وقتی به جز شاتل هیچ شرکت خصوصی پرت آزاد نداره و سرویس نمیده آخه چیکار میشه کرد. منم ناراضیم ولی راه دیگه ای ندارم.:41:نقل قول:
Printable View
وقتی به جز شاتل هیچ شرکت خصوصی پرت آزاد نداره و سرویس نمیده آخه چیکار میشه کرد. منم ناراضیم ولی راه دیگه ای ندارم.:41:نقل قول:
خوب ما ها هم که بريم از شاتل و خيلي هاي ديگه انشا الله همه پورت ها باز مي شه بعد شاتل مي مونه و يه مشت پشتيبان و حقوق معوقه و ...نقل قول:
نقل قول:
آسیاتک 1تا 7صبح سرویس شبانه داره ولی من اینطوری که میشنوم خراب کرده شبانه همه ناراضی ان.:13:
تاپیک شاتل بسته شد چون بعضی کاربران ظرفیت بحث در این مورد رو نداشتند و به فحاشی و به هم ریختن نظم تاپیک ختم شد
تذکر هم داده شده که تا باز شدن مجدد تاپیک در مورد شاتل بحث نشه
لطفاً بحث در مورد شاتل رو تموم کنید
سلام خدمت دوستان
شرکت آزادنت تایپیکی مخصوص به خودش دارد ؟
اقا اشک مارو در اوردن !
من 128 شاتل دارم 6 روزه سرعت از 5 بالاتر نمیره !
می خوام ترک کنم اما 2 ماهه دیگه مونده
برم از کجا بگیرم ؟ مخابرات خوبه ؟
دانلود شبانه می خوام بتونم داشته باشم
دوستان سرعت adslمخابرات چنده؟؟؟؟میزان حجم دانلودش چقدره در ماه؟؟؟
نظرتون در مورد صبا نت چیه؟؟؟
adsl مخابرات قیمت خوبی داره فقط هر چند وقت چند ساعتی قطع میشه کلا برای هر مناسبتی چند ساعتی قطعه و بعضی اوقات به روز هم میکشهنقل قول:
با سلامنقل قول:
سرعت دانلودش چيزي بين 12 و 16 هست
ميزان دانلودش هم رايگان هست و آزاد
صبانت سرويسش رو به صورت حجمي ميده
مثلا در ماه 3 گيگ ميتونيد دانلود كنيد
سرعت دانلود بالا ميده در عوض
موفق باشيد.
سلام
یه سوال
من تو سایت داتک ثبت نام کردم، که بهم زنگ زدن و گفتن کل مبلغو ، حتی هزینه ای که به عنوان نصب میگیرن رو که میشه 122 تومن رو بدم به پیکی که میفرستن و یه مودم تحویل بگیرم، قرار داد ها رو امضا کنم، بعد یکی رو میفرستن که نصب کنه مودم رو و...
روالش همینه؟یعنی همه ی پول رو میدی به پیک و میگی بای بای؟
چقدر طول میکشه که بیان واسه نصب؟
یه سوال دیگه هم دارم، مودم وای فای خواستم، این وصل میشه به کیس دیگه؟ با چی؟ منظورم اینه که مودم حتما به کیسم میخوره؟ اینجوری نشه که بگن این مودم به این کیس نمیخوره و حالا کلی هم سره این الاف شم؟
مرسی:20: