سلام داداش همه این کارا رو کردم درست نشدش فلش ECU کردم نشد نمیدانم چه کنم دانلود ECU چقدر میشه؟هزینش؟نقل قول:
Printable View
سلام داداش همه این کارا رو کردم درست نشدش فلش ECU کردم نشد نمیدانم چه کنم دانلود ECU چقدر میشه؟هزینش؟نقل قول:
سلام استپر عوض کردم زیمنس ترکیه اصلی درجه1 انداختم سنسور دریچه گاز دیاگ زدم گفت سالمه منم چون نداشتم دم دستم تست نکردمنقل قول:
سنسور دور موتور کجاست؟باعکس میشه نشون بدید؟
بعضی وقت ها با تمییز کردن استپر تا یکی دو ماه خوب میشه اما نه همیشه !نقل قول:
و البته بیشتر در مواقع بارندگی این مشکل رو دارم !
در ضمن سوکت استپر رو که در میارم مشکل حل میشه !
سنسور دور موتور کاری با این مشکل نداره (جاش روی پوسته گیربکس و بالای سر فلایویل هستش و یه دونه پیچ داره که آچار ده میخوره و سوکتش هم یا قهوه ای یا مشکیه و سه سیم داره). خیلی اوقات سنسور دریچه گاز مشکلات این شکلی پیش میاره ولی تو دیاگ مشخص نمیشه و حتی ولتاژش هم درسته. اگه بتونی یه ماشین گیر بیاری جایجا کنی خیالت راحت میشهنقل قول:
با در آوردن سوکت باید مشکل حل بشه. البته بستگی داره تو چه حالتی خارج بشه. ولی مشکلات بعدی رو در پیش داره، مثلا صبح که باید گاز بده و ساسات کنه دیگه نمیکنه یا وقتی کولر میگیری و باید افتا دور رو جبران کنه دیگه نمیکنه و...نقل قول:
ضرر نداره تمام سوکت های دسته سیم اصلی رو چک کنید و از اسپری خشک ناهید استفاده کنید. چون میگید بارندگی بیشتر میشه شاید اتصالی باشه. مخصوصا سوکت های دسته سیم اصلی که معمولا پشت یکی از چراغ جلو ها هست
مرسی داداش والا سنسور دسته دوم ندارم یه عمو دارم اونم دایم درحال رفت و امد هست نمیتونه دربیاره بده به من دست دوم جایی نیست بخرم؟کسی از دوستان نداره قرض بده بهم؟کرمانشاه هستم:n01:
سلام ماشينتون چيه؟
دوستان عصر اومدم سنسور دریچه گاز و سنسور دور موتور رو دراوردم با اسپری انژکتورشور شستم بعد جاش انداختم دیگه دور موتور سیخ رفت وایساد رو 2 و پایین هم نیومد رفتم حدود 20 کیلومتری دور زدم و اومدم خونه وهمچنان دور موتورم رو 2 ثابت بود و مثل تریلی گاز میخورد منم ترسیدم وماشین رو خاموشش کردم پرایدم مدل 87 هست طرح زیمنسی نوشته فقط موندم چرا سنسور دریچه گازم ساژم هست موندم همینجور اینم عکسش>>>الان دیگه تقریبا مشخص شد عیب از کدوم قطعس یا سنسور دریچه گاز یا سنسور دور موتور لطفا راهنمایی کنیدمرسی:n01::n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
با توجه به این سنسور، ماشین که ساژم هست صد در صد
ولی در مورد مشکلتون، گه همه چی رو درست بسته باشیید و سوکت ها هم قطعی و مشکلی نداشته باشن نتیجه میگیریم مشکل از یکی از این 2 قطعه هست که باز کردید. و چون استپر رو عوض کردید (البته استپر نو هم پیش میاد خراب باشه) احتمالا مشکل از همین سنسور دریچه گاز باید باشه. به این خاطر میگفتم با یکی جابجا کنید که یه موقع خرج اضافه و بیهوده نکنید. اون لحظه کا گاز میخورد سوکت سنسور دریچه گاز و استپر رو تکون میدادید و حتی در میاوردید و جا میزدید ببینید فرقی میکنه یا نه. ضمنا داخل سوکت ها (پین هاش رو) یه خورده با سوزن جمع کنید تا اتصال بهتر برقرار بشه و اگه مشکل عدم اتصال داره حل بشه.
دوست عزیز
ما هم پراید 87 داشتیم و مشکل گاز خوردن زیاد یا ریپ زدن تو دور آروم رو داشت.
هرکاری هم کردیم برطرف نشد. آخر فهمیدم مشکل از خود برنامه ecu هستش که قاطی می کرد. چونکه اگه سر باطری رو چند ساعت بر میداشتم تا چند روز هیچ مشکلی نداشت ولی بعد چند روز دوباره این مشکل رو پیدا می کرد.
معلوم نیست مشکل شما از این دو قطعه باشه. شاید یکی از این دو قطعه رو وقتی باز کردین خراب شده باشه و ماشین ایراد مضاعف پیدا کرده باشه( مخصوصا احتمالا سنسور زاویه دریچه گاز خراب شده . چونکه سنسور دور موتور چیز خاصی نداره که خراب بشه. یک سیم پیچ هستش که داخل یک محفظه پرس شده. مگه اینکه ضربه شدید خورده باشه )
دوستان
بنده یه پراید 81 کاربراتوری دارم
مدتیه که استارت نمی خوره همون اول. یعنی باید چندین بار سوئیچ رو بچرخونم تا بالاخره استارت بزنه
مشکل از برق ماشین هست؟ یا از کاربراتور؟ یا از پمپ بنزین؟
یه چیزی که هست اینه که اگه قبل از استارت، چندین بار پدال گاز رو فشار بدم، بعد مثل آدم استارت می خوره و ماشین روزشن میشه