سلام؛نقل قول:
چه جالب، البته من تا رفتم در مغازه گفتم GTA IV گفت بیا میشه 4500 خیلی قشنگه عالیه!:31:
Printable View
سلام؛نقل قول:
چه جالب، البته من تا رفتم در مغازه گفتم GTA IV گفت بیا میشه 4500 خیلی قشنگه عالیه!:31:
دوستان كسي نميتونه مشكله منو حل كنه ؟
سلام
من می خوام پچ دانلود کنم
لطفا لینک دانلود پچ بدید
من تا حالا هیچ بچی دانلود نکردم،الان اگه بخوام دانلود کنم حتما باید از پچ 1 شروع کنم با میشه همین الان آخریش رو نصب کرد؟؟(پچ ها روی هم نصب میشن؟؟)
حق بدید که نمیشد 764 صفحه رو بگردم.
پچ 1.03 رو همراه با كرك راور دانلود كن حالشو ببر سيوهات هم توي My Document ذخيره ميشن پچ 1.04 به دردم من يكي نخورد اصلا پيشنهاد نمي كنم. البته لينك پچ و كرك توي همين تاپيك نزديك 100 بار تكرار شده يه جستجوي ساده عبارات 1.03 و كرك پست ها رو برات ميارهنقل قول:
کرک راور چیه؟؟با زادور کارو نمیکنه؟؟؟نقل قول:
سرچ کردم ولی پیدا نشد...
كرك Razor جستجو كن (اشتباه تايپي بود زياد سخت نگير)نقل قول:
کرکشو خودم دارم،پچ رو می خوام،صد بار جستجو کردم چیزی پیدا نمیشه.جستجوگر ها معمولا خوب عمل نمیکنن.
هرچی گشتم پیدا نکردم...
لطفا لینک دانلود پچ و کرک بدین.
کرک رو باید قبل از نصب پچ کپی کرد یا نه؟؟
بيا اينم لينك پچ از خود سايت راك استارنقل قول:
اينم تاثيرات پچکد:http://updates.rockstargames.com/patches/gtaiv/GTAIV_Patch_1030.rar
محتوای مخفی: Benefits
من پچ 1.0.4 دارم فقط دو تا فریم بیشتر گرفتم پچ 1.0.3 فریم بیشتر میده ؟ اگه میده بگین منم بگیرم .نقل قول:
دیشب داشتم بازی میکردم به یه چیز جدید برخوردم ! شاید برای شما اشنا باشه ولی من اولین بارم بود که دیدم . رفتم سوار sultanrs شدم همون ماشین اسپرته که شبیه سوبارو هست بعد تو نقشه یه جا رو علامت زدم تا برم دیدم ماشین سخنگو هست مثلا اکه باید دور بگیرم میگه اگه باید چپ برم میگه وقتی رسیدم اخطار میده ! برام تازگی داشت . اینو فعلا تو ماشینای sultanrs - admiral - washington میشه پیدا کرد . نمیدونم چطور تاحالا بهش برنخوردم !
grand theft auto عزيز شما گفتي كرك رو دارم من فكر كردم كرك 1.03 رو داري براي هر ورژن كرك جدا گانه باس استفاده بشه اينم كرك 1.03
اما من كلا با پچ 1.04 حال نكردم اصلا 100 تا هم فريم اضافه بده نمي خوامش. فكر كنم اگه توي اين تاپيك هم نظر سنجي بكنيد همه موافق باشن كه پچ سوم بهتر از بقيه هستکد:http://www.2shared.com/file/7006186/eb5c1b7f/Razor1911.html