اون ک دو هفته قبل تیر معیین مشود:n33:نقل قول:
Printable View
اون ک دو هفته قبل تیر معیین مشود:n33:نقل قول:
جچوری باید یفهمم پیام خصوصیم ارسال شده؟:n13:
صندوق پيام خصوصى بخش پيام هاي ارسال شده را چك كنيدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
اونم هیچ ربطی به ارتش نداره، قانون کلیه برای همس، میبینید که بیمارستان های ارتش هیچ کاری برای وظیفه جماعت نمیکنننقل قول:
بهمون پوتین میدن از چرم کرکسه! 6 ماه باید واکس بزنی یکم نرم شه که البته تا اون موقع پاره شده، کادری های ما دنبال پوتین سربازهای سپاه اند!
دیگه از لباس بگذریم که واسه وظیفه افتضاحه
سلام دوستان
بعضی ها می گفتن کد پرسنلی رو باید از روی دفترچه بیمه خوند. امروز دفترچه بیمه ما رو دادن ولی شماره ای به نام کد پرسنلی وجود نداره. میشه راهنمایی کنید از کجا می تونم اونو پیدا کنم.
سلام ممنون از راهنماییتنقل قول:
چرا در قوانین بهش اشاره نشده؟
ملاکشون چیه؟ ام آر آی و... ؟؟؟
در صفحه اول دفترچه بيمه بعد از مخصات فردي شماره پرسنلي شما درج شده معمولا ١٠ تا ١٢ رقمي استنقل قول:
راستی بهت معافیشو دادن؟؟؟!
کسی اینجا هست که معافی رباط ACL یا PCL و منیسک گرفته؟
چطورن ؟ سخت معافی میدن؟ حتما باید پارگی کامل باشه؟ کلن یه توضیحی براش بدین
ممنون
دوست عزيز براي اينكه سريعتر به جراب سوالتون برسيد بخش معافيت هاي پزشكي سايت نظام وظيفه را مطالعه كنيدنقل قول:
اونجا رو که حفظم میخام ببینم کسی سابقشو داشته؟ یا نه؟ !!!
یه سوال فوری
کسر بسیجی بدون کارت سبز (با سابقه فعال بودن بالا)، میشه 6 ماه رو گرفت
برو بچ تیر ماهی بیان بچتیم:n05:
دوستان
یه نفر راجع به کسر خدمت توضیح بده ممنون
مثلا کارت سبز چطوریه؟
بسیجی فعال و ...؟
اگه کسی لینک هم داره معرفی کنه ممنون
سلام.دوستانی که مثل من بعد از این گروهبان1 میشن.بدونن که تو ارتش فرقی بین سرباز صفر و تو نمیزارن اصلا.مخصوصا تو پیاده.2هفتس تو یگانمم برام 2 ماه گذشته.باهاشون میخوابی باهاشون غذا میخوری کلا
فقط منتظرم مهر بیاد ایست خدمتی بزنم برم درسمو ادامه بدم:(
خیلی دلم گرفته از بد شانسیم ستوان کجا گروهبان کجا
توی ایین نامه جدید دیگه نیست. دکتر بیمارستان هم بلند نمیشه معاینه کنه فقط ام آر آی نگا میکنه و میگه برو چون اصلا وقتشو نداره و خیلی ها هستن که باید ببینه. کمیسیون هم معاف از رزم میده.نقل قول:
مینیسک فقط معاف از رزم. پارگی رباط هایی که گفتید باید کامل باشه و مشخص تا معاف دائم بدن. البته کلا سخت گیری که میکنن حتی برای موارد مشخص..نقل قول:
سلام دوستان سوال داشتم.من یه بار آموزشی رو ناقص تو ارتش رفتم. 19 روز چون کارشناسی ارشد قبول شدم، ترخیص شدم.
حالا دوباره می خوام برم آموزشی این بار امریه برای سپاه.اما تو دفترچه نوشته افرادی که سابقه ی آموزشی دارند نمی تونند امریه بگیرند.
می خواستم بدونم آموزش قبلیم جزو سابقه حساب میشه یا نه ؟
سلام دوستان
خواستم بپرسم، کمسیون برای من لاغری و استرس را زده، میتونم ازمایش برم و تیروییدم اگر پرکار باشه، در کمسیون ارایه بدم یانه؟
چون دکتر که رفتم دیروز، گفت احتمال داره تیروییدت مشکل داشته باشه.
بله شما اگر يك روز هم در اموزشى بوده باشيد جز خدمت حساب مى شودنقل قول:
به همراه داشتن ازمايش ضررى ندارد اما گاهى پزشكان به ازمايش ها نگاه نمى كنند اگر لازم باشد شما را به بيمارستان ناجا معرفى مى كنند تا از شما ازمايش مجدد بگيرندنقل قول:
اگه پزشک نظام وظیفه رو بتونی پیدا کنی اونجا و ازمایشات رو نشونش بدی بهت میگه میتونی معاف شی یا نهنقل قول:
پزشك نظام وظيفه براى خودش هيج دردسرى درست نمى كنه كه بعدا براش توبيخ شود يا از كار محروم گرددنقل قول:
خب اون میدونه اگه طرف معاف باشه 100% ، میگه برو پیگیریش کن. و اگه یک درصد هم امکان معافی نداشته باشه میگه احتمالش کمهنقل قول:
اگر اون تنها پزشك كميسيون بود اين حرف تا حدودي درست بود اما در كميسيون اجماع نظر ميشه كافى سرباز به پزشك بگه شما در وزيت شخصى فلان مطلب رو گفتين ، كا اون پزشك تمامهنقل قول:
دوستان سلام..
آقا کسی از ماهیت امریه مصلی تهران خبر داره ؟؟ چهجوریاس؟؟؟:n13:
مانی جان اگه متوجه بشن یا کسی لو بده که یه سرباز خواسته زیرابی بره و با پزشک ها زد و بند کرده تکلیف چی میشه؟نقل قول:
به هر حال در هر دو صورت چه پزشك باشه يا سرباز سر و كارش با بازررسي سازمان نظام وظيفه است كه انجا تصميم مى گيرند درباره اقدامات بعدى چون پزشك جز پرسنل نظامى است به دادگه نظامى معرفى مى شود و سرباز هم با اينكه هنوز به هيچ ارگان نظامى معرفى نشده اما او را هم به دادگاه نظام معرفى مى شود كه ممكنه براى رشوه دادن يا دور زدن قانون به حبس محكوم شودنقل قول:
سلام
اولا ما نه پارتی داریم نه هیچی..هییییی
بعد هم اگر به فرض پزشک رو بجوری و برای لاغری صحبت بکنی و از این صحبت ها، بعدش چی میشه؟چون در کمسیون 4 نفرن نه 1نفر .
لاغری طبق قانون معاف رزم هست، ولی استرس و افسردگی و اضطراب به احتمال ، میشه معاف کامل بدن
خلاصه ما پارتیمون خداس:n14::n15:
سلام،من 45 روز پیش معاف از رزم گرفتم بعد بهم گفتن برو دفترچت به آدرست میاد ولی تا حالا چیزی نیومده و رفتم پلیس + 10 و بعد یک پرینت از برگ آماده به خدمت بهم داد که تاریخ اعزامم توش هست و بعد بهم گفت که سه چهار روز مانده به تاریخ اعزامت پست برات کدتم به آدرست می فرسته و اگه نیومد میایی اینجا و المثناشو بهت میدیم حالا من دو تا سوال دارم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.1-دیگه برام دفترچه نمیاد؟یا نه دفترچم همون که پلیس + 10 بهم داد (برگ آماده به خدمت) و اگه دفرتچم نیاد و با اون برگه به خدمت می تونم برم و مشکلی پیش نمیاد؟2-منظور از کدی که پلیس + 10 گفت سه چهار روز قبل از اعزامت به آدرست میاد چیست؟
هیدن جان اگه بخوای روندو ادامه بدی یا دوباره از نو پرونده درست کنی فقط تاریخ اعزامت عقب میفته و زندگیت عقب میفته . اگه کم کاری شدید یا پرکاری شدید تیرویید داری اقدام کن وگرنه تا چیزی 100 درصد واضح نباشه واسشون معاف نمیکنن. معافی پزشکی خیلی سخته و مثل سابق نیست.نقل قول:
خوشم میاد با فونت سایز هزار نوشتی، کسی هم جواب نداده :n02:نقل قول:
اخیرا دیگه بدون کارت سبز 6 ماه نمیدن، بسیج فعال خالی نهایتا 4 ماه میدن، به ازای کارت سبز هم 2 ماه که مجموعا میشه 6 ماه
اونی که چند روز قبل از اعزام میاد مشخصاتت و محل پادگان اموزشی توش هست . اصولا بعد از معاف از رزمی برگه اعزام چند روز بعدش میره نظام وظیفه یا میاد در خونه اگرم نیومد از همون پلیس + 10 میگیری. چه تاریخی اعزام خوردید؟نقل قول:
یکم شهریور ماه تاریخ اعزامم و برگه ای چیزی واسه من نیومده و رفتم به پلیس + 10 گفتم که دفترچم نیومده و بهم یگ برگه به نام برگه آماده به خدمت پرینت کرد و داد.حالا سوالم اینه که دیگه دفترچم نمیاد؟ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه.نقل قول:
دفترچه ای درکار نیست . فقط یه برگه هست که تاریخ اعزامت توش نوشته. چند روز قبل از اعزام هم برگه ای میاد که ادرس محل اموزش درونش نوشته .نقل قول:
آقا بخشنامه واسه متولدین 73 نیومد(ایثارگری پدر) ؟!
خیر .......نقل قول:
اون برگه ای که تاریخ اعزامم توش نوشته به آدرس فرد ارسال میشه؟ یا نه باید فرد بره و اونو از پلیس +10 بگیره اینو پرسیدم چون چیزی برام نیومد و رفتم از پلیس + 10 برگ آماده به خدمتو که توش تاریخ اعزامم هستو گرفتم.نقل قول:
با پست ممکنه دیرتر بیاد ولی اکثرا میرن از پلیس +10 میگیرن. خودمم از پلیس گرفتم. مشکلی نیست.نقل قول:
آقا کی گفته؟!!!! چرا شایعه میکنین آخه - من خودم بدون کارت سبز 5 ماه گرفتم فقط هم از مدت فعالم 5 ماه گرفتم دوره تکمیلی هم نرفتم.(دوماه پیش گرفتم)نقل قول:
کارت سبز 45 روزه فقط واسه دو ماه اموزشی هستنقل قول: