...........................
Printable View
...........................
ممنون محمد جان، راستش فقط خط و خش ظاهری نیس و یه جورایی باطنی مشکل داره، موتور بسیار خوب شده که با توجه به خرج چند میلیونی باید هم میشد ولی کاربراتور انگار کم میاره، مکانیک با تمام مهارتش تنظیمش کرد اما در نهایت گفته بهتر ازین نمیشه یکی دیگه بخر ، البته الان موتور سرحاله و خوب گاز میخوره ولی در دور ارام لرزش کمی داره و به نظرم اونی که باید باشه نیس، توی صفحه 643 همین کلوپ خودت درباره کاربراتور توضیحات زیادی دادی ، من بعلاوه اینجا بسیاری از جاهای دیگه نت رو هم مطالعه کردم حتی سراغ سایتهای خارجی هم رفتم اما به نتیجه خاصی نرسیدم، به نظرت بهترین کار درباره کاربرات نوا چیه؟
......................
سلام
شلنگ خلایی که به ترموسوییچ وصله در نوای من باز بود و منیفولد، هوا میکشید حالا که شیلنگ مذکور به ترموسوییچ وصل کردم و نفس نمیکشه دور موتور پایین اومده و ماشین میلرزه.راه ساده ای واسه بالا بردن دور موتور هست؟
امروز خواستم ۲۰ سی سانت لوله خرطومی واسه اتصال منیفولد به هواکش بخرم گفت ۱۱تومن من هم نخریدم میخام خودم درست کنم.
اصلا این دلکو چه جوری باز میشه؟
حمید جان این رو باید یه خورده بچرخونی تا درجا ( idle ) بالا بره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه خبره مگه 11 تومن من چند وقت پیش یه متر خریدم 1300 تومن البته مربوط به شلنگ وکیوم دلکوی رنو 5 بود که به اینا هم می خوره شما هم یه سر به لوازم فروشای پیکان یا رنو بزن نمونش رو پیدا می کنی
آمپر بنزین کار نمیکرد با مطالعه صفحه 578 و 622 و 625 که جناب camaro lt بطور مفصل توضیح دادند را مو به مو انجام دادم این طور به نظر میرسه که درجه و نشانگر داخل باک قطعی داره
سوال اینه: 1- میشه درجه و نشانگر داخل باک ماشینهای دیگه را جایگزین کرد؟ چون اینهایی که در اوراقیها میفروشند امکان داره بعد از چند ماه مثل این از کار بیفتند
2-توی یکی از سایتها دیدم که درب رادیاتور پژو 405را جایگزین کردند به نظر اساتید امکانش هست؟
من هم همین مشکل رو در رابطه با درجه باک داشتم و 2 تا از اوراقی گرفتم و اتفاقا ارزون هم حساب کرد(دونه ای 10 تومان)
بعد اوردم و قسمت مقاومت شناور رو بررسی کردو و دیدم یکیش دستکاری شده و خرابه ولی دیگری فابریک و سالم بود.
بعد با دقیت اون قسمت رو تمیز کردم و نصب کردم و خیلی هم خوب و دقیق کار میکنه.
شما هم میتونید یه نمونه کارکرده و به شرط بگیرید و سیمهاش رو به سیم کشی ماشین وصل کنید و شناور رو بالا و پایین کنید و ببینید درست عقربه کار میکنه و یا نه .
بعد هم اگه درست بود با خیال راحت نصب کنید.
سلام بله میشه ولی به نظر من درب خودشو پیدا کنی ببندی بهتره، البته درب پمپ هیدرولیک 206 هم به پمپ هیدرولیک نوا میخوره که اونم نباید جایگزین کرد.نقل قول:
توی یکی از سایتها دیدم که درب رادیاتور پژو 405را جایگزین کردند به نظر اساتید امکانش هست؟
دوستان برف پاکن ها چطوری در میان؟ پنجره بین کاپوت و شیشه چطوری از جاش خارج میشه؟:n13:
براي باز كردن بازوهاي برف پاكن، بايد لبه خار نگهدارنده كه زير پايه ( در محل اتصال به هزار خاري برف پاكن) نصب شده ، با لبه آچار دو سو كمي فشار بديد و همزمان كل بازو را به سمت بالا بكشيد.
البته احتمال اينكه راحت بازبشه كم هست و بايد از وسيله اي بجاي اهرم استفاده كنيد و به زير لبه پايه هاي برف پاكن فشار بياريد تا كار راحتتر انجام بشه، به همين خاطر بهتره كه اطراف محل كار را با پارچه ضخيم بپوشانيد تا به بدنه آسيب وارده نشود.
شبكه هواكش هم بوسيله چندتا پيچ خودكار به بدنه پيچ شده كه با باز كردن كاپوت به راحتي به پيچها دسترسي پيدا ميكنيد.
چند روزی که سوپاپ ها جاق جاق جاق صدا میده ماشینهای ما که اکثراً تایپیت اتوماتیک هستند چطور میشه تنظیمشون کرد ؟
اندازه تنظیم دود و هوا یکه ؟
گشتاور بستن پيچ انگشتي ها ( راكر آرمها) چقدره؟
البته ترکمتر ندارم به چه روشی باید تنظیمشون بکنم ،با تشکر فراوان