های وب الان خوبه؟نقل قول:
میخواستم بیام های وب الان این وضع پارس آنلاین رو دیدم ترسیدم که یه وقت های وب هم این طور خراب شده باشه
یه پینگ از 8.8.8.8 لطف میکنید بگیرید؟ حدود ۱ دقیقه بزارید پینگ بگیره . ممنون
Printable View
های وب الان خوبه؟نقل قول:
میخواستم بیام های وب الان این وضع پارس آنلاین رو دیدم ترسیدم که یه وقت های وب هم این طور خراب شده باشه
یه پینگ از 8.8.8.8 لطف میکنید بگیرید؟ حدود ۱ دقیقه بزارید پینگ بگیره . ممنون
اختلالات فقط رو این شرکت نیست مال منم که دیده بان دارم هست بخصوص رو ovpn که کلا بسته ست کانکت میشه ولی سند و ریسیو نداره ، رو ال تو تی پی هم وصل میشه سرعتش نرماله ولی هر چند وقت یکبار به قاصله کم که نمیشه گفت ولی هر 5 ساعت یه بار قطه و وصل میشه ولی نت وصله ...
دارن انگولک می کنن کاملا مشخصه .
های وب مشکل افت سرعت و نوسان و بالا رفتن پینگ و کاهش تک کانکشن و ... تو شب (بین ساعت 9 تا 1 شب) نداره؟نقل قول:
در تمام ساعات یکنواخت هست یا نه؟
پینگ که خوبه (های وب پروفایل گیمینگ نداره) ولی شب ها کاهش سرعت وجود داره .نقل قول:
سلام دوستان چند روزه مشکل پینگ ندارید ؟ پینگ من حدود 95 بود با 8.8.8.8
الان 2-3 روزه اومده روی حدودای 130 شب و روزم نداره همیشه همینه ولی سرعتم همونه افت نداشته
داستان چیه ؟ شما مشکلی ندارید ؟
واسه من 2-3 روزه علاوه بر شب روزها هم پینگ بالا میره ولی نوسان داره و مثلا یکساعت پینگ حدود 140-160 میشه ولی بعد دوباره به حدود 90 برمیگرده ولی شبها الان حدود 4 ماهه هم پینگ و هم سرعت خراب میشهنقل قول:
شما اگر کلا پینگتون ثابت بالا رفته پینگ داخلی بگیرید ببینید با قبل فرق کرده یا نه
ممکنه پینگ داخلی که بالا رفته پینگ خارجیتونم بالا برده
نقل قول:
افت سرعت و بالارفتن پینگ از ساعت 10 شب به بعد که خیلی وقته هست
ولی روزها سرعت و پینگ حات عادی داشت ، الان 2-3 روزه من توی روز و ساعت عادی سرعتم خوبه ولی پینگم خرابه :/
آدرسهایی مثل 8.8.8.8 اصطلاحاً Anycast هستن و بسته به مسائلی مثل موقعیت جغرافیایی، لود و ... به سرور دیگهای با آدرس یکتا متصل میشید ... اون موقع که پینگ ۹۵ میلیثانیه بوده، ممکن بوده به سروری مثلاً توی فنلاند وصل میشدید، الآن به آلمان ...
Gateway هم در پینگ مؤثره.
درست میگید. برای همین بهتره که قبل تست پینگ یه تریس گرفت دید مسیر به کجا میره. البته اکثر مواقع 8.8.8.8 که مربوط به dns گوگل هست به Frankfurt آلمان میره. حالا بگیم به یه کشور اروپایی دیگه هم برن فرقش در نهایت 20 30 میلی ثانیه میشه ولی باز میشه حدودی فهمید وضعیت یه ISP چطور هست. اگه پینگ یه isp نوسان شدید داشته باشه یا حدود 50 میلی ثانیه یا بیشتر افزایش داشته باشه تو ساعات خاصی، این مورد خودش رو به راحتی نشون میده و با تغییر مسیر اشتباه نمیشه.نقل قول:
دقیقا همینه که شما می فرمایید و این رو نباید به حساب بی اطلاعی کاربرا گذاشتنقل قول: