همیشه شاتل یه کاری می کنه که آدم بگه کاشکی زودتر این طرح و هدیه هاش تموم شه که هیچ خیری ازش نمی رسه
Printable View
همیشه شاتل یه کاری می کنه که آدم بگه کاشکی زودتر این طرح و هدیه هاش تموم شه که هیچ خیری ازش نمی رسه
سلام بچه ها لطف کنید کسی اگه جواب سوال منو میدونه بگه من درست متوجه نشدم دوره جاري(منظور از دوره جاری، دوره ای است که شروع آن قبل از تاریخ 1389/12/25 و پایان آن پس از تاریخ 1389/12/25 باشد) برا ي استفاده هديه سه گيگ نوروزي براي دارندگان سرويس اکو يعني چي من اينترنتم هجدهم هر ماه شارج ميشه ميخواستم ببينم تا چه تاريخي فرصت دارم اين 3 گيگو مصرف کنم از پشتیبانی شاتل که میپرسم میگه به ما مربوط نیست این سوالات اگه سوال فنی داری جواب میدیم من موندم وقتی جواب سوال به این سادگی رو نمیدونن چه طور میخوان به قول خودشن مشکلات فنی کاربرا رو حل کنن با تشکر
آقا یکی بگه سرویس های مخابرات شرایطش چیه؟ خط باید رو فیبر نوری باشه؟
سرویس های 128 ماهی چنده؟ سرعتش خوبه؟ :40:
دوستان شما راحت به وی پی ا..ن وصل میشید؟؟؟؟ چرا من 1هفتست یا وصل نمیتونم بشم یا سرعتش خیلی خیلی پایینه تو سیستمه رفیقم تست کردم کار میکنه واسه من کار نمیکنه از شاتل نیست؟؟؟یکی کمک کنه
سلام دوستان. ببخشید dns چی هست و من چطوری میتونم پیداش کنم؟ برای وصل شدن به ایکس باکس لایو لازمش دارم. ممنون از همگی.
به اونایی که می خوان از مخابزات بگیرن
فقط بگم پول کم می دید ولی قید اینترنت هم باید بزنید
پشتیبانی صفر
قطعی زیاد
فیلترینگ سه برابر
........................
از استتوس کانکشن مودمتنقل قول:
تو همون تب جنرال پراپرتیز رو بزن و تو پنجره ای که باز می شه از اینترنت پروتکل پراپرتیز بگیر اونجا می بینیش
اما پیشنهاد می کنم دستکاریش نکن چون ممکنه دیگه نتونی به اینترنت وصل شی
ممنون دوست من :11:نقل قول:
مشکل حل شد.:10:
دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم:41:نقل قول:
دوستان شما ميتونين با v*p*n از مديا فاير لينك دانلود بگيرين؟؟
من هر كاري ميكنم لينك دانلود رو نميده و ارور ميده
دوستان خواهشا يه تستي بكنين جوايشو بگين
ممنون
من دیشب با شاتل چت آنلان بودم مشکلمو گفتم یارو گفت سرویسه شما اشتراکی هست و پیش میاد,منم گفتم دوره سرویس من هفته دیگه تموم میشه و اگه اینجوری باشه من با شاتل دیگه قرارداد نمیبندم بعدش گفت شما درست میگی و این چیزا دست مدیریت شبکه هستش.
آخه اینم شد شرکت با این جوابای سر بالا؟
به هرحال دیشت دانلود شبانه من به حالت عادی برگشت
من چند روزه نمی تونم به وی * پی وصل بشم ، مرحله آخر ارور 738 رو میده بعد از registering computer on the network
میخوام
بدونم ایراد از شاتله ؟؟
ف یلترینگ کلی انجام میشه و ISP ها خودشون فیلتر نمی کنن که شما میای رقم دقیق 3 برابر رو اعلام میکنی ! ( منبع بیارین غالی میشه !)نقل قول:
پشتیبانی هم کلا هیچ جایی نداره و پشتیبانی تو ISP های خصوصی هم کارش فقط پیچوندن هست و اختیار زیادی پشتیبان نداره.
من که 8 ماهه شاتل هستم پشتیبانی تا جالا واسم کاری نکرده.
پ . ن : وی پی ان 2 تا سرور مختلف آلمان و آمریکای من بدون مشکل کار می کنه.
تورنت منم چند روزه یه کم مشکل داره
جالبه که بر عکس شده تو ساعات عادی کار نمی کنه و راس یک آبی می شه و با سرعت عادی دانلود می کنه
فکر کنم عمدا تو روز سیخش زدن که آرتی ها کم تر بتونن دانلود کنن
دوست خوبم من که با کسی پدر کشتگی ندارمنقل قول:
اما
بیشتر تحقیق کنید متوجه می شید من چی گفتم(کجای اینترنت اجازه ی بحث در این مورد رو میدن که بخوام آمار دقیق هم بدم)نقل قول:
ف یلترینگ کلی انجام میشه و ISP ها خودشون فیلتر نمی کنن
بنده پارس آنلاین
شاتل
و مخابرات رو تجربه کردم
اما الان که مخابرات دارم می فهمم چه حماقتی کردم
من اخبار IT رو همیشه می خونم .
آماری دقیقی در مورد ف یلترینگ وجود نداره که بشه در موردش بحث و بررسی کرد . (یه سری آمار مخابرات داده که اینقدر تعداد سایت ها رو پایین اعلام کرده اصلا نمیشه بهش اعتماد کرد)
اینترنت مخابرات هم تاپیک خاص خودش رو داره و هر چقدر خواستین میشه اونجا بحث کرد که اینترنت مخابرات چه ضعف هایی داره.
امشب چقدر سرعت داغونه ... :2:
بریم بخوابیم بهتره
واقعا برا خودم متاسفم که گول حرف بعضی از ادمای به کمترین قانع رو خوردم و رفتم سراغ این شاتل!
28 روز طول کشید تا این اینترنت فکستنی رو وصلش کنن,در نتیجه نه 3 گیگ عیدی منو دادن نه تخفیف تو خرید ترافیک نوروزی بهم دادن,چرا؟ چون اقایون شاتلی...... مشکل رو میدونستنا! ولی اینقد مشکل پیچیده بود که از عهده ی حلش بر نمیومدن!
حالا مشکل چی بود؟؟ هیچی خط من رانژه نبود!ولی اونا بر این عقیده بودن که رانژه بود!!!!
واقعا متاسفم من نمیدونم چطوری بعضیا میان میگن اقا شاتل سرویس دهنده برتر شد و تو ساپورت از همه بهتره.... بخدا خندم میگیره!چیه این شرکت ... رو کردین تو بوق؟ والا من الان 1 هفته هستش که کلا 200 مگ دانلود داشتم! عیب نداره حالا کی دانلد میکنه...باشه شما درست میگین خب پس بریم وب گردی! البته با غیرفعال کردن عکس ها :27:
اکو 512 هستم از ساری...اابته خودم مصطفی هستما!!
جالبیش اینه که کسی که 128 هم داره هم سرعت با من و شاید بیشتر داره دانلود میکنه! واقعا نمیدونم این شرکت تا چند میلیون کاربر بگیره بیخیال ملت بشه
داون استریم 160 . عیدیشون تموم شد . اینم از شاتل
هرکی بهت گفته شاتل خوبه حتما باهات دشمنی داشتهنقل قول:
سلام به همگی عید هم مبارک.
میخواستم بدونم اگه شاتل منطقه ی مخابراتی ما رو پوشش نده چه کار باید کرد تا منطقه ی مخابراتی ما رو پوشش بده؟
اصلا اینجور که شما میگید نیست . درسته که پشتیبانی زیاد خوبی نداره . ولی درمورد قطعی بگم من هیچ موقع قطع نشدم . سرعتم اصلا نوسان نداشته . یادم میاد 3ماه پیش یه بار فقط دیس کانکت شدم همین . در مورد فیلترینگم بگم مگه دست isp که بخواد خودش تصمیم بگیره . هر استان برای خودش یه دیتای مرکزی داره که سرور های شرکت های خصوصی و مخابرات اونجا قرار گرفتن . که برای تهران پاک شهر قرار گرفته . اونجا خودشون میتونن چه نوع فیلترینگی رو اعمال کنن . اگه خیلی از فیلترینگ نا راحتی برو از وی پی ان استفاده کن.نقل قول:
بله آی اس پی ها هم موظف هستن که در اعمال ف فعال باشننقل قول:
مثال هم اینه که قبلا با هر آی اس پی کانکت می شدیم صفحه ی مشترک گرامی و از این حرف هاشون با هم فرق می کرد
یا مثلا یه سایت فوتبالی به اسم ساکرنت بود که خود شاتل بسته بودش که مجبور می شدیم با دایل آپ واردش شیم
البته الان شاید یه پارچه شده باشن
سرعت منم شد 157 ...
من اکو 512 دارم! اینترنت من سه چهار روزه به شدت کند شده! شبا سرعت دانلود خوبه ولی روزا سرعت اینترنت گردی به شدت افتضاحه!
خوشبختانه دان استریم من همچنان 1664 هست و سرعت دانلودم بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . امیدوارم تا ۱۳ بمونه حداقلش .
توی این ۱۱ روزه حدود ۸۵ گیگ گرفتم من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
برای کسانی که همچنان سرعتشون بالا هست، لینکای جدید ریختم تو پروفایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مودم های شاتل ،آداپتور هاش جدا از مودم پیدا نمیشه؟
من تو این 13 روز واقعاً دریافتم اگه یه دزد واقعی تو این مملکت باشه شاتله
از هشتم downstream منو آوردن پایین. سرعت شبانش هم 12
اینا دلایل قانع کننده ای برای تعویض این isp دزده
من که احتمالاً از مخابرات سرویس بگیرم
شما کاری نمی تونی بکنی !نقل قول:
این به شاتل و مخابرات مربوط میشه و اونا باید بخوان . یوزر ها فقط می تونن تقاضا کنن شاید شاتل و مخابرات اگه متقاضی زیاد باشه پیگیری کنن.
سرعت دانلود یا داون استریم؟؟نقل قول:
تورو خدا نگاه تست رو . آرت 1 .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه جالبیش اینه هنوزم که توی شاتل لاگین میکنی اون پاپ آپ عیدیشون میاد تو چشت
ای شاتل تو بهتر از دیال آپی ولی به adsl2 نمی رسی...
2 گیگ دانلود از سرورهای فیل *تر شده دارم ... مدیافایر و مگا آپلود...
راهی نیست ...؟؟
خیلی عجیبه من مطمئنم دیشب 400 مگ ترافیک برام مونده بود امروز صبح که آن شدم می گه تموم شده.
سلام دوست عزیزم چرا راهی نیست راه هست بهتره با چیز پی ان وارد اون سایتا بشی و لینکه دانلودو در بیاری و با سایت هایی مثلنقل قول:عضو بشی و لینکو اونجا لیچ کنی ( مستقیم کنی ) و بعد از همون سایت اپلودفا دانلود کنی بدون چیزپی ان میتونی اصلاعات تکمیلی راجبه این کارارو از لینکه زیر بری ببینی موفق باشی:10:کد:www.uploadfa.com
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=471941
راه داره مثل اینکه بری توی rapidbaz.com عضو بشی و حجم بخری و لینک بدی و لینک مستقیم با قابلیت رزیوم بگیری.نقل قول:
ولی با برنامه ف****ش** برو سایت رو باز کن ببین میتونی با IDM دانلودش کنی
گود لاک
نقل قول:
پس زیاد شدیم معلومه ایراد از شاتله لعنتیه چون همین اکانتی که من دارم رو سیستمه دوستم بترکونه رو سیستمه من اصلا وصل نمیشه راهی نیست دوستان؟؟؟؟
سلام
شاتل خیلی هم خوبه
من توی عید 150 گیگ دانلود کردم
:18:
البته باید ببینم فردا چه جوری میشه سرعت
با تشکر از شاتل مشهد 2018
میشه اسکرین شات از صفحه مصرف ترافیکتون تو این 12 روز بدین ؟ از لحاظ تئوری 150 گیگ امکان نداره .نقل قول:
من هم سرویس شما رو داشتم و به زور 100 گیگ شد. (24 ساعته با لینک مستقیم و IDM )
راس ساعت 12 عیدی شاتل به آرتی ها تموم شد ! فکر می کردم 13 هم میدن ولی ندادن !
باز خدا رو شکر سرعت دانلود رو هنوز 20 نکردن و 60 هست ! فکر کنم نمی خوان یدفعه شک وارد کنن !
چیر پی ان ما هم هی دیسکانکت میشه ولی بعد از چند بار تلاش کانکت میشه .
عیدی دیگه تموم شد :27:دان استریم رو کردن 576 خدا بخیر بگذرونه بعده 13 رو همچین حالمونو بگیره:21: