سلام.چطوری میشه چند صفحه به حالت landscape رو ما بین صفحاتی با فرمت portrait جا داد؟یعنش چیکار کنم که تو یه فیل ورد از هر دو نوع صفحه داشته باشم؟
Printable View
سلام.چطوری میشه چند صفحه به حالت landscape رو ما بین صفحاتی با فرمت portrait جا داد؟یعنش چیکار کنم که تو یه فیل ورد از هر دو نوع صفحه داشته باشم؟
سلامنقل قول:
با استفاده از سکشن و ایجاد صفحات از طریق Page layout>Breaks>Next page
می تونید این کار رو انجام بدید.(همچنین باید گزینه link to previous رو غیر فعال کنید)
سلام من ورود را از خود ویندوز اصلی سیستم موجود بود نصب کردم ولی ناقصه و مثلا قسمت Equation وجود ندارد
با درود
دوستان من توی ورود نزدیک به 150 شع رو در هر برگه نوشتم. این شعرها توی جدول سه تایی نوشته شدن و زیرنویس پایین هر برگه هم وجود داره. حالا می خواستم این شعرها رو درهم کنم. یعنی به صورت خودکار جای شعرها در صفحات گوناگون به گونه ی شانسی عوض بشه
آیا راهی وجود داره؟"
سلا م
من می خوام یه مقاله رو تو word کپی کنم
مشکلم اینه که بعد از کپی کردن بعضی از کلمات که بهشون لینک داده شده ترتیب جمله رو عوض میکنن
یعنی کلمه اول میره وسط جمله و ادامه اون دوباره میره اول جمله
باید چه کارش کنم که ترتیب جمله بندی خراب نشه ؟
سلام.
آقا در ورد 2010 چطور میشه کاری کرد که متن ها به محض بسته شدن به طور پیش فرض با حالت ورد 2007 ذخیره بشند. ممنون.
سلامنقل قول:
Ctrl + Shift سمت راست کیبورد رو بزنید و بعد پیست کنید ببینید باز همین مشکل رو دارید؟!
Word Options>Save>Save file in this formatنقل قول:
و تو منوی کشویی گزینه Word 97-2003 رو انتخاب کنید.
این کار رو انجام دادم ولی باز همون فرمت 2010 ذخیره میکنه.:41:نقل قول:
سلام بهدوستان
من یه سوالی داشتم اینکه من می خواهم تو یه فایل ورد یکسری از جملاتی را که با فونت خاصی هست رو انتخاب کنم و فونت آن رو تغییر بده آیا امکانی هست که ورد این کار رو انجام بده مثل replace فقط به جای دو کلمه دو فونت رو تغییر بده
سلامنقل قول:
برید به Replace , قسمت پایین More رو باز کنید .بعد Format رو باز کنید و سپس Font رو بزنید و فونتی که می خواید تغییر کنه رو انتخاب کنید و OK.
برای قسمت Replace with هم این کار رو انجام بدید و Replace all رو بزنید.