بله میتونید اگه حجم هم تموم نشه میتونید و محدودیتی نداره. برید توی خرید ترافیک مشخص هست.نقل قول:
Printable View
بله میتونید اگه حجم هم تموم نشه میتونید و محدودیتی نداره. برید توی خرید ترافیک مشخص هست.نقل قول:
ممنون دوست عزیز:n12:نقل قول:
:n03::n27:
ولی اشکال نداره باز 15 ماه زمان دارم .
میتونم اعتبار بخرم
راستی تو شهر ما های وب یه نمایندگی داره ، اون روز که از جلوش رد میشدم . زده بود هر گیگ حجم اضافه فقط 750 تومان . . .
یعنی واقعیت داره ؟!
احتمال داره اینی که گفته 1گیگ 1روزه هست که اینجا میدن 1000تومان تو شهر شمام حتما تعداد بالا بگیری با این قیمت بت میدننقل قول:
شاید
یه سوال دیگه:n13:
من وقتی با کریو ( ویلتر شکن ) کانکت میشم دیگه هیچ سایتی رو نمیاره :n28:
شما هم مثل منید ؟
پس من چیکار کنم؟:n13:
چجوری برم فیس بوک و گوگل پلاس ؟ :n28:
فری گیت:n26:نقل قول:
جواب سوالت بلی هست. ولی منم پیشنهاد می کنم نیای های وب که به شدت وضع خرابه ...نقل قول:
تا دو ماه پیش بهترین اینترنت بود ولی با تبلیغات و این همه مشترک که گرفته دیگه خراب خراب خراب شد....
بله اینا همون فشفشه های 1 گیگ 1 روزه هستن من خودم فقط ازینا استفاده می کنم. 50 گیگ میگیرم 40 تومان.نقل قول:
دوستان hi web چطوریاس ؟
نامحدود هاش و اینکه محدود میکنه یا نه !!
و سرویس های محدود و سرعت دانلود و تایم و سرعت شبانه.
کلا بگین چطوریاس hi web و برای بازی و پینگ.
برای بازی دوستان میگن مناسب نیست ولی من قبلا مخابرات بودم پینکش از مخابرات بهتره واسه بازینقل قول:
نامحدودش زیاد به درد نمیخوره مثلا 512 نامحدود بگیری 60-70kbدانلود میده محدودیت دانلود هم نداره
محدود هم سرعت دانلود در بازه رایگان 250-270kb هست که تو این 3ساعت میتونی 2.8گیگ دانلود کنی
سلام دوستان میشه یکی لطف کنه یه tracert 8.8.8.8 حال حاضر رو بگذاره چون الان 1 هفته ای کلا مسیرا عوض شدن که پینگ و سرعت رو گند زده برام میخوام بدونم جاهای دیگه هم اینطوریه ممنون میشم:n16: