خطت نویز داره؟!نقل قول:
Printable View
خطت نویز داره؟!نقل قول:
هزینه اولیه شامل پیک و هزینه رانژه و هزینه نصب میشه که حدودا سرجمع 20 تومان در میادنقل قول:
اگر مصرفتون زیاد نیست سرویس محدود 128 رو بگیرید البته پارس انلاین با قرار داد 1 ساله یا 6 ماهه مودم رایگان نمیده
اما تعرفه سرویس هاش مناسب هست!
هزینه نصب و راه اندازی رو مثل شاتل زورکی میگیره یا میتونم زیر بارش نرم و فقط 5تومن برا رانژه بدم؟
با توجه به پست بالا میگم!
مرسی دوست گرامی، ولی ماهی ۱۰ گیگ برای من خیلی زیاده و اینقدرا استفاده ندارم. بنابراین برای این طرح باید حدودا ۲۵ تومن هزینه ی اضافی بدم که بصرفه نیست برام.نقل قول:
من نهایتا ماهی ۲۰ تومن میتونم برای اینترنت کنار بذارم:(
بهرحال از لطف شما ممنونم.
یا حق
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
والا تو پاچه من که رفت ولی شما سعی کنید تو پاچتون نره :n02:نقل قول:
تکراری .......
حذف شود!
128 ماهی 5گیگ هم هست که 16/100 تومان میشه ماهینقل قول:
مرسی. این بنظرم مناسب تره.نقل قول:
ولی چرا اینا تو لیست تعرفه های فرم ثبت نام نیست؟!
تو صفحه ی مخصوص تعرفه ها هست، ولی تو فرم ثبت نام تعرفه های دیگه ای تعریف شده!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
اگر تو صفحه ثبت نام انلاین نیست با بخش فروشش تماس بگیرید بگید این سرویس رو میخوایدنقل قول:
دوستان سرعت دانلود و بارگذاری صفحه ها چنده و چطوره؟
نعرفه های 128 و 256 حجمی رو روی چند میبندن؟
128 رو میدونم رو 4 مگ میبندننقل قول:
این هم تست از سرور داخل (سرعت دانلود و اپلود و پینگ )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چند روز پیش پارس آنلاین بهم پیام داد که اینترنت امروز برای ارتقاء قطع میشه..
حالا امروز قطع نشده هیچ ..سرعتم بالاتر هم رفته...:n09:
فقط نمیدونم این قانون چرا اجرا نمیشه!
* بر اساس بند 3 مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ترافیک ارسالی در تعرفه کلیه سرویس های فوق و بسته های ترافیک اضافی به صورت رایگان در نظر گرفته شده است.
نه ، کیفیت خطم متوسط رو به خوب هست.نقل قول:
n1 پینگ:n14:نقل قول:
امروز مدام سرعت دانلود برای من از 20 میرسه به 900 و برعکس !!!
شما چطور ؟
دوستان من ميخوام از پارس آنلاين اينترنت بگيرم ميخواستم چند تا سوال رو از شما دوستان راهنمايي بگيرم:
1- چه سرويسيش رو بگيرم؟؟؟ ميخوام سرعتم بالا باشه براي كلاس هاي صوتي كه تو نرم افزار واي واي هستش كه مشكل قطع و وصلي نداشته باشه
2- سرويس 128 اگه سرعتش بالاست همون رو بگيرم كه ديگه 512 نخوام بگيرم هم پول بيشتر هم نامه برم بگيرم؟؟؟؟؟ 128 رو 4 مگ هست؟؟ سرويس هاي بالاترش رو چند هستن؟؟
3- مودم رو خودم بگيرم به صرفه تر هست يا از خودشون ؟؟؟ مودم هاي خودشون خوب هستش؟؟ مودمم ميخوام بي سيم باشه . الان تي پيلينك 70 تومن هستش تقريبا
4- تنظيما پارس آنلاين رو اينجا ميتونم از شما بگيرم خودم مودم رو ست كنم. چون قبلا از شركت ديگه گرفته بودم اين كارارو اجام دادم ديگه بيخودي پول اياب و ذهاب ندم
5- آپديت ويندوز 7 و آنتي ويروس تقريبا چقدر حجم ميخوره در ماه؟؟ كه بدونم گيگ بالاتر بگيرم يا گيگ اضافه.
با سپاس
سرویس 128 روی 4 مگ بسته شده و مشکل قطعی نداره ! کیفیت سرویس به مرکز مخابرات و نویز روی خط خیلی بستگی دارهنقل قول:
سرعت بیشتر از 128 احتیاج به نامه و مدارک نداره!
در مورد مودم من فکر میکنم خودتون تهیه کنید بهتر باشه البته اگر از شرکت بگیرید اونها تضمین میکنن و هرگونه مشکلی داشته باشه پاسخگو هستن
فکر میکنم برای اولین بار باید 9500 هزینه نصب سرویس رو بدید چون تو برگه قرار داد به شما یوزر نیم و پسورد رو نمیدن و یوزر و پس رو کسی که براتون نصب میکنه میاره
در مورد سوال اخرتون هم اطلاع دقیقی ندارم
1- POL 128 محدودنقل قول:
2- کلا سرویس های این شرکت اخیرا سرو ته یکی شدن و بین 128 و 512 اختلاف چندانی نیست پهنای باند رو برای هرود 4 میبندن
3- هیچ مودمی بد نیست . حالا شما اگه یه چیز خاص میخوای با قابلیت های خاص مثل دوال باند و پورت گیکا و ... خودت از بیرون بگیر . بهترین مودم حال حاضر در بازار ایران سری ایسوس هستند در ضمن خود شما با قیمت ارزان تر میتونید همان مودم پارس انلاین رو از بازار بخرید .
4- بله تنظیمات کاری نداره . اما در کل بار اول 10 تومان از شما برای راه اندازی اولیه و کارهای مخابرات میگیرن . برای تنظیمات و ... پولی دریافت نمیشه
5 - اگر اولین بار ویندوز را اپدیت کنید حدود 700 مگ دانلود میکنه همون بار اول . دفعات بعدی معمولا هر اپدیت یکی دو مگ میشه . انتی ویروس شما هم نمیدونم چیه
اگه سری نورتون هست که هر اپدیتش از 8 مگ به بالا میشه و اگه NOD هست بار اول زیاد ولی دفعات بعدی کم حجم هست . کلا انتی ویروس ها اپدیت اولشون زیاد میبره و دفعات بعدی کم
شما نگران گیگ نباش هر وقت تموم شد خطط قطع نمیشه میره به قسمت خرید انلاین و میتونی آنلاین گیگ بخری
فقط نمیدونم این قانون چرا اجرا نمیشه!
* بر اساس بند 3 مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ترافیک ارسالی در تعرفه کلیه سرویس های فوق و بسته های ترافیک اضافی به صورت رایگان در نظر گرفته شده است.[
قدیما رایگان بود الان مخابراتم آپلود با دانلود محاسبه میکنه...نقل قول:
سلام دوستان 2 تا سوال فنی
1- من طرح 128 یک ماهه 5 گیگ دارم پورت رو روی 4 مگ بستن زنگ زدم بزارن رو 9 مگ گفتن خطتت نمیکشه رو 6 مگ گذاشتن سرعت روز وشب تا دو سه روز رو 600 کیلو بود بعد دوباره خودکار دیدم پورتم اومده رو 4 مگ زنگ زدم گفتن خطت بیشتر از 4 نمیکشه به خاطر همین رو 4 رفته خودکار !!!
آیا اگه 2 مگ محدود ماهانه 4 گیگ بگیرم باز پورت رو روی همون 4 مگ میبندن؟
مدل مودم من D-link 2640u هست اون قسمتی که نشون میده خط خوبه یا بد کجاست ؟؟؟؟ تو این پورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم فقط همون صفحه اول رو دیدم که رو 4 مگ هست اون قسمتی که نشون میده خط خوبه یا بد کجاست ؟؟؟؟
2- من کرج هستم اگه به این لینک
که امروز پارس آنلاین گذاشته نگاه کنید نوشته سه ماهه بگیرید 1 ماه هدیه بگیرید آیا کسی گرفته سر کاری نیست و اگه الان رزرو کنم مشکلی نداره چون که تا 20 اردیبهشت سروسیم اعتبار داره؟؟
به من هم که 6 ماه بستم گفتن 2 ماه هدیه هم داره ظاهرا این هدیه ها در خرداد ماه به پروفایل کاربران اضافه میشهنقل قول:
دوستان چند روز طول میکشه تا سرویس رو راه بندازن؟
میشه یه روز و ساعت رو تعیین کرد و اونموقع بیان نصب کنن؟ چون میخوام خودم خونه باشم. ساعت 7 شب به بعد هم میان؟ بالاخره دارن پول پیک میگیرن دیگه
اکثر مودم های DLink این مشخصات رو توی قسمت Status بخش ADSL نشون میدن.نقل قول:
بله باهاتون تماس میگیرن و قبلش باهاتون هماهنگ میکنن برای نصبنقل قول:
پیک هم قرار داد رو از 8 صبح تا 1 و تایم عصر هم 2 تا 6 بعد از ظهر میاره
برای نصب هم بین ساعات 2 ظهر تا 6 بعد از ظهر مراجعه میکنند که البته با خودتون هماهنگ میکنن
دوستان این عکس از شراط خط من هست خوبه یا بد آیا اگه 2 مگ بگیرم با این شرایطی که گفتم رو 9 مگ میتونن ببندن؟؟؟نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
وضعیت خطت زیاد خوب نیست. با این شرایط، خطت حداکثر 5 رو میکشه. اگه روی 6 ببندن به احتمال زیاد پرش لینکت خیلی میره بالا و عملا قابل استفاده نخواهد بود. بازم اگه بخوای میتونی بگی ببرن روی 6 تا خودت نتیجه ش رو تست کنی.نقل قول:
دوستان الان اینترنت حجمی و محدود، شرکت های خصوصی بهتره یا مخابرات؟
پارس انلاین 256 با حجم 2 گیگ رو 10 تومن میده ولی مخابرات 11 تومن (بدون در نظر گرفتن مالیات)
ولی 5 گیگ رو پارس انلاین میده 16/100 در حالیکه مخابرات 4 گیگ رو میده 11 تومن (بدون در نظر گرفتن مالیات)
این ها به کنار، مخابرات نامحدود 256 رو با ضریب 1 به 10 میده 15 تومن.(بدون در نظر گرفتن مالیات)
واسه وب گردی و چندتا دانلود آهنگ و فیس و تماشای چندتا ویدئو میخوام.واسه من که بیشتر شب ها با اینترنت کار میکنم (چوت از صبح تا شب شرکتم-ساعت 7-8 میام خونه) 2 گیگ در ماه میتونه کم باشه؟
سرعت برام مهم هست. من الان خودم 512 مخابرات نامحدود دارم و سرعت بارگذاری صفحه خیلی هم کم نیست.قابل تحمله.سایت های داخلی رو خوب باز میکنه.
سیفون روی پارس آنلاین کار میکنه؟
نظر شما چی هست در این خصوص؟
کیفیت اینترنت شرکت های خصوصی خیلی بهتر از مخابرات هست (تجربه داشتم در این مورد ! خودم 3 سال اینترنت مخابرات رو تحمل کردم)نقل قول:
پینگ بالا و قطعی زیاد از دردسر های اینترنت مخابرات هست
به نظر من سرویس 128 پارس برای کاری که شما گفتی کافی باشه چون رو 4مگ بسته میشه
س*یفون رو امتحان نکردم راستش اما بقیه قند شکن ها به راحتی کار میکنه و مشکلی نداره
به نظر من 128 5گیگ بگیرید ماهی 16/100 که اگر 6 ماهه بگیرید 10% تخفیف و اگر 1 ساله بگیرید 20% تخفیف داره
اگر هم فکر میکنید 5گیگ زیاده 128 2گیگ بگیرید ماهی 9100 تومان که اونهم باز شامل تخفیف 6 ماهه و 1ساله میشه
راستی دوستان اگه 2 گیگ ماه اول تموم بشه اینترنت قطع میشه یا مثلا میشه کل 6 گیگ 3 ماه رو در ماه اول مصرف کرد؟ یا اگه یه ماه 1 گیگ مصرف داشته باشیم، 1 گیگ باقی مونده به ماه بعد منتقل میشه؟
کل 6گیگ رو میتونی در ماه اول استفاده کنینقل قول:
اونجوری نیست ماه به ماه اضافه بشه
اینا 6 مگ ندارن . 2 و 4 و 9 دارند فقط .نقل قول:
امروز سرویسم وصل شد و همچنان مرکز ما مشکل پهنای باند داره!!
وضعیت پینگ خوبه....اما سرعت:n27:...:
فقط باید امیدوار باشم تا پهنای باند شهر مارو افزایش بدن.:n29:
شما كجاي قمينقل قول:
نمي دوني خيابان باجك سرعت شبانه 2 مگش چنده
تعرفه ت چیه ؟نقل قول:
داره اجرا میشه! توی گزارش اپلود رو میزنه غیر رایگان ولی از حجم کمش نمیکنهنقل قول:
ازادگان/مرصادنقل قول:
من چند ماه پیش 1مگش رو داشتم سرعت شبانه به زور 60 بود!
سمت پارس فعلا نیا.
توی قم کلا مشکل دارن و رسیدگی نمیکنن بهش...
128 محدود....نقل قول:
آقا سرعت دانلود سرویس ١٢٨ نامحدود پارس آنلاین بعد از پایان مصرف منصفانه چند میشه . آیا سرعت دانلود شبانه (رایگان) با اتمام مصرف منصفانه ارتباط داره
پس كجا بگيرم هر شركتي كه ميخوام بگيرم ميكن بدهنقل قول:
قمم كه مخابرات نا محدود نميده
پس چي كار كنم