[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز تجربه كردم[emoji1] جدى پيگيرى كنيم دكل خونه مون رو پهناى باندش رو زياد مى كنن..؟!! الان 5 مگاهرتزه، ولى اين سرعت رو امروز جاى ديگه گرفتم وسوسه شدم پيگيرى كنم[emoji28]
Printable View
امروز تجربه كردم[emoji1] جدى پيگيرى كنيم دكل خونه مون رو پهناى باندش رو زياد مى كنن..؟!! الان 5 مگاهرتزه، ولى اين سرعت رو امروز جاى ديگه گرفتم وسوسه شدم پيگيرى كنم[emoji28]
نقل قول:15 مگاهرتز روی هر فرکانسی (800.1800.2600) حداکثر سرعت یکسان رو برای کاربر ارائه میده که 112.5 مگابیت است.نقل قول:
پهنای باند ورودی سایت وقتی کم باشد، اپراتور مجبور است برای پایداری ارائه سرویس به کاربران یک محدودیت سرعت را در نظر بگیرید.
از چه دستگاهی استفاده میکنید؟
خیر، پهنای باند فرکانسی ربطی به تعداد کاربر ندارد و این نوع RRu است که مشخص میکند در لحظه چند کاربر سرویس دریافت کنند.
من 30 روز پیگیری کردم هیچ تغییری انجام نمیدن این سرعت ها هم همه جا نیست شاید 1 درصد جاها هم نباشه ! تو تست هم گفته سریعتر از 99 درصد کاربرها !!!نقل قول:
فقط من روی 10 مگاهرتز بود بعد از پیگیری گذاشتن روی 5 مگاهرتز ! اگه سرعتت 500 کیلوبایت هم هست ولی ثبات داره اصلا پیگیر نکن که گند میزنن تو منطقتون
سلام دوستان میخوام گوشی Xiaomi Mi Max 128GB بخرم،میخواستم بدونم فورجی پلاس رو ساپورت میکنه؟ممنون میشم جواب بدید
بسته ى ماهه دو تا هفت شبانه مى خوام بگيرم محدوديت مصرف داره!؟
نه عزیز جان، عرضم به خدمتتون منظورم این بود که کلا ارتباط قطع میشه، اما تمام چراغ های مودم (4g، وصل بودن به اینترنت، wifi ) روشنه، یعنی خود مودم هم ظاهرا هنگ نمیکنه چون چراغ وضعیت 4g بعضا تغییر میکنه.نقل قول:
بعد حدود یه ربع، 20 دقیقه دوباره وصل میشه، که idm که ارور میده ولی یوتورنت شروع به کار میکنه.
همون دانگل هوآوی که از مخابرات گرفته بودم هم این مشکل رو بعد یه مدت پیدا کرد که بعد تعویضش با مودم، دیگه این مشکل پیش نیومده بود. تا الان که دوباره این مشکل بوجود اومده.
راستی ممنون بابت پیگیری.:n16:
والا توی این یه ماه و خورده ای که دارم از این سرویس استفاده میکنم (قبلش هم حدود یه ماه این تاپیک رو برای تحقیقات مطالعه میکردم) کاملا به این نتیجه گیری رسیدم که استفاده از این سرویس مثل لاتاری میمونه!! یعنی همه چیزش به شانس ربط داره!!! هیچ چیزش هم ثابت نیستنقل قول:
من خودم همین کد رو یه بار استفاده کردم، هنوز تاریخ مصرفش تموم نشده، و به حجمش هم دست نخورده. (ساعت یک و پنج دقیقه وصل میشم، ساعت ده و نیم هم idm استاپ میکنه و کامپیوتر رو خاموش میکنه، صبح هم که دارم میرم، تورنت رو قطع میکنم که خیالم از همه چیز راحت باشه.)
منم همیشه 1:05 نت و قطع و وصل می کنم و از اونبر هم ساعت 10:50 دقیقه قطع میکنم تا الان بیش از 20 روز استفاده کردم هیچ مشکلی نداشتم
سلام از گوشی آیفون 6 اس آخرین سرعت 9 مگابیت یعنی حدود1.1 مگابایت باند 7 و 3 هم وصل میشه ولی تجمیع نداریمنقل قول:
با ایرانسل روی این گوشی 102 مگابیت گرفتم
همراه اول اکثر جاها محدود شدهنقل قول:
کسی بسته نامحدود هفتگی را تست نکرده ؟
آیا بسته هفتگی نامحدود ، محدودیت حجم داره ؟ یا واقعا نامحدود هست ؟
اگر کسی خبر داره لطفا سریع بگه که امشب انتخاب کنم . مرسی