اين گزينه در قسمت تنظيمات كسپراسكي 2010 هست به نام concede resources to other applications كه در قسمت optionsتنظيمات واقع شده به چه كار ميايد وبراي انتي ويروس چه فايده اي دارد لطفا كسي جواب دهد.باتشكرفراوان
Printable View
اين گزينه در قسمت تنظيمات كسپراسكي 2010 هست به نام concede resources to other applications كه در قسمت optionsتنظيمات واقع شده به چه كار ميايد وبراي انتي ويروس چه فايده اي دارد لطفا كسي جواب دهد.باتشكرفراوان
سلام
من kav_rescue_10 رو دانلود کردم.حالا چطور میتونم سیستممو اسکن کنم.ممنون میشم راهنمایی کامل کنید.راستی این فایلو باید رایت کنم؟! ممنون
سلام
برای فول اسکن کردن
اینترنت وصل باشه بهتره یا نباشه؟
یا اینکه فرقی نمیکنه؟
ممنون
پس چرا يك ادم باحال و با مرامي جواب سوال من را نمي دهد.باتشكرازسايت خوبتون.نوكر تمام وقت شما karkas20
من نرم افزار Kaspersky Pure 9.0.0.192 رو دانلود کردم از آنتی یوروس و انترنت سکیوریتی خیلی بهتر هست.
اما دوست من Key و سریال نمی تونی براش گیر بیاری و باید فقط همیشه از trial استفاده کنی .
خب مگه تریال چشه؟
اگه می خواهید تریال ریسیتشو از آدرس زیر دانلود کنید
کد:www.pc-mechanic.persiangig.com\ktr.exe
آیا دوستان با این مشخصاتی که سیستمم داره پیشنهاد نصب KIS2011 رو میکنید:
CPU: Intel Pentuim D 3.0 Ghz 4Mb
Ram: 2 Gig Dual Channel
Main: Gigabyte 8I945P-G
VGA: GF8400 512Mb
HDD: Samsung 1T
Power: Green GP380A
شاد باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا کسپر 2011 باعث میشه که DVD های خام بسوزند و از کار بیفتند؟
چرا کسپر 2011 جلوی اجرا شدن بعضی از برنامهها مثل Jetaudio قد علم میکنه و مشکل ساز میشه؟
این دو مورد رو در چند سیستم که کسپر داشتن به خوبی مشاهده کردم و از این مطمئن هستم.
شاد باشید :40:
سلام.وقتی kaspersky internet security در حال اجرا هستش دانلود منیجر ارور دانلود میده ولی وقتی می بندمش خوب میشه.چه باید کرد؟!