عیدی دیگه تموم شد :27:دان استریم رو کردن 576 خدا بخیر بگذرونه بعده 13 رو همچین حالمونو بگیره:21:
Printable View
عیدی دیگه تموم شد :27:دان استریم رو کردن 576 خدا بخیر بگذرونه بعده 13 رو همچین حالمونو بگیره:21:
150 گیگ؟: دی
مگه میشه!
150 گیگ؟: دی
مگه میشه!
مال ما هم تموم شد دان استریم اومد رو 864
من Art 5 هستم
من کلا 80 گیگ دانلود کردم
دم شاتل گرم هرچی باشه نسبت به بقیه isp ها حال خفنی داد به ما
من 50 گیگ بیشتر نتونستم دانلود کنم
البته تا 8 ام با سرعت 170 و از هشتم به بعد با سرعت 60 میتونستم دانلود کنم
برا مائم مهمونی تموم شد دیگه :31:. داون استریمم اومد رو 576 .
.
مگه شاتل ترافیکش محدود نیست . پس شما چطوری 150 گیگ دانلود کردید؟
امکان نداره 150 گیگ دانلود کرده باشید.فقط دارید تعریف شاتلو میکنید . فقط...همین.
من با 512 خودم تو یک ماه نمیتونم 80 گیگ دانلود کنم. اگه کامپوتر و مودم 24 ساعته روشن باشه روزی حد اکثر 4 گیگ میشه. تازه برای من نامحدود هم هستش.
اصلا هارد دیسک من جا نداره که 80 گیگ دانلود کنم.
من 136 گیگ تو 12 روز زدم تو رگ اینم اسکرین شات از صفحه مصرف ترافیکم به صورت روزانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ماهیانه
آره میشه! منم 190 گیگ دانلود کردم! 512 نبود سرعت 1.5 مگابیت بود.نقل قول:
شاتل خیلی ماهی! خیلی حال دادی امسال بهترین عیدی عمرم بود! :31: :40:
اونوقت به اكو فقط 3 گيگ دادن:13:
من موندم مگه آرت 1 چقدر بيشتر از اكو 512 پول ميده كه بايد 150 گيگ:18: بيشتر دانلود كنه آخه ؟!!
منم یه 100 گیگی دانلود کردم خیلی خوب بود سرعت روی 170-180 کیلوبایت بود برای من تا امروز از امروز اومد روی 90، جدای دانلود، سرعت برای دیدن کلیپ های آنلاین هم خیلی خوب بود و با کیفیت پائین میشد بدون بافرینگ مثلاً میشد کلیپ های youtube رو دید، برای من این خیلی خوب بود.
کاش همیشه اینترنت اینطوری بود خیلی رویایی بود :31:.
منم 125 گیگ گرفتم :دی
20 گیگ با اون چیزی که محاسبات میگفت فاصله دارم ولی باز خدا رو شکر
البته یکم از این 125تا تلفات داشت که خب توی دانلود با سرعت معمولی خودمون هم پیش می اومد :دی ولی خیلی حال دادی شاتل :دی
دمت گرم :دی
128 آرت در سال 170 تومن ناقابل بیشتر 128 اکو پول میده! بماند آرت 2 و 3 و 4 و... که نگم چقدر بیشتر پول میدن بهتره! خب میبینید آرت بهتره قدمتون رو چشم بیاید آرت :31:نقل قول:
شاتل دمت گرم نمردیم و با اینترنت کیف کردیم! :40:
ای بابا خوش به حالتون، من که کلا 60 گیگ دانلود داشتم، از 8 ام هم عیدیم قطع شد که هیچ، سرعت خودم رو هم بهم ندادن، مثلا Art3 هستم!
رضا تقی پور در حاشیه نشست هم اندیشی و راهبردی طرح ملی خرید اعتباری (میزان) در مرکز همایش های بین المللی سازمان صدا و سیما، در پاسخ به خبر نگار اقتصادی فارس در خصوص شبکه اینترنت ملی گفت: “طبق برنامه ریزی زمانبندی شده چارچوب کلی این شبکه تعیین شده است و طراحی مفهومی آن نیز به پایان رسیده است.” وی ادامه داد: اجرای جزئی این شبکه نیز در شهریور ماه سال گذشته صورت گرفت همچنین در حال حاضر بسیاری از دستگاه های دولتی برای برقراری ارتباط بین دفاتر خود از اینترنت ملی استفاده میکنند و همچنین برخی از مدارس نیز از اینترنت ملی استفاده میکنند.
وی افزاود تاکنون به کاربران خانگی اینترنت ملی ارائه نمی شد و شاید به این دلیل برای مردم ملموس نبوده است اما از ابتدای شهریور امسال اینترنت ملی جایگزین شبکه اینترنت جهانی خواهد شد. وی در ادامه گفت، هماکنون متقاضیان اینترنت ملی (اینترانت کشوری) میتوانند برای اخذ این سرویس به مخابرات استانی مراجعه نمایند.
وزیر ارتباطات در ادامه تأکید کرد: از شهریور سال جاری نیز شرکت های ارائه دهند سرویس های اینترنت تنها می توانند اینترنت ملی یا همان اینترانت کشوری را ارائه دهند.
به گفته وی این شبکه طبق پیش بینیها ظرف دو یا سه سال آینده به شکل مطلوب خواهد رسید.
تقی پور افزود: با اجرای این شبکه اینترنت و سرویس های متنوع اینترنتی ارزان قیمت در اختیار مردم قرار می گیرد. همچنین مباحثی چون امنیت و حفظ اطلاعات در درون کشور نیز با اجرای اینترنت ملی تحقق می یابد.
وی پایدار کردن شبکه اینترنت ملی و استفاده از اطلاعات ذخیره شده در آینده را از دیگر مزیت های آن دانست.
یکی اینو واسم ترجمه کنه نمیفهمم چی میگه :31:
به عبارتی یعنی بای بای اینترنت دیگه؟ مثل کره شمالی
چقد بده از فردا دوباره سرعت افتضاحه:2: عادت کرده بودیم:8:
منو باش فقط 43 GB مصرف کردم:41: دمه بچه ها گرم از خجالت شاتل در اومدن :10:
دوست عزيز من اكو 512 رو گفتم نه اكو 128!نقل قول:
120 تومن بيشتر از اكو 512 ميدين
كه خب پول بيشتري ميدين ترافيك بيشتر هم ميگيرين
شما اگه همين 190 گيگي رو كه گرفتي رو گيگي 5 تومن كه شاتل واسه خريد ترافيك اضافه اكو ميده حساب كني خودش ميشه 950 تومن كه در برابر اون 120 تومن چيزي نيست!!
بعد داداش ما كه بخيل نيستيم نوش جونتون :46:
اين شاتل اينقدر دزدي كرده كه اگه كل سال رو هم رايگان كنه بازم كمه!!
من ميگم فقط نبايد اينهمه بين آرت و اكو تفاوت بزاره
همين!
خوب برادر من این کارا رو میکنه که همه بیان آرت بگیرن دیگهنقل قول:
وگرنه عاشق چشم و ابروی ما کی نیستن
نظر شخصی من اینه که شاتل فقط سرویسای اکوش بدرد میخوره. آرتاش ته دزدیه. با سرعت 16 کی میتونه دانلود کنه؟
سلام دوستان سرعت دانلود 128شاتل چقدره؟!
البته در حالت معمولي خوب بد
همه چي :31:
ممنون
آرت یا اکو؟نقل قول:
پارس آنلاین ترافیکش در طول ایام نوروز رایگان بود.آیا شاتل هم اینطور بود؟
جان؟نقل قول:
آرت چيه اكو چيه؟!
بعد من ispپارس آنلاينه
مي خوام ببينم تغييرش بدم چون خيلي تعريف شاتل رو شنيدم
بعد در صفحات قبل دوستان مي گفتن 100گيگ150گيگ تو عيد دانلود داشتن!!!!!!!
من خيلي خوشحال بودم تو عيد 12گيگ دانلود كردم:31:(فكر كنم20برابرش هم پول برق بايد بدم چون13روز كامپيوتر روشن بود:31:)
ممنون ميشم راهنمايي مختصر كنيد
شاتل دو نوع سرویس دارهنقل قول:
سرویسای آرت مثلا نامحدوده و سرعت قرار داد رو میدن. مثلاً آرت 1 که سرعتش 128 هست میتونی با 16 دانلود کنی. در ضمن آرت 1 در واقع 18 گیگ محدودیت داره. اگه بیشتر دانلود کنی سرعتت در حد دایال آپ میشه. قیمتش هم ماهی 28 تومن.
سرویسای اکو محدودیت دارن. اکو 128 ماهی 3 گیگ نزدیک 14 تومن. در ضمن اکو 128 تو روز و شب سرعتش برای من 60 بود. ولی برای بعضی دوستان ظاهراً شبا محدود میکنن.
شما بدخواه زیاد داری مثل اینکه !نقل قول:
مي خوام ببينم تغييرش بدم چون خيلي تعريف شاتل رو شنيدم
بعد در صفحات قبل دوستان مي گفتن 100گيگ150گيگ تو عيد دانلود داشتن!!!!!!!
بیخودی از پارس شاتل نیا . اینجا هم خبری نیست.
بعد عیدی دوباره آرتی ها میشن حداکثر 1.4 گیگ در روز ( 24 ساعت دانلود آرت 1 )
یه مطلب میخواهم بنویسم اما امیدوارم به دوستان بر نخوره...........
مدیرا و پرسنل شرکت شاتل نه دوستام هستم نه فامیلام......................
دوستان عزیز بهتر نیست بجای این همه بد گفتن از شرکت ... یه نامه بزنید و یکبار هم شده تشکر خشک وخالی ازشون کنید.
دست کم از پرسنل فنی که واقعا زحمت میکشن و مجبورن 24 ساعته خطوط رو مونیتور کنن .. واقعا مسولیت سنگینی هست.
من خودم کارم نگهداری فنی وپشتیبانی خطوط اینترنت هست در شرکت دیگری ... اما این کار این قدر هم که فکر میکنید اسون نیست روزی باید با 1000 نفر سر و کله بزنید .. حواستون به یک عده خرابکار باشه.. حواستون باید به مخابرات و به هزار جای دیگه باشه تا بتونید یک سرویس قابل قبول ارائه کنید... مطمئنا اگر شرکت دستش باز بود و برخی مقررات ونامه ها جلوی کارش رو نمیگرفت فضای رقابت بین شرکت ها سالم تر وبهتر میبود
یکبار هم شده اون یکی نصفه لیوان پر لیوان رو خواهشا ببینید
شما هیچ میدانید پول در آوردن از راه سالم در جهنم ایران چه سخت است ؟!نقل قول:
دوستان عزیز بهتر نیست بجای این همه بد گفتن از شرکت ... یه نامه بزنید و یکبار هم شده تشکر خشک وخالی ازشون کنید.
دست کم از پرسنل فنی که واقعا زحمت میکشن و مجبورن 24 ساعته خطوط رو مونیتور کنن .. واقعا مسولیت سنگینی هست.
ما با پرداخت و واریز این پول بی زبان به حساب شرکت شاتل رسالت و تشکر خود را نسبت به این شرکت بجا می آوریم !
اگر بجای پول تشکر قبول می کنن من حاضرم هر روز زنگ بزنم تشکر کنم ! هفته ای هم یک بار حضوری میرم تشکر می کنم ! دیگه از این بیشتر می خوای تشکر کنم ؟
اگر هم پول می خوان وتشکری قرار رد و بدل بشه که اونا باید بعد از واریز پول به حسابشون زنگ بزنن تشکر کنن از ما و ما هم از روی احترام جواب تشکرشون رو میدیم !
اگه شرکت مشتری رو خوب راضی کنه و کارش رو درست انجام بده مطمئنن ازش تشکر میشه . دیدین که بعضی از دوستان آرتی از عیدی تشکر کردن .
سلام
من میخوام از شاتل سرویس یک ساله اکو 128 بگیرم به قیمیت 87900 تومان ، اگر من آنلاین (-5000) سفارش بدم و کارت طلایی (-10000) هم داشته باشم 15000 تومان از مبلغ فوق کسر میشه درسته ؟
بعد من مودم هم دارم و راه اندازیش رو هم خودم میتونم انجام بدم آیا هزینه راه اندازی رو هم باید بپردازم ؟
اول از همه طرف شاتل نیانقل قول:
اگر امدی به هیچ وجه یک ساله نگیر.حد اکثر 3 ماهه
کارت طلایی فکر نمی کنم دیگه قبول کنن
اون هزینه هم مربوط به هزینه اینترنت هست و هزینه راه اندازی جدا هست.خودتون هم انجام بدید باید هزینه رو بدید
بله 5 تومان تخفیف میخوره و کارت طلایی هم قبول می کنند. منتها 2500 پول پیک باید بدی که قرارداد رو میارن تحویل شما میدن. با مالیات ارزش افزوده و عوارض شهرداری جمعا 111 تومن پرداخت میکنید. البته منهای 10 تومن که میشه 101 . برای 1 سال. سرعت هم فعلا روی 160 بسته میشه.(بسته به منطقه شاید فرق بکنه) زمان راه اندازی با مودم خودشون تست می کنند و تحویل میدن . دیگه بقیش با خودتونه. در حقیقت سال اول ماهی حدود 9200 درمیاد.نقل قول:
نقل قول:
کارت طلایی که چند وقت غیر فعال شده عزیز !!!
نیمه اسفند به من 2 تا کارت طلایی دادند. اگر غیر فعال باشه که دادنش بی معنی بود.نقل قول:
یه صخبتی در مورد تفاوت آرت و اکو شده بود
اگه بگیم همون 170 هزار در سال بیشتر می دین خب 196 گیگ هم در سال اضافه می گیرین دیگه!!!
یعنی هر گیگ رو 895 تومان باهاتون حساب می کنن
حالا ما بخوایم ترافیک اضافه بخریم خوش بینانه سالی 4 تا سه گیگ بخر بذارن که 24 گیگ رو حدود 56 هزار تومان بهمون می فروشن
یعنی گیگی 2300 تومان
از هر طرف حساب شه آرتی ها به اندازه ی هزینه ی بیشتر سرویس بیشتر هم دریافت کردن
اما به ما 3 گیگ دادن و طبق معمول کلی از حق عادیمون زدن
راضی تریم اگه همون 3 گیگ رو هم ندن بجاش سرویس خودمونو درست و مثل آدم بدن
ممنون از تمام دوستان گرامي
:31:نقل قول:
شما بدخواه زیاد داری مثل اینکه !
حسيه به اسم فضولي
راستش رو بخواهي من به چند نفر از دوستام پارس آنلاين رو پيشنهاد دادم(چون خودم استفاده مي كنم)
بعد از خريد يقه ما رو مي گيرن كه اين چه وضعه شاتل فلانه و از اين حرفا
من به هيچ وجه طرف يكي از اينispها رو نمي گيرم(هر دو از شركت هاي نسبتا خوبه موجود در ايران هستند)
والا مخابرات ما خلوته و نزديك به خونمون لذا با اينترنت128والبته محدود سرعت دانلود در روز145و در شب بالاي80با نوسانه(زياد بالا پايين ميشه)
در كل ممنون از اينكه وقت گذاشتيد جواب منو داديد
در پناه حق
یک نفر راه دانلود از مدیا فایر و مگا آپلود رو نمی دونه ؟؟؟
دوست خوب به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزنی راهای مختلفی رو به شما نشون میدهنقل قول:
موفق باشی
واسه دانلود از مديا فاير با يه v p n سايتو باز كن و وقتي لينك دانلود رو داد v p n رو قطع كن و لينك رو وارد idm كن و دانلود كننقل قول:
فکر نمی کنم این روش هنوز جواب بدهنقل قول:
یه وقتی خود سایت بسته و سرور دانلودش بازه این جوری می شه دانلود کرد
اما معمولا بعد از یه مدت هردو رو می بندن
مثلا یو تیوب هم تا چند وقت پیش اینجوری می شد ازش دانلود کرد
لینک سرور مدیا فایر رو هم فیلتر کردن این کار دیگه عملی نیس: دی
یه نکته در مورد سرویس آرت بگم .نقل قول:
فکر نکنین وقتی محدودیت 18 گیگ هست همه راحت به این محدودیت میرسن .
آرت مثل اکو نیست که سرعت دانلود بالا باشه . رسیدن به این محدودیت واقعا هنر و پشتکار و روشن بودن 24 ساعته سیستم رو لازم داره !
من خودم 6 ماه آرت داشتم 1 بار به محدودیت نرسیدم ! با اینکه زیاد دوست داشتم دانلود کنم و می کردم ! همیشه نزدیک 40 تا 50 درصد محدودیت مدت قرارداد تموم میشد. فقط خوره ها میتونن به این محدودیت برسن.
اکثر سال 89 سرعت آرت نزدیک سرعت قرارداد بوده .
اینجوری پیش فرض گرفتن که آرتی ها همیشه از محدودیت دانلودشون استفاده می کنن اشتباه هست .