هنوز تو سایتش قرار نداده ... تا چند وقت دیگه میزاره ...نقل قول:
Printable View
هنوز تو سایتش قرار نداده ... تا چند وقت دیگه میزاره ...نقل قول:
دوست عزیز توی سایت کانون هست حتما پیداش میکنی!:8:نقل قول:
آقا یه سوال.
چرا خارج از کشور سوالاش با داخل فرق داره؟
به خاطر اختلاف ساعته؟
خوب خوده خارج هم که خیلی بزرگه! اونا هم اختلاف دارن...
چند وقته این سوال ذهنمو به خودش مشغول کرده:31:
به نظرم اگه کسی میخواد واقعا ذهنش مشغول نشه یا کلا جام جهانیو بزاره کنار یا مثل من کلا 2 .3 تا بازیو بیشتر نبینه!:31:نقل قول:
شما بازی های جام جهانی رو نگاه می کنید؟
من نگا کردم دیدم مرحله یک چهارم نهایی به بعد از 11 تیره که میتونیم با خیال راحت ببینیم!
کلا من یکی که هیچوقت شانس نداشتم...اون از زمان امتحان نهاییمون که یورو 2008 بود ایتم از الان!:13:
راستی برنامه امروز رامین جون نیکخو رو دیدین؟ خداییش این ادم اخر روحیه و انگیزه است...دمش گرم!
کارش خیلی درسته!:8:
خدمت دوستانی که درخواست کارنامه داده بودند عرض کنم که چون اینترنت من زغالی تشریف دارند در اولین فرصتی که کافی نت رفتم براتون کارنامه و سایر امکاناتش رو قرار می دم سوالای سالهای قبل جامعش رو هم داره .:11:
راس می گی!! چرا واقعا؟! :13:نقل قول:
الان چون سوالای داخل رو توی ابی قلم چی یا هر کتاب دیگه ای حل کردیم به نظرت خیلی فرق میکنه با داخل ولی اگر خارج از کشورو نزدی تا حالا به درصدای کنکور بیشتر شباهت داره چون برای اولین بار داری حل میکنینقل قول:
من خودم پارسال سراسری داخل و زدم ولی چون سوالا رو قبلا زده بودم سر کنکور فهمیدم درصدا یه مقدار زیادیش!! کاذب بود !!!
آخه من شنیدم سوالات خارج از کشور خودشون 5 دسته هستن (یعنی کنکور هر سال مجموعا 6 سری سواله برای هر رشته و تصادفی انتخاب می شه اینکه کدوم مال داخل باشه و کدوم مال هر منطقه از خارج از کشور) چیزی هم که ذهن منو مشغول کرده اینه که چرا این همه ناشر فقط یه دسته از سوالا رو منتشر می کنننقل قول:
واقعا چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته یکی از دلایلش اینه که کنکور اونا آزمون سه تا رشته تو یه روزه ولی اینجا تو سه روزه! البته خوب اونا هم میتونن تو 3 روز برگزار کنن!
شاید هم به این خاطره که چون اگه سوالا بره خارج کشور احتمال لو رفتنش زیاد میشه میگن یه سری سوال دیگه طرح کنیم که حداقل اگه لو رفتش گندش زیاد در نیاد همون یه سری بچه های خارج حقشون خورده بشه بهتره تا حق همه خورده بشه:27:
چه حدسایی زدم واقعا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
1-اگر کسی در رشته ریاضی چنین درصدی را در کنکور بزند حدود رتبه او چه قدر می شود؟با تشکر
ادبیات55
عربی60
دینی60
زبان60
ریاضی25
فیزیک30
شیمی45
2-من برای ریدینگ کتاب انتشارات سبز را دارم و قصد دارم حتما به تمامی سوالات ریدینگ پاسخ دهم آیا کتاب شهاب اناری بهتر است؟که بروم آن را هم بخرم یا با همین کتاب سبز می شود به 10 سوال ریدینگ پاسخ داد؟
لطفا بنده را دوست خود دانسته و به سوالاتم پاسخ دهید.غریبه هستم اما مرا دوست خود بدانید
با تشکر.حسین