یکی از بچه ها جواب داده بود که اشتباهه. fast زمانی گفته میشه که شما اسنایپت رو با یه چیز دیگه(اکثراً نایف) چنج می کنی و سریع تا اسنایپ اومد تیز می زنی. این کا راسمش فست زدنه. برای همین اسنایپ رو با نایف مچ کن( اول 1 رو بزن و بعد 3 رو تا اسنایپ با نایفت مچ شه) حالا وقتی Q رو بزنی اسنایپت رو میاره رو نایف. اگه وقتی رو اسنایپی و دوبار Q رو پشت سر هم بزنی سریع میاره رو اسنایپ و بعد از دوبار چنج شدن سریع باید تیز بزنی. اگه خیلی تمرین کنی می فهمی که یه قلق خاصی داره که میشه یاد گرفت و وقتی بهت راش میدن می تونی تا حدی از خودت دفاع کنی.چون اسنایپ سنگینه و حرکت موسش کنده با این دوبار چنج کردن می تونی نشونه رو با سرعت بالاتری تغیرر بدی.
در مورد زدن 8 تیر با گلاک من همچین چیزی ندیم. اگه واقعاً 8 تا تیر میزنه و 8 تا تیر برخود می کنه باید چیت باشه( همون -- بروبکس) راه کارش رو هم من نمی دونم چیه. البته یه چیت هایی تو بازی کانتر هست که چیت حساب نمی شه و با استفاده از باگ های کانتر کاری می کنی که در عمل انجام نشده. یعنی سیتم خودت فقط نشون می ده که این عمل انجام شده. در حالت کلی گلاک فقط 1 تیر و 3 تیر میزنه. جدای از این حالت هم باگ و یا چیت هستش. البته من تا حالا نشنیدم.
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------
fast زدن معنیش چیز دیگست که بالا توضیح دادم.