اون که سانسور شده Telegram بود.نقل قول:
Printable View
اون که سانسور شده Telegram بود.نقل قول:
خبر شما مربوط به خرداد است، الان ربات دارد و در سایت 1544 هم تبلیغ میکند ولی هنوز مشکل دارد و موقع وارد شدن خطا میدهد.نقل قول:
وای چه بد پس آسیاتک هم مثل شاتل شد حالا کجا بریم هیچ کجا شبانه نداره یا خیلی سرعتش محدود شده و نهایتا 120 تا میشه مثل آسیاتک و سرویس جشنواره صبانت ایرانسل هم بسته هاش سرعتش منطقه به منطقه فرق میکنه و کلا گرون در میاد اگه بخوایم هر روز استفاده کنیم دوستان میدونن کدوم شرکت مونده؟! فکر کنم باید تقاضای پناهندگی افغانستان رو بکنم تمدن چند هزار ساله رو ببینید به چه روزی افتاده که اینترنت درست و حسابی نداره الان افغانستان اینترنت نسل چهارم نامحدود موبایل داره فقط تصور کنید فاصله رو.نقل قول:
- - - Updated - - -
وای چه بد پس آسیاتک هم مثل شاتل شد حالا کجا بریم هیچ کجا شبانه نداره یا خیلی سرعتش محدود شده و نهایتا 120 تا میشه مثل آسیاتک و سرویس جشنواره صبانت ایرانسل هم بسته هاش سرعتش منطقه به منطقه فرق میکنه و کلا گرون در میاد اگه بخوایم هر روز استفاده کنیم دوستان میدونن کدوم شرکت مونده؟! فکر کنم باید تقاضای پناهندگی افغانستان رو بکنم تمدن چند هزار ساله رو ببینید به چه روزی افتاده که اینترنت درست و حسابی نداره الان افغانستان اینترنت نسل چهارم نامحدود موبایل داره فقط تصور کنید فاصله رو.نقل قول:
- - - Updated - - -
متاسفانه یک عده پشت پرده دارن جیب ملتو خالی میکنن اینترنت نامحدود ار مرز میگیرن چکه چکه و بصورت حجم و گیگ چند برابر قیمت به ملت میدن دیگه الان اینترنت با برداشته شدن نامحدود و شبانه بی مصرف شده چون نه چیزی میشه دانلود کرد و نه چیزی نگاه کرد چون مثل چی حجم مصرف میکنه و همه توان پرداخت گیگ زیاد در ماه رو ندارن مثل من الان مقدار حجم متوسط مصرفی بیشتر کاربران 2 گیگ در روزه با احتساب دانلود شبانه که میشه 60 گیگ حالا که شبانه برداشته شده و همینطور نامحدود باید نزدیک به 115 هزار تومان در ماه پول حجم بدیم که خیلی گرونه حتی کارمند هم براش سخته اینقدر هر ماه پول اینترنت بده خدا لعنتشون کنه
سلام
طبق تعرفه های جدید 30 گیگ به بالا حجم بخریم باید هر گیگ از 1500 تومان حساب بشه درسته ؟ مالیات و عوارض هم جدا میاد روش درسته ؟ پس چرا باز هم اسیا تک هر گیگ رو از 1981 تومن حساب میکنه .میشه جایی شکایت کرد ؟ رسیدگی میشه ؟ این تو روز روش دزدی هستش .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان مگر 32 گیگ نمیشه سطح 4 ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو همین جدولی که دادید نوشته که پلکانی حساب میشه یعنی 32 گیگ همش 1500 حساب نمیشه فقط اون دو گیگ اخر 1500 و 20 گیگش 1800 هفت گیگش 2200 و 3 گیگش 3000 تومن حالا اینارو ضرب کنید میشه همون قیمتی که اسیاتک زده که اون میاد قیمت کل رو تقسیم بر گیگ خریداری شده میکنه و میانگین قیمت بهتون میدهنقل قول:
نقل قول:
آره به نظر آسیاتکم میخواد محدود کنه... دو روزه که با لینک داخلی ۱ مگ می زنخ لینک خارجی ۱۲۰ اینا
اگر شرکت دیگه ای هست معرفی کنین، کوچ کنیم... بسته های شبانه همراه اول/ایرانسل رو جدیدا تست نکردم که ببینم سرعتشون چقدره...
گیری کردیما
نمیخواد محدود کنه محدود کرده البته ممکنه تو سرور خارجی بازم محدود کنه و سرعت رو در صورت دانلود بیشتر مثل شاتل مثل دیال آپ کنه حتی ممکنه سرویس های شبانه دارش رو تا چند ماه دیگه کلا برداره و فقط نیم بها رو بزاره.نقل قول:
این روشی که شما میگین چون به نفع کاربره هیچ وقت اعمال نمیشه. تخفیف قطره ای یا همون پلکانیه و باید پول خیلی زیادی بدین تا یه مقدار تخفیف لحاظ بشه!نقل قول:
دروغی به نام تخفیف؛ اونم در سطح تیم ملی :biggrin:
..حذف شود....
نقل قول:یعنی واقعا از لحاظ قانونی نمیشه کاری کرد ؟ الان طبق تعرفه ها حق با مشتری هست یا اپراتور ؟ حرفهای من یعنی اشتباهه ؟ خوب من میخوام اصلا ماهی 35 گیگ بخرم پس کجاست این تعرفه های جدید ؟نقل قول:
خیر نمیتونین کاری بکنین ، همه شرکتا همین جور هست قیمتشنقل قول:
حق با اپراتور هست
بله اشتباهه چون تعرفه پلکانی هست شما اگه 35 گیگ بخری 3 گیگ اول رو گیگی 3 تومن باهاتون حساب میکنن
7 گیگ دوم رو گیگی 2200 ، 20 گیگ سوم رو گیگی 1800 حساب میکنن و 5 گیگ آخرم 1500
حق که همیشه با اپراتورهاست، شما بهتر است به جای سرویسهای عادی و حجمهای عادی، از سرویسهای جشنواره و بسته های حجمی جشنواره ای استفاده کنید، مثلا الان صبانت اینترنت یکساله 102 گیگابایتی را 63800 تومان میدهد یا شاتل بسته ترافیک 100 گیگ 100 روزه را 50 هزار تومان میدهد.نقل قول:
قانونا که نه. چون قانون پلکانی رو از همون اول درآوردن که تخفیف زیادی به اکثر کاربرا نرسه (به قول یوزرا دزدی قانونی)نقل قول:
اون نوع تخفیفی که شما میگی تو خارج برا اکثر محصولات مجازی اعمال میشه. به همون صورتی که شما گفتی و هرچقدر بیشتر بخری -کل محصول- با قیمت کمتری ارائه میشه و وقتی حساب کنی میبینی واقعا تخفیف شامل شده
به قول دوستمون اکثر یوزرا -حتی خود من- بیشتر از سطح دوم پیش نمیاد که حجم بخریم. اینطوری شرکت همچنان سود نجومیشو داره و کاربر همچنان بی منفعت از کاهش مثلا قیمتا!
بخواییم وارد اصل مسئله بشیم که برمیگردیم سر سیاست های داخلی که میگه "اینترنت دشمن هست" و بازخواست وزیر به خاطر افزایش سرعت اینترنت. ما با همچین تفکری روبرو هستیم!!
این مسخره رو یکی میتونه توضیح بده؟ این دوتا سرویس چه فرقی با هم دارن؟؟
اینترنت پرسرعت چابک 20 گیگ در ماه 484,000
سرویس چابک غیرحجمی 17گیگ در ماه(حجم بین الملل) 250,000
یعنی به خاطر 3 گیگ اضافه قیمت دوبرابر شده؟ یا من اشتباه میکنم اون 17 گیگ سایتای داخلی رو باز نمیکنه؟:n36:
تفاوتش اینه که اون 17 گیگ سرعتش محدود شده هست چابک فکر کنم 1 مگ هست یعنی سرعتی که به شما میده 120 کیلو بایته اما اون حجمی 20 گیگ رو با هر قدر خطتون بکشه.نقل قول:
با مالیات 527560 ریال
با مالیات 272500 ریال
شما استفاده کردی یا از کسی که استفاده کرده شنیدی سرعتش محدوده؟؟نقل قول:
باز هم سرعتش محدود باشه من قانع نمیشم این برمیگرده به قیمت گذاری افتضاح و کاملا ناشیانه سرویسها و اینکه آسیافاـ میخاد اصول و قانون و سازمان مقررات رو دور بزنه. :n21:
خب این به کنار اینو چی میگین؟؟
اینترنت پرسرعت حامی 04 گیگ در ماه 127,000
اینترنت پرسرعت شهاب 04 گیگ در ماه 290,000
توی همون بخشنامه اگه کاملش رو سرچ کنی توی نت گفته شده که سرویس 128 هزینه نگهداری و هزینه سرویس تعرفش خیلی پایین تر هست تا 10 مگنقل قول:
البته تفاوتهایی هم داره مثلا با سرویس شهاب شما اگه خطت تا10 مگ رو بکشه و شهاب رو بگیری حتی از سرور خارج رو میتونی تا 1 مگ بر ثانیه با دانلود منیجر دانلود کنی اما با 128 سرور خارج دانلود کنی حداکثر 200 تا بهت میداد قبلا که الان نمیدونم چقدر میده. بنابراین این گرونی هم از محاسبه و محدودیت روی 128 هست و هزینه همون تعرفه هست.
در ضمن به اون هزینه های ابی رنگ یه 3 تا 4 هزار تومن هم مالیات اضافه میشه.
برای من سرعت سرور داخل و خارج هم برای 128 هم برای 10مگ یکیه و هیچ محدودیت ندارم و این دو سرویس فقط اسمشون فرق میکنهنقل قول:
مالیات به کنار حالا
هزینه نگهداری یه چیز فرمالیتست و برای این شرکتا هیچ فرقی نمیکنه مخصوصا آسیافاــ که تجهیزات آشغالو گذاشته تا به جای 10 مگ 6 مگ بده به مردم :n35:
سرمونو به کجا بکوبیم ؟ بابا دیگه تحمل هم حدی داره. ماهی 70 تومن میدیم که یه اینترنت خوب داشته باشیم قطعی و افت سرعتش که هیچ، زدن دانلود شبانشم چیز کردن.
سلام دوستان
منم الان 1 ساله دارم سرویس شهاب رو تمدید می کنم فقط به خاطر شبانه ش
چند روز پیش که تمدید کردم افتضاح شده ..(128 قبلا 700-800)
اگه جای خوبی پیدا کردین خبر بدین دسته جمعی کوچ کنیم
..حذف شود....
سرعت بیشتر در تایم رایگان مهم است، در تایم غیر رایگان فکر میکنم 120 کیلو هم کافی است حتی بهتر است چون سایتهایی مثل یوتیوب اگر سرعت زیاد باشد ویدیوها را با کیفیت خیلی بالا نشان میدهند و فورا حجم را تمام میکنند.نقل قول:
ضمنا سرعت 1 مگابیت را اکثر خطها میکشند و مشکل قطع و وصل شدن ندارد.
دوست عزیزم بحث در دو سرویس بالا سر قیمت بود که با هم تفاوتش چیه که قیمتش فرق داره در دو سرویس بالا هیچ کدام ساعت رایگان نداره که بخوایم سرش بحث کنیم شما اگه بحثت سر ساعت رایگان هست باید سرویسی رو نام ببری که ساعت رایگان داره و مشخصات و قیمت هم بگی در تایم رایگان چه سرعتی بهتون میده که بحثش جداست در مورد سرویس های تایم رایگاننقل قول:
البته دوستی اشاره کردند که سرویس شهاب دارند و در تایم رایگان 120 بهشون میده که اگه اینطور باشه اصلا دیگه نمیصرفه با این سرعت این سرویس های گرونه تایم رایگان دار رو خرید.
من هم منظورم این بود که وقتی هیچکدام ساعت رایگان ندارند، 2 برابر هزینه کردن برای سرعت بالاتر توجیهی ندارد.نقل قول:
فعلا که گیر کردیم تو این اسیاتک که هر دقیقه یه تغییری میدن.نقل قول:
انقل قول:
یواش یواش داره الگوی مصرف تغییر میکنه،شما نمیتونی بگی سرعت روزانه مهم نیست تا چن سال آینده.در ضمن همون یوتیوب یه قسمتی هم گذاشته تا شما بتونی کیفیت رو بصورت دستی مطابق سرعتت تنظیم کنی:n06:
من هم راضیم هر کس اینترنت نامحدود با بیشترین سرعت و کمترین هزینه داشته باشد، ولی با این قیمتهایی که در کشور هست، فکر نمیکنم 2 برابر هزینه کردن برای کمی سرعت بیشتر در اینترنت حجمی بدون شبانه رایگان توجیهی داشته باشد، در مورد یوتیوب هم تا شما بیایید کیفیت ویدیو را تغییر دهید، بیشتر ویدیو لود شده است.نقل قول:
داداش الگوی مصرف کاملا بستگی به نتیه که میدن اونور الگوی مصرف جوریه که طرف نت نامحدود داره با سرعت عالی ولی هر وقت نت لازم شد اسفاده میکنه بدون هیچ فکر و خیالی میره آنلاین فیلم دوساعته میبینه لذت میبرهنقل قول:
تازه ما سرویسارو هم بزاریم کنار تا چند سال آینده چطور میخاد نت مثلا ۱۰۰ مگابیت ارائه بده در صورتی که خط خیلیا ۶ مگ به زور جواب میده در واقع این جملم اشتباهه درستش اینه که خط ما هیچ مشکلی نداره تجهیزات مسخره آسیاتک بیشترشدن ۸ مگیه.
به گزارش روابط عمومی شرکت آسیاتک؛ این شرکت در راستای افزایش رضایت مشتریان و ارائه راهکارهای متنوع و جذاب برای کاربران پروموشن های جدید خود را اعلام کرد.
سرویس های جدید این شرکت شامل اینترنت پرسرعت المپیک 2016، اینترنت پرسرعت 90 گیگ و تمدید سرویس جشنواره تابستانه طبق جدول زیر می باشد.
از نظر من که هیچ جذابیتی ندارد مگر برای کسانی که چاره ای جز آسیاتک ندارند.
سلام
من در منطقه کمرد-جاجرود هستم
دوستانی که در این منطقه از اسیاتک سرویس تهییه کردن ،لطف کنن نظر خودشونو اعلام کنن که عاقلانه هست از این شرکت اینترنت تهییه کنم یا نع.
افراتونوم برای سرویس های نامحدود بفرمایید.
اگر هم لطف کنید تجربه هاتونو با من به اشتراک بزارید خیلی خیلی ممنون میشم:n16:
در حال حاضر هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت سرویسهای جشنواره صبانت بهتر هستند، سرویس صبحانت با 102 گیگ حجم یکساله (1 گیگ حجم ماهانه و 6 بسته 15 گیگی یک ماهه) 63800 تومان و سرویس میکس 60 گیگ یکساله (5 گیگ حجم ماهانه) 60000 تومان است که هر روز 2.5 گیگ دانلود رایگان از ساعت 4 تا 10 صبح دارند.نقل قول:
سرویسهای فعلی آسیاتک نه از نظر کیفیت و نه از نظر قیمت ارزش خرید ندارند.
اینم برای جشنواره پارس انلاین
- سرعت: تا 16Mbps
- حجم (ترافیک): 12GB
- مدت: یکساله
- نصب: رایگان
12,000 تومان
- حجم (ترافیک): 65GB
- مدت: یکساله
- نصب: رایگان
69,000 تومان
- حجم (ترافیک): 24GB
- مدت: دو ساله
- مودم و نصب: رایگان
119,000 تومان
باز اینترنت کوفتی آسیاتک چه مرگش شده قطع و وصل میشه
اون سرویس نود گیگی رو چجوری باید خرید؟ یعنی هر سه ماه شصت هزار تومنه یا برای یک ماه هست؟نقل قول:
اینا شبانه رایگان داره؟نقل قول:
شبانه شون 1/3 حساب میشهنقل قول:
این سرویس جشنواره (لینک پایین) که دو روزه اضافه شده شبانه رایگان هم داره
این سرویس 6 ماهه 24 گیگ از ساعت 5 تا 8 رایگان و قیمت 142600 تومان در مقابل سرویس 48 گیگ یکساله صبانت از ساعت 4 تا 10 رایگان و قیمت 48000 تومان، 6 برابر گرانتر است و تایم رایگانش هم نصف صبانت است.نقل قول:
هزینه کل 3 ماه 66600 تومان است که با 9% پول زور 72594 تومان میشود.نقل قول:
درود. دوستان یکی که به مسائل نویز و کیفیت خط وارد است لطفا بگه شرایط خط من چطور است. در حالت عادی مشکلی ندارم اما وقتی با تلفن صحبت میکنند سرعت خیلی کم میشه. تلفن پریز جداگانه هست و اسپلیتر هم سر راهش هست. نتیجه ای که پشتیبانی به من داده میگه نویز خطت زیاد هست ولی Snr خوبه بنابر این مشکل زیادی نداری. نتایج از داخل مودم رو که نگاه میکنم بنظرم برعکس میاد یعنی نویز خط زیر 30 و خوب هست ولی Snr حدود 11 و بد هست!بهرحال میخوام بدونم شرایط چطوره و آیا لازم هست کاری روی خط انجام بدم یا نه. برای اختلالی که تلفن بوجود میاره چه میشه کرد؟
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk