use windows task schedualer, rasdial, rasphone, connect n' disconnect automatically
نقل قول:
بابا خسته شدیم انقدر ارور 691 داد چیکار میکنه صبانت
زنگ میزنم پشتیبانی میگه درست میشه و فلان و فولون! 3-4 هفته ـس اینجوریه و هر بار بخوام وصل بشم یه 7-8 بار حداقل ارور 691 میده user/pass اشتباهه تا وصل بشه...!!
نقل قول:
دوستان چطوریه این قضیه من شب میزنم دانلود 7 کامپیوتر خاموش میشه ولی مودم رو یک ساعت بعد خاموش کردم 60 مگم پریده!!یعنی مودم روشن بمونه اتوماتیک حجم کم میشه؟؟
نقل قول:
سلام
من هر روز این مشکل رو دارم تا 90 مگ داره هرروز کم میکنه ! من که نمیتونم خودمم هرروز پاشم 7 مودم رو خاموش کنم آخه ! چون دانلود رو مطمئن هستم حتی دو دقیقه بعد از 7 ادامه نداره !!!!!!!
نقل قول:
من هم همین مشکلو دارم و خیلی بیشتر از 90 مگ به نظرم کم میشه ! و مطمعن هستم که بعد 7 کامپیوتر خاموشه !!!
همونطور که قبلاً گفتم سیستم اکانتینگ صبانت مشکل و باگ زیاد داره.
برای اطمینان یافتن از اینکه بین ساعات 2 تا 7 صبح ازتون چیزی کم نشه، تنها راه اینه:
بعد از 2 یعنی حدود 2:02 و 2:03 به بعد، اتصال اینترنتتون رو قطع و وصل کنید.
قبل از 7 یعنی قبل از 6:57 و 6:58 هم دوباره باید اینترنتتون رو قطع (و اگه دلتون خواست) وصل کنید.
برای آسونی کار میتونید مودم رو بزارید تو حالت bridge و از داخل سیستم عاملتون با pppoe connection وصل بشید و با windows scheduler (یا برنامه های مشابه در دیگر سیستم عامل ها) تنظیم کنید خود سیستم عامل این کارو بکنه.
در مایکروسافت ویندوز، برای ساخت scheduled task میتونید از دو برنامه داخلی دایالر و مدیریت کانکشن ویندوز، به کمک command ـهاشون استفاده کنید: rasdial.exe و rasphone.exe
مثال:
کد:
rasdial.exe CONNECTIONNAME USERNAME PASSWORD
rasdial.exe CONNECTIONNAME /disconnect
rasphone.exe -d CONNECTIONNAME
rasphone.exe -h CONNECTIONNAME << قطع کانکشن
به شخصه استفاده از rasphone رو پیشنهاد میدم؛ CONNECTIONNAME اسم کانکشنه. در صورت استفاده از rasphone بایستی قبلاً اطلاعات اتصال (username/password) داخل کانشکن save شده باشن.
برای اطلاعات بیشتر به command prompt (یا همون cmd) رفته و بنویسید rasdial یا rasphone و در انتهاشون با یک فاصله ?/ رو نوشته و اینتر بزنید تا راهنما به نمایش دربیاد.