکنم
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
سلام دوستان
کسایی که وقت دارند، اگه میتونند برن توی سایت سازمان تنظیم مقررات و از این مواردی که مشکل دارید ثبت شکایت کنید بلکه حداقل یه پیگیری بشه و شاید هم رفع بشه مشکل. هر چی بیشتر شکایت ثبت بشه، احتمال پیگیری بیشتره
لعنت به ایرانسل دزد
حواستون باشه که این بستههای اینترنتی که تو قسمت "طرحهای تشویقی" و با قیمت ارزون تر فروخته میشن اولویت مصرف بالاتری از بقیه بسته ها دارن و تا وقتی تموم نشن از اینترنت دیگه ای استفاده نخواهد شد
مثلا من که همیشه علاوه بر بستهی معمولیم، بسته های 5 گیگی 6-12 صبح هم میگیرم، الان یک بستهی یک تشویقی یک هفته ای 10 گیگی گرفتم (17 تومنی) و یک بستهی 5 گیگی 6-12 صبح
و اصلا از اون بسته 6-12 استفاده نمیکنه
تو سایتشون به اپراتور پیام دادم، میگه بسته های هدیه اولویتشون اوله و اول اونا مصرف میشن
یعنی عملا من برای بسته ای پول دادم که اصلا نمیتونم ازش استفاده کنم!
فکر کنم با این حساب تا وقتی چنین بسته ای داشته باشین بسته های نامحدود شبانه هم غیر قابل استفاده خواهند بود (هرچند موقع فروشش بهتون چیزی نمیگن، پولتونو میگیرن ولی بعد از خرید میبینید اون بسته غیر قابل استفاده اس و از بستهی ویژه استفاده میشه)
دوستان این دکل فکر کنم ایرانسل و رایتل هم زدن تنگش شایدم وایمکس لامصب دیگه جا نداره نظرتون چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. سایت مشترک هست. دکل مال ایرانسله و آنتن های رایتل هم روش نصبه. ایرانسل RRUنقل قول:
B7 و B1 روش داره. B1 قدیمی را با B1 جدید پر ظرفیت با پورت نوری 10G تعویض کرده. متریال اریکسون هست. وایمکس هم هست.
متریال رایتل هوآوی. B8 و B1 داره برای 3G فقط.
سلام، شما میدونید، چرا ایرانسل در تهران از باند۸ 3G استفاده نمیکنه؟ و اگر اطلاع دارید کی باند۲۰ برای lte آزاد میشه؟نقل قول:
و یه سوال دیگر اینکه جدیدا با mtn قرار داد احتمالا ایشالا داره بسته میشه برای فیبر نوری ۸ شهر، این باعث میشه که بستر ایرانسل هم فیبر نوری بشه؟
تشکرنقل قول:
ظرفیت اینو داره که رایتل فورجی هم اضافه بشه؟
ایرانسل و رایتلش پهنای باند خیلی کمی داره نهایت ایرانسل ۱۸ مگابیت
باید لینک اضافه کنن ؟ اصلا ایرانسل میاد برای ارتقاش یا نهایت کار همین بوده؟
سلام. در مورد جواب سوال اول شما تحقیق میکنم. باند ۲۰ را هم تا جایی که میدونم نگاه خدمات روستایی و امدادی بهش هست و پهنای باند کمی براش در نظر گرفته میشه تا تجهیزات اصلی توانایی هدایت ترافیک را داشته باشند به خاطر نفوذ بالای این باند. کما اینکه ما این موضوع را در مورد 3G باند ۸ (۹۰۰) هم شاهد هستیم و عملاً در برابر باند ۱ (۲۱۰۰) پهنای باند کمتری داره.نقل قول:
در مورد سوال آخر بحثی با دوستان اریکسون داشتم که گفتند قبلاً قرار بوده لینک دکل ها از مایکروویو به فیبر نوری تغییر کنه و توافق هایی در این زمینه با مخابرات انجام شده، ولی به دلایلی این کار هنوز انجام نشده و همچنان لینک بسیاری از دکل های ایرانسل مایکروویو هست. لینک دکل های روی مراکز مخابراتی ایرانسل فیبر نوری هست.
قطعاً با شروع پروژهی فیبر نوری تا منازل ام تی ان ایرانسل، گشایش های بیشتری در این زمینه انجام خواهد شد.
خواهش میکنم. بله ظرفیت 4G را هم با اضافه کردن RRU باند ۳ برای شروع داره. رایتل با باند ۳ یا همان ۱۸۰۰ در حال 4G کردن سایت هاش هست.نقل قول:
در مورد ایرانسل، لینک اصلی در حالت حداقلی حدود ۴۵۰ مگابیت بر ثانیه پهنای باند را میتونه انتقال بده و البته میتونند نرم افزاری به مقادیر کمتری محدودش کنند.
به هر حال سایت های ایرانسل مشکل پهنای باند ندارند و طراحی خوبی دارند و دستگاه کاربر و کیفیت سیگنال دریافتی بیشترین تاثیر را روی سرعت دارند.
ایرانسل همیشه بیشترین توجه را به وضعیت شبکه داشته و داره از لحاظ تقویت کردن و ارتقاء. RRU های پرظرفیت باند ۱ و باند ۳ جدیداً در سایت های جدید یا ارتقای سایت های قبلی استفاده میشند که در مورد تصویر مورد نظر شما باند ۱ یعنی ۲۱۰۰ 3G نصب شده. باند ۳ را هم خود کارت های RUS دستگاه RBS اریکسون سیگنال سازیش را انجام میدند و RRU اون بالا براش اضافه نشده.
این Ipv6 چرا رو ایفونا کار نمیکنه اصلا؟
فقط از طریق مودم و وایفای میشه گوشی ipv6 میگیره
مواظب باشید که لااقل برای من جریان سیم کارت هدیه برای سیم کارت جدید دروغ و کلاهبرداری بوده و اصلآ سیم کارت هدیه ای در کار نیست. دو نفر از خانواده ی ما تا حالا هر کدام یکی دو تا سیم کارت جدید توی این ماه خریده اند ولی وقتی به 2112 پیامک خالی می فرستیم، جواب میده سیم کارت هدیه به شما تعلق نمی گیرد. جالب اینجاست که وقتی با 700 تماس می گیریم، شماره پرونده تشکیل میدن و یکی دو روز بعد بدون حل مشکل به دروغ پیامک میاد که مشکل شما برطرف شد ولی دوباره همون آش و همون کاسه و دوباره که به 700 زنگ که می زنیم دوباره چرخه ی بالا تکرار میشه. دوباره شماره پرونده و دوباره پیامک دروغی حل شدن مشکل. برای کنجکاوی هم که شده، من حداقل برای هر شماره 3-4 بار این چرخه رو امتحان کردم.
به نظر من این دزدی نیست، به هر حال سیستمشون این طوریه. یا باید اول تشویقی رو اولویت قرار بدن یا اصلی رو و اون ها این رو انتخاب کرده اند و به نظر من کار درستیه. مثلآ یکی یک بسته ی سالیانه و یک بسته تشویقی یک هفته داره ، درستش اولویت استفاده از تشویقیه دیگه. من خودم هیج وقت دو بسته رو روی یک سیم کارت فعال نمی کنم.نقل قول:
ممنون، راستی قرار بود ایرانسل برای افزایش ظرفیت روی فرکانس ۲۳۰۰ هم tdd بده، اون بکجا رسیدنقل قول:
الان دکل همراه اول با اینکه از منزل ما دورتره 4 آنتن پر هست اما ایرانسل با اینکه خیلی نزدیکه 2 آنتن داره آیا ممکنه همراه اول قدرت رو زیاد کرده که ما سرطان بگیریم ؟
یا ایرانسل آشغال بسته روی دکل هاش ؟
من سیمکارت تبدیل به نسل 4 رو توی همراه من زدم 8000 تومن کم کرد و سیمکارت نفرستادنقل قول:
.. همین پروسه شما رو رفتم به جایی نرسیدم ...
کلا دزده ایرانسل ..... 700 هم الکی جواب داد مشکل حل شده و خودش رو راحت کرد
حرومت باشه ایرانسل :n34:
کلا دزدیه ایرانسل مودم گارانتی دارم رو عوض یا تعمیر نکرد و گفت مشکل حل شده
توی خواب حتما درستش کرده :n34::n34::n34:
خیر، گمون نمیکنم توان رو از حد مجاز بالاتر برده باشن، مگه از دست سازمان انرژی اتمی در رفته باشه، تعداد مشترکین هرچه بیشتر باشه، مقدار سیگنال کمی ضعیفتر میشه، کما که ظاهرا مورداتی از کم کمتر توان آنتن ها توسط ایرانسل دیده شده.نقل قول:
سلام، خواهش میکنم. در مورد این موضوع اطلاعی ندارم، لطفاً اگر منبعی در مورد این خبر هست لینک بدید. TDD LTE ایرانسل فقط باند ۴۲ ، یعنی ۳۵۰۰ مگاهرتز فقط میدونم هست.نقل قول:
در مورد 3G باند ۹۰۰ ایرانسل تهران از دوستان پرسیدم، گفتند موجود هست.
ممنون. بله راستش هرچی سرچ کردم تو گوگل پیدا نکردم منبعی که قبلا دیده بودم که ایرانسل هم به دنبال مذاکره برای ۲۳۰۰ بود. و فکر میکنم بهش واگذار هم نشه، چون ظاهرا به ۳ شرکت دیگر واگذار کردن.نقل قول:
و باند ۸ 3G هم راستش من بر خلاف تمام شهرها در تمام تهران نتونستم بهش وصل شم شاید تازگی تو این یکی دوروز اومده که منزل ما هنوز نداره.
نقل قول:
چه راحت دزد دزد میکنید
منم سیم جدید گرفتم تا مدتی نزدیک به 3 هفته این پیغام رو میداد هفته چهارم پس از خرید بعد از فرستادن پیامک به 2112 سیم جدید به من تعلق گرفت
تو سیستم ایرانسل باید صبر داشته باشید
فقط به دور بودن و نزدیک بودن دکل نیستنقل قول:
به فرکانس هم مربوط میشه
مثلا فرکانس 1800 معمولا سیگنالش قوی تره
و 2600 ضعیف تر
ممکنه گوشی شما برای همراه اول 1800 رو انتخاب کرده باشه
به مناسبت راه اندازی تجاری شاتل موبایل
همرا ه اول بهتره ایرانسل هم اسکل ه نمیدونه دکل هاشو کجا بزنه ، دزد هم نیست فاشیسته ، یعنی بروجن 4.5 برده علی آباد کتول غیره و ذلک کلان شهر ما نیورده ، آخه اونجا تو روستاهای آبادان کی 4.5 جی استفاده میکنه ؟