سلام دوستان
یه سیستم دارم که بعد 1 سال روشنش کردم دیدم ویندوزش پسورد داره و منم پسوردش رو یادم نمیومد و هر کاری کردم نتونستم پسوردش رو بشکونم :41:, ویندوز هم XP SP2 بود , تا اینکه مجبور شدم ویندوز بزنم واسه همین ویندوز سرویس پک 3 که توی مجموعه لرد 2010 بود رو ستاپ کردم و ویندوز بدون هیچ مشکلی تو قسمت بوت نصب شد ولی وقتی سیستم رستارت شد و رسید به قسمت دوم دقیقا رو 13 دقیقه گیر کرد ویندوز و این ارور که عکسش گذاشتم رو میده و چندین بار تست کردم بازم همین ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دیگه رو 13 دقیقه گیر میکنه و همین که دی وی دی رو بیرون بیارم توی 3 سوت باقیش لود میشه و ویندوز میاد بالا ولی... ویندوز نصفه و نیمه هست و هیچ برنامه و درایوری نصب نمیشه و از سر و دیوار ویندوز ارور میباره !! اول فکر کردم حتما دی وی دی مشکل داره واسه همین از اینترنت یه ویندوز سرویس پک 3 دیگه دانلود کردم و زدم رو دی وی دی و ستاپ کردم دیدم بازم دقیقا همون مشکل قبلی رو دارم که ایندفعه گفتم برم یه سرویس پک 2 پیدا کنم بزنم شاید درست بشه که این کار رو هم کردم ولی ایندفعه توی قسمت بوت این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه اینکه الان سیستمم بدون ویندوز مونده و نمیدونم چی کارش کنم :41:, از دوستان خواهش میکنم کمکم کنین که خیلی گیرم . با تشکر