ممنونم داداش
بعد از ظهر رفتم نمایندگی فروش ایرانول عمده فروش کرمانشاه و 3 عدد ایرانول EP با گرانروی 75W80 خریدم که هرکدم از بطری ها 1 لیتری بودن حدود 2 و نیم لیتر ریختم داخل ماشین واقعا دنده عوض کردن زمین تا اسمان فرق کرد
تو خود سایت ایرانول نوشته ایرانول EP با درجه 75W80 مخصوص پراید تولید شده این از این راستی دونه ای 7و 500 خریدم که 3تاش شد 22 تومن و 4 تومنم دادم تعویض روغنی برام تعویضش کرد.
در مورد گاز خوردن ماشینم پیرو پستهای قبلیم امروز نشستم تو ماشین دوباره به شدت شروع کرد گاز خوردن فقط خوشم بود از درخونه تا سرخیابون بقیش حدود 30 کیلومتری رانندگی کردم با مکافات , دوباره دور موتورم بالا میرفت بعد یهو میفتاد پایین واقعا حدود 3 سالی هست درگیرشم کلافه شدم هرکاری بگی کردم اورینگ واشر انژکتور عوض کردم استپر عوض کردم چند روز پیش دیاگ حرفه ای زدم همه چیز نرمال بود جز استپرم که کمی نویز داشت اونم عوض کردم استپر نو زیمنس ترکیه ای انداختم روماشین
حالا واقعا مخم در حال دود شدنه از دست این ماشین موندم چیکار کنم
فقط موقعی که برگشتم تو حیاط خونه متوجه چیز عجیبی شدم هرچی گاز زدم دور موتور بیاد پایین که ماشین و خاموشش کنم نیومد پایین که نیومد کلاج رو گرفتم ماشین و گذاشتم دنده 1 کمی برم جلو یه دفعه دور موتور اومد پایین متوجه شدم به محض گرفتن کلاج دور موتور میاد پایین حالا نمیدونم ربطی به کلاجم داره؟جریان چیه؟مدل ماشین پراید 87 توروخدا یکی کمکم کنه ماشین تمیزیه دست خودم بوده از روز اول کلی خرجش کردم دلم نمیاد بفروشمش