نیرو زمینی سپاه بودمنقل قول:
آموزشی پادگان خاتمی یزد بودم
یعنی به من آموزش نمیدن ؟ توی اون یه هفته اونجا چیکار میکنم ؟
Printable View
نیرو زمینی سپاه بودمنقل قول:
آموزشی پادگان خاتمی یزد بودم
یعنی به من آموزش نمیدن ؟ توی اون یه هفته اونجا چیکار میکنم ؟
سلام من سوالمو مجدد مطرح می کنم. سپاه به احتمال چند درصد افراد با مدرک لیسانسو می اندازه شهر خودشون؟
اوه اوهنقل قول:
چه اوضاعیه
آقا غلط کردم، نمیخام امریه
داداش واقعا ممنون، که خیلی کامل برام توضیح دادین
.........................
داداش یه سوال برام ایجاد شده، این چند صفحه تاپیک رو که خوندم
افسر به چه کسی میگن؟؟؟
تشکر.
sent from my xiaomi redmi 2
در ارتش كه بچه ها در ان يك هفته كار خاصى نداشتندنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
افسر در ارتش و ناجا است كه به بچه هاى فوق ليسانس به بالا گفته مى شود گاهى بچه ها با مدرك ليسانس در ارتش بعد از گذروندن دوره كد افسر مى شوندنقل قول:
سلام دوستان سیاتیک هم باعث معافی میشه؟ در قوانین بهش اشاره نشده اگه شامل میشه چطوریه؟ گرید داره؟
ممنون
داداش، ولی من تو سایتهای مختلف درجه های ارتش و ناجا رو که دیدم، اسمی از افسر داخلشون نبودنقل قول:
قضیه اش چیه ؟؟؟
ممنون
...........
بعد من این چند صفحه رو که خوندم فهمیدم که ناجا لیسانس استوار2 میده و ارتش لیسانس گروهبان1 ، درسته؟؟؟
دوره کد هم که فقط ارتش داره که اگه بخوری یه درجه میری بالا، درسته؟؟؟
در زبان عاميانه ميگن افسر اما درستش ستوان است كه ليسانس رو كه دوره كد گذرونده باشه ستوان ٣ ، فوق ليسانس ستوان ٢ و پزشك وظيفه ستوان ١ است به همه اينها ميگن افسر وظيفهنقل قول:
در مورد درجه در ناجا و ارتش درست گفتيد و دوره كد در ارتش است كه گاهى در پايان ليسانس ستوان ٣ ميشه
از اون مواردیه که خیلی سخت معافی میدن تجربه خودم بوده. براحتی رد میکنننقل قول:
ایولنقل قول:
دستت درد نکنه داداش
حالا گرفتم
........
میگم، اول تیر، یعنی یکماه دیگه اعزامم
پارتی مارتی و بسیجی مسیجی هم هیچی ندارم، لیسانسم هستم، مهندسی صنایع
پس یا ارتشم یا ناجا(درسته؟؟؟ یا سپاه هم احتمال داره؟؟؟)
«« شما که این دوره رو گذروندید، الآن اگه جای من بودید، تو این مدت، تا زمان اعزام، چه کار میکردین؟؟؟
برفرض بگیریم قراره بدترین جاه(ناجا مرزبانی (درسته؟؟؟ یا ازاینجابدترم هست؟؟؟) ) بیوفتم. »»
صحبتی، نصیحتی، حرفی که اگه میدونید بدردم میخوره، یا کاری بهتره تو این مدت انجام بدم، ممنون میشم بهم بگین.
خیلی خیلی از کمکهاتون ممنونم.
سپاه كه احتمالش كمهنقل قول:
در اين مدت سعى كنيد از نظر جسمى تمرين داشته باشيد خودم هم چند ماه قبل از اعزام هر روز ورزش داشتم و واقعا در اموزشى كمكم كرد البته تقريبا يك ماه اموزشي شما در ماه رمضان است كه كلا بهتون سخت نميگيرن و بيشتر كلاس هاى تئوري خواهيد داشت اما ماه دوم با پايان روضه داري فشار بيشتري حس مى كنيد خدمت در ناجا به غير از برخى جاها مثل فتا و فاوا كلا سخته چه راهور باشيد چه مرزباني اما مرزبانى شرق با غرب فرق زيادي دارد و غرب كشور مرزهاي كمرگى زيادي دارد و به ناامنى شرق نيست
ارتش هم سختى هاى خودش را دارد به نصوص در مناطق محرم با امكانات كم و با اخلاق ناپسند و زشت برخى از كادريها
افسر به کسی میگن که درجه اش روی دوشش باشه، نحوه خطاب هم با "جناب" شروع میشه، مثلا یه افسر با درجه ستوان سوم تا سروان رو "جناب سروان" خطاب می کنننقل قول:
در ضمن از سرتیپ دوم به بالا هم "امیر" میگن
به کسی که درجش روی بازو باشه میگن درجه دار (از سرباز تا استوار یکم ) و "سرکار" خطاب می کنن
فقط دنبال پارتی باش، مخصوصا اگه شرایط نداری تا شهر خودت بیفتینقل قول:
احتمال اینکه شانسی جای خوب بیفتی خیلی کمه، از ما گفتن
اگر پزیرش سپاه شهرتون گرفته باشی که 100% .نقل قول:
سلام
یه سوال داشتم
راسته که الان هر کسی از شهر خودش تا شعاع 300 کیلومتر تقسیم میشه؟
الان منکه گیلانم یعنی نهایت منو بندازن تا تهران؟ یعنی دیگه جاهای دور نمیفرستن یا بازم ممکنه بفرستن؟؟
و این 300 کیلومتر آیا واسه آموزشی هم هست یا برای ادامه خدمت هست بعد آموزشی؟
---------
سوال دیگه اینکه من پارتی ندارم ولی کارت سبزو بسیج فعال دارم ولی رشتم عمرانه
رفتم سپاه شهرمون میگن رشته شما رو نمیگیریم فعلا بعدش گفتم خو چطور بعضی دوستام گرفتن با آشنا میگن با آشنا میشه
خو الان من آشنا ندارم با این شرایطی که دارم چی کنم؟؟
حال اگه هیچی نداشتیم میگفتن شما اگر اینو داشتین پذیرش میکردیم!!
منم اعزام مجددم، با یکی از بچه های پادگان ارشد قبول شدیم، اعزام من شد تیر، دوستم 2، رفت پادگان اموزشی برگ معرفی به یگان گرفت، شما اموزشی ندارین دیگهنقل قول:
شما احتمالن یک تیر ک برین تا شنبش مرخصی میدن بهتون شنبش معرفی نامه ب یگان میدن بهتون، برای سپاه این شکلی ، خودم سپاه هستم:n11:
:n11:نزدیک میشویم ب تیر:n05:
:n30::n33::n02::n05:
سایت نظام وظیفه ب روز شدددددددددددددددددددددددد ددددددد:n19:
نحوه دریافت کد سخا;نقل قول:
کدملی,شماره شناسنامه,تاریخ تولد
ارسال به سامانه پیام کوتاه 11020610
بعنوان مثال:
1383201127,5302,1366/05/02
چه آپدبت مزخرفی :n41:نقل قول:
وقتی رو قسمت اعزام کلیک میکنی یه پنچره ارور میاد و واسه من هنوز تاریخ آخرین وضعیت رو میزنه 1393/12/27
تاریخ اعزامت تغییر کرده؟نقل قول:
خوب اخرین وضعیتت همون زمان ارسال دفترچه هس
:n36:
رفتم کلینیک دندانپزشکی 600 ارتش، گفتن اگر میخوای کار برات انجام بدیم برو از یگانت نامه اعزام به بیمارستان خانواده رو بگیر، اونجا اگگگگگگگگگر نتونستن کارت رو ردیف کنند اونا نامه بدن به اینجا بعد بیا اینجا نوبت بهت بدیم :n04:
رفتم یگان خدمتی ام بهم میگن اولا اصلا اعزام به بیمارستان نمیدیم (خودمون اینجا با انبردست دندونت رو در میاریم :n02: ) دوما اگر هم بدیم فوق فوقش به مرکز همین استان میدیم و تهران هرگز!!!
اومدم تهران دوباره زنگ زدم دندانپزشکی نیروهوایی ارتش، میگه پدافندی یا نیروهوایی؟ میگم نیرو زمینی ام :n02: میگه بیای اینجا اصلا دفترچه تو قبول نمی کنیم 100% پول آزاد ازت میگیریم
زنگ زدم بیمارستان نیروی زمینی، میگه کدوم استان خدمت میکنی، میگم فلان، میگه ما پذیرش نمی کنیم!
زنگ زدم بیمارستان بقیه الله سپاه، میگه بیا داداش چون سپاهی نیستی 30% ازت میگیریم با همون دفترچه ارتش :n19: واسه سربازای سپاه کاملا رایگان!
میگم ما رو که انداختن ته دنیا، دهنمون هم که سرویس کردن، خدماتم بهمون نمیدن؟! باز دم سپاه گرم دفترچه ما رو قبول میکنه وگرنه با این دفترچه ارتش دو تا دونه قرص سرماخوردگی هم نمیشه گرفت! :n03:
خلاصه توصیه میکنم به همه قبل اینکه خدمتتون تموم شه، برید دنبال درد و مرض هاتون (دور از جون) حداقل از این دفترچه یه استفاده ای کرده باشید
نه برادر من اصلا اینطور نیست!نقل قول:
آموزشی که کاملا بی خیال شو که بیوفتی گیلان (احتمالش خیلی کمه) بعدشم خیلی بستگی داره کدوم یگان باشی، ارتش باشی که خیلی بعیده تو شعاع 600 کیلومتری هم بیوفتی :n02:
من تهرانم، آموزشی و یگانم به ترتیب 1000 و 800 کیلومتر فاصله دارم :n02:
شما بخاطر خدمات شایسته تون در دریافت کارت سبز و بسیج فعال، 6 ماه از خدمتت کسر میشه (هر سال بسیج فعال = 1 ماه) اگر هم پدرتون جبهه رفته باشند که اونم روشنقل قول:
بستته دیگه:n05:
نه شکر خدا تغییر نکرده . اما بعد از این همه اعزام سرباز ، سایت پشمک حاج عبدالله از سایت نظام وظیفه به روز تره.نقل قول:
خوب حله:n05:نقل قول:
مگه درخواستی چیزی داشتی؟ مشکلش چی بود الان؟
میبینم که توی یکی از این سایت ها برای سربازی نوشتن که اعزامی 4/1 بودن بعد موکول شده به 6/1 :n04: همینجا به کسایی که همینطوری اعزامشون عقب میوفته و دو ماه دیرتر میرن خسته نباشید عرض می کنم و امیداوم خدا بهتون صبــــــــــــــر زیاد عنایت کنه، توی خدمت میبینید که اونی که با شما دفترچه فرستاده و اعزامش عقب نیوفتاده واستون چه قری میاد و این دو ماه چقدر روی اعصابه!:n09:
به امید خدا یکماه دیگه میخاییم بریم سربازی هنوز معلوم نیست کجا هستیم ؟نقل قول:
ارور سایت هم که نشون میده اینجا ایرانه اصلا مهم نیست :n23:
همه رو که ننداختن 6/1 ، تا اونجایی که من دیدم یک عده از لیسانس ها رو انداختن برج 6 . من خودم 27 اسفند فرستادم همون 4/1 هستم .نقل قول:
من خودم لیسانسم به امید خدا هنوز برج چهارم اگه عوض نکنن
ما که 10 بار فرستادیم دریغ از اینکه یه کد بیادنقل قول:
کسی که 40 روز دیگه دفترچه پست کنه احتمالا چه برجی اعزام میخوره؟
باید با خطی که تو دفترچه اعلام کردی بفرستینقل قول:
قطعا برج 10 به بعدنقل قول:
البته منطق باید شما هم 2/1 میفرستادن ولی خب روی صحبتم با اون بنده خداهایی بود که افتادن 6/1نقل قول:
اونها اوضاعشون از شما هم بدتره
دوستا من دوتا داداشن از 4 افتادن 6 ! یه ضد حالی خوردن. البته خودم سه هفته پیش پست کردم افتادم 6. اونا اخرا اسفند پست کرده بودن. یکیشونم متاهل بود پزیرش سپاه هم گرفته بود که اینجوری شد!!نقل قول:
یعنی باورتون میشه؟!!
من بهمن فرستادم تیر باید برم چه وضعشه آخه اه
این نظام وظیفه با زندگی مردم بازی کرد یعنی از بس گفت 24 ماه میشه از امسال ! هنوزم دارن میگن واسه سال دیگه.. پادگانا سر رفتن از سربازنقل قول:
كلابيمارستان هاى ارتش خدمات دنداپزشكى ضعيفى دارند نه براى شما بلكه براى كليه پرسنل وظيفه يادمه كه پرسنل نيروزمينى اغلب براى دنداپزشكى به بيمارستان ناجا مي رفتندنقل قول:
من تو یکی از تیپ های لشکر 5 نصر تو یکی از خراسان ها خدمت میکنم ...نقل قول:
منی که دفترچه سپاه دارم تو شهرمون کلینک تقریبا خوبی سپاه برای استفاده خودش و عموم زده با دکترای خوب ...
دندون پزشکی هم با دفترچه بریم از عصب کشی و کشیدن و پر کردن همش با هم 30 تومن از سرباز سپاه میگیرن ....
بد نیست همین رو هم خدا رو شکر کلینیک خوبی داره ..خلاصه اینجور که شما میگید پس تو این مورد دم سپاه گرم
ما که از ارتش جز ادعا چیزی ندیدیم، همشم تکیه به افتخارات ارتش 50 سال پیش که نه هیچ کدوم اینها توش بودند و نه اینها (از لحاظ کارایی و جدیت) در حد و اندزه اونها هستند.
از اینها گذشته
من بازم به همه شما (ناجا - اجا - سپاه) توصیه میکنم از این دفترچه استفاده کنید و برید حداقل دندوناتون رو درست کنید، خدمت که همش ضرر و عقب افتادگی و بدی هست، حداقل از این امکاناتش بهره ببرید که اگر بصورت آزاد بخواهید این خدمات رو انجام بدید هزینه هاش سر به فلک میکشه.
همین هزینه کم پزشکی برا سربازا عالیه واقعا. خودم دندونامو گزاشتم واسه خدمت چون الان خیلی گرون درمیاد ! پزیرش سپاه گرفتم البته.نقل قول: