سلام مهرداد جان
حالا یه خورده در مورد وضع ظاهریت توضیح بده..........
مثلا قدت؟
وزنت؟
چه تیپی میزنی؟
رنگ موهات؟
رنگ چشمات؟
موهای بلند یا کوتا؟
فعلا اینا.......
ممنون :)
Printable View
سلام مهرداد جان
مثلا قدت؟
وزنت؟
چه تیپی میزنی؟
رنگ موهات؟
رنگ چشمات؟
موهای بلند یا کوتا؟
فعلا اینا.......
ممنون :)
سلام
دلت می خواد نفر بعدی که رو صندلی داغ می شینه کی باشه ؟
مرسی
سلام پایان جاننقل قول:
جواباتو كه خوندم متوجه شدم تيپ شخصيتي خيلي نزديكي داريم ضمن اينكه خوب تفاوت هايي هم داريم از اونجا كه مشتركات زيادي داريم يه حدسايي هم در موردت زدم كه بعضي هاش درست از آب دراومد مثلا اينكه من شرلوك هلمز رو دوست دارم (مثل مورينيو غرور خاصي داره) كه شما هم دوستش داشتيد
خوشحالم که اینو میشنوم . پس باید بیشتر با هم آشنا بشیم:11:
حالا سوالات:
1 - از اونجا كه از آدم هاي مغرور(من اسمشو مي ذارم غرور مثبت)رو دوست داري احساس مي كنم مثل خودم اصلا اينطوري نيستي!!! درسته؟
درست حدس زدی من آدم مغروری نیستم اما یه تز تو زندگیم درباره غرور دارم: غرور را باید شکست اما نباید زیر پا گذاشت . من هیچ وقت غرورمو زیر پا نمیگذارم
2-نظر راجع به نادر طالب زاده و حسن بلخاري چيه؟ (من ميميرم براي نقد اينا)
منم از دکتر بلخاری خوشم میاد نوع حرف زدنش که یه آرامش خاصی توشه رو دوست دارم .اطلاعاتشم تو حیطه خودشه حرف نداره . اما از شخصیت نادر طالب زاده بدم میاد چون توهم توطئه داره همش میخاد به زور از تو فیلمها حرفایی که خودش دوست داره رو بکشه بیرون . تو نقد اسکندر قضیه جرج بوش رو می کشه بیرون آخه چه ربطی داره ؟ منم اگه بخام از هر فیلم یه نشونه این طوری پیدا میکنم . جانبدارانه قضاوت میکنه و چون تو سیما سمت داره خب هرکاری میکنه تا ارادتش رو به صاحبان صدا و سیما ونظام نشون بده . تو یه فیلم پیدا کن این نقد کرده باشه از سیاست و آمریکا توش حرف نزده باشه . اما دانشش رو قبول دارم به نظر من هم آدم باسوادیه.
3 -نظرت راجع به شهيد آويني چيه؟(هم جنبه ي سينمايي و هم جنبه ي شخصيتي و فرهنگي)
خب من قبولش دارم یه سری مطالبم هم در گذشته ازش خوندم اما به صورت جدی پیگیر کاراش نبودم . چون زیاد ازش مطلع نیستم نمیتونم نظر بدم
4 -شهيد آويني سه جلد كتاب سينمايي داره به اسم : آيينه ي جادو (مباحث تئوريك سينمايي رو مطرح مي كنه) خوندي؟ نظرت چيه؟ (اگه نخوندي به نظرم بخوني جالبه براي من كه اينطور بود)
نخوندم . یه مقدار اطلاعات بده . مثلا اینکه به چه شکل این مباحث رو مطرح کرده مثلا اومده گفته این میشه تعریف میزانسن بعد مثال آورده یا نه جور دیگه ای مطرح کرده . یه مقدار اطلاعات بیشتر بده .
5 -نظرت راجع به سران 8 كشور صنعتي چيه؟
بوش
این یکی که واقعا آدم نیست . خیلی ازش بدم میاد نسخه خارجی احمدی نژاده
ساركوزي
زیاد نمیشناسمش اما چون فرانسوی ها رو آدمهای فرهیخته ای میدونم بعید میدونم به آدم بدی رای داده باشند
مركل
والا تا الان که اومده چیز خاصی ازش ندیدم و شناخت من هم ازش بیشتر مربوط میشه به هشدارهایی که به ایران داده اما در مجموع نسبت به زنان سیاستمدار نظر خوبی ندارم
پوتين
خیلی ازش بدم میاد . هرچی مخالف داره رو داره ترور میکنه و یه دیکتاتور به تمام معناست .همین چند وقت پیش یکی از اسطوره های من ، کاسپاروف رو به جرم راه انداختن تظاهرات انداخت زندان
پرودي
خوب نمی شناسمش به خاطر این نظر خاصی نسبت بهش ندارم
شينزوآبه
خب این ژاپنی ها که هر چی آمریکا بگه گوش میکنن پس نباید آدم جالبی باشه
نخست وزير انگليس(اسمشو نمي دونم)
براون یا بلر ؟ اگه بلر منظورت باشه تا قبل از جنگ عراق ازش خوشم میومد اما الان نه .
براون رو هم نمی شناسم
و كانادا (اينم همين طور)
اینم نمیشناسم
6-به نظرت چرا هاليوود فيلم ضد ايراني (و همچنين به نظر من ضد اسلامي) مي سازه؟
خب آمریکایی ها از رسانه ها خیلی خوب استفاده میکنند برای جا انداختن یک فکر تو مردم .
دلیلش اینه که ما دشمنشون هستیم . دلیلش اینه که ما مقدس ترین نماد وطنشون یعنی پرچم رو آتش می زنیم دلیلش اینه که ما شعار مرگ بر آمریکا میدیم و دلایل زیاد دیگه . خب نباید انتظار دیگه ای داشته باشیم .
7-هدف از ساخت يك فيلم چيه و چي مي تونه باشه؟هدف از تماشاي اون چيه و چي مييتونه باشه؟
خب اهداف مختلفی رو میتونه داشته باشه . میتونه اهداف سیاسی داشته باشه مثل بسیاری از فیلمهای تروریستی . میتونه اهداف فرهنگی داشته باشه . پولسازی ، روانشناسی و....
یه فیلم میتونه به خیلی از دلایل ساخته بشه . هدف از تماشای فیلم آشنایی با عقاید دیگران و فرهنگهای دیگر و همچنین لذت بردن از داستان فیلمه (البته تصاویر رو نباید از یاد برد چون سینما هنر تصویره)
هدف میتونه تعالی انسان هم باشه وقتی یه فیلم میبینیم می تونیم با اون فیلم به گذشته ها سفر کنیم و اطلاعاتمون رو افزایش بدیم . بعضی وقتا خودمون رو جای اون شخصیت میذاریم و باهاش همذات پنداری میکنیم و.....
8 -نظرت راجع به وجود جذابيت هاي جنسي در فيلم چيه؟
اگه در خدمت داستان و روایت باشه ایرادی نداره اما اگه به منظور فروش باشه باهاش مخالفم
9 -شما خودت دانشجوي شهري ديگه بودي مي دوني اونايي كه از پدر مادرشون جدا مي شن در اكثر اوقات دچار انحرافاتي مي شن به نظرت دليلش چيه؟
دلایل زیادی داره اما چیزی که تو این مدت دیدم این بود که اکثرا دوستاشون روی اونها تاثیر میگذاشتن . البته به عوامل دیگه هم بستگی داره مثلا نوع تربیت خانوادگی ، ذات هر فرد ، محدودیت های پدر و مادر و ...
10 -فكر مي كنم موافق باشي كه وضع فرهنگي جامعه ي ما خيلي به هم ريخته است به نظرت دليلش چيه؟ راهكارت در اين زمينه چيه؟
خوب موافقم . وضع فرهنگی که به حالت بحران رسیده . هیچ جای دنیا نمیشه همچین چیزی رو دید دلایل زیادی داره ما باید اول بتونیم دلایلش رو خوب ریشه یابی کنیم . به نظر من دلیلش اینه که جامعه ایرانی از شادابی برخوردار نیست و روح نداره . این تهران مثل شهر افسرده هاست . یه سری مسائل نیاز به بازبینی اساسی داره ببین مدرسه نهاد مهمیه اما وقتی مدارس ما پر است از رفتارهای غلط چه انتظاری از بچه هامون دریم . وقتی پدر و مادر های ما با حرف زدن با بچه هاشون مشکل دارند چه انتظاری دارید . بحران جنسی یکی از مواردی هست که داره جامعه رو به مرز نابودی می کشونه کافیه یه نگاه به حوادث روزنامه ها بندازی آمار تجاوز به عنف هر روز در حال افزایش این نشون میده که جامعه ما مریضه و اگه این مریض خوب نشه به ضرر همه ما تموم میشه . ما تو زمینه مسائل جنسی شیوه ای که پیش گرفتیم غلط بوده . الان آمار طلاق رو تو کشور یه نگاه بنداز . خیلی از تلاقها به خاطر اطلاع ناکافی از این مورده و خیلی چیزای دیگه . سرتو درد نمیارم خیلی چیزا هست که میخام مطرح کنم ایشالا یه فرصت دیگه یا شاید تو یه تاپیک با همین موضوع ، با هم بحث کنیم
ممنون از اينكه وقت مي ذاري:11: بازم ظرفيت من تمام شد اما يه نكته به نظرم سه تار برو ياد بگير واقعا صداش خيلي دلنشين و لذت بخشه اينم باز يكي از مشتركات ما:40:
خواهش میکنم . مصاحبت با شما رو دوست دارم . هنوز تصمیم نگرفتم منتظر ببینم برآیند نظرات چی میشه . خب اشتراکاتمون در حال افزایشه
دوباره سلام.......... دوست رو تعریف کن........
به نظرت یه دوست باید شادیاشو با تو تقسیم کنه؟
دوست دختر داری؟ (منظورم دوستی هست که دختر باشه، نه اون معنی کلیشه ای که همه بعد از شنیدن این کلمه میاد به ذهنشون)
سلام خدمت برادر مهرداد . ( و یک رئالی عزیز )نقل قول:
سلام داداش . به به یک رئالی دوست داشتنی .
اولا قهرمانی رو به شما و خودم تبریک عرض میکنم.
مرسی . ایشالا از این به بعد رئال دوباره به اوج خودش برمیگرده .راستی میدونی اسپانسرش رو هم عوض کرد اسپاسنرش شد bwin.com
و چند تا سوال دارم.
در خدمت هستم
1 . دوست داری فصل بعد مربی رئال کی باشه ؟ و چه بازیکنانی بیان تیم؟..؟
دوست دارم مربی رئال دیده دشان باشه . ازش خیلی خوشم میاد . آرسن ونگر هم خوبه اگه آرسنال رو ول کنه و بیاد رئال.
دوست دارم رئال این بازیکن ها رو جذب کنه : کاکا ، فابرگاس ، اشلی کول
2 . آیا به بازی بکهام علاقه داری؟
نه از بازی و شخصیتش زیاد خوشم نمیاد . اما برای اینکه در رئال بازی کرده احترام خاصی واسش قائلم
3 . آیا تابحال شده که از برد تیم مورد علاقت ناراحت بشی ؟
آره در صورتی که دو تا از تیمهای مورد علاقه ام با هم بازی کنند مثل بازی یوونتوس و رئال که یوونتوس برد
4.اوقات فراغت مشغول چی هستی ؟
دیدن فیلم-خواندن کتاب- پلی استیشن 2 - نوشتن فیلمنامه ، شعر - ترجمه و پینگ و پنگ و شطرنج
و سوال اصلی :
به نظر تو آیا خواطر خواهی دختر مردم میتونه دلیل سلوک معنوی باشه ؟ چرا ؟ ( این چراش خیلی مهمه ها )
سئوال سختیه. بستگی داره آدم واقعا عاشق شده باشه یا نه درصورتی که واقعا عاشق شده باشه به نظرم میتونه دلیل سلوک معنوی باشه . چون عشق همراه خودش خیلی چیزا میاره و خیلی چیزا رو هم با ورود خودش میبره .عشق اولین ارمغانش برای فرد عاشق پاکی و زلالی ست و وقتی بیاد غرور از زندگی آدم رخت میبنده . خود خواهی واسه همیشه میره . پس عشق مسلما تاثیر گذاره . در انتها یه جمله قشنگ : " مگذار عشق به عادت دوست داشتن تبدیل شود"
یا حق
ممنون
آره . اتفاقا بدترین جای ممکنه بودم تو حمام . واقعا اگه ادامه پیدا میکرد میشد کابوس:31:نقل قول:
سریع اومدم بیرون تا از طبقه 4 برسم پایین پدرم در اومد چون سر 4 تا پله آخر از هولم خوردم زمین و پام پیچ خورد :31:
ببخشید من نباید میومدم تو این تاپیک.
چرا ببخشید؟ خوشحال میشم اگه ما رو قابل بدونی
سلام داداشینقل قول:
چشم شما جون بخاه
مثلا قدت؟
تا دو روز پیش فکر میکردم 179 هستش اما دیروز فهمیدم 180
وزنت؟
الان سه سالی میشه که روی 65 موندم
چه تیپی میزنی؟
قدیما که جوون بودیم اسپرت . الان تیپ مردانه
رنگ موهات؟
مشکی
رنگ چشمات؟
قهوه ای
موهای بلند یا کوتا؟
الان کوتاهه و مدلش هم تن تن
فعلا اینا.......
قربانت
ممنون
:)
سپاسگزارم
سلام دوست عزیزنقل قول:
دلت می خواد نفر بعدی که رو صندلی داغ می شینه کی باشه ؟
اکثر افرادی که دوستشون دارم تا حالا رو صندلی نشستن . الان دوست دارم " امین" بشینه
مرسی
خواهش میکنم.
سلام مهرداد جان.
من هم یکم اذیت بکنم.
1- مدل موهات تن تنیه الان؟ راه حل صحیح و مو به موی تن تنی کردن رو میگی؟
2- اگه کسی بهت فحش بده، ناراحت میشی یا نه؟
3- به نظرت ازدواج یک کار لازمه؟ اگه لازم نیست که ایول اگه کار لازمیه به نظرت چرا همچین نظری داری؟
4- یکم در مورد اسمت توضیح میدی؟
5- اسمتو با اسم من عوض میکنی؟
6- نظرت در مورد پلنگ صورتی چیه؟
7- بازی کامپیوتری تا حالا چی کردی؟
8- موسیقی به زبون فارسی قشنگتره یا به یک زبون دیگه؟
ممنون.
سلام چطوری ؟:31:
یه عکس از خودت بزار ؟
تو درایو D و E چه فولدرایی داری ؟
تو try چه ایکونایی داری ؟
تو quick launch چطور ؟
رو دسکتاپت چه برنامه هایی رو گذاشتی ؟
بیشترین سرعت دانلودت چقدر بوده ؟
به نظرت من چند سالمه ؟
تا بعد ... :31: