سلام دوستان...
میخام هارد فت 40 گیگ رو افزایش بدم... حداکثر چه حجمی برای هارد داخلی جواب میده؟؟؟
یا حق
Printable View
سلام دوستان...
میخام هارد فت 40 گیگ رو افزایش بدم... حداکثر چه حجمی برای هارد داخلی جواب میده؟؟؟
یا حق
ناصر جون به احتمال زیاد مشکل از برد دستت باشه،اگه میتونی خودت جایگزین کن اگه هم نه که بده بیرون واست عوضش کنن،البته شاید همون برد قدیمی هم دوباره درست بشه..........نقل قول:
تا 700 GB رو ساپورت میکنه،البته از هاردهای لپ تابی 2.5" هم میتونید استفاده کنید............نقل قول:
البته باید دقت کنید که هارد حتما 7200RPM باشه،چون زیر این شاید توی بازی افت فریم پیدا کنید.........
سلام.داداش همه که شرایط شما رو ندارن.الان من تو اردبیل هستم .160 رو میدن 450 تومن.ولی sonytehran کنسول 250 رو میده 415.حالا من چی کار کنم؟نقل قول:
اگرم بخوام بیام تهران خودم بخرم باید 8 ساعت تو اتوبوس بشینم و دردسر زیاد داره.الان شما به من بگید چی کار کنم؟
خوب اونو اگه مغازشو بلد باشی میشه خفتش کرد اگه مشکل پیش اومد:31:نقل قول:
نقل قول:
هارد خودش دقیقا چه مدلی هست؟؟ هارد ساتا معمولی؟؟؟
هارد sata2 بهش میخوره؟:20:
ممنون
خوب اینجا ایرانه داداش.توی ایران به نظرت چیزی بدون حکمت ارزونه؟نه ایران کل دنیا همینه.هر چقدر پول بدی آش میخوری اما بعضی از گرونیا هم الکیه مثلا یه مغازه بود تو توپخونه 100 کشیده بود رو دستگاه میگفت این ژاپنیه فرق داره فکر کرده با بچه طرفه:31:نقل قول:
قیمت اصلی همون 250 گیگ 400 الی 435 تومنه.ارزونتر معلوم نیست چیکارش کردن که ارزون میدن.گرون تر هم فکر کردن مردم هیچی حالیشون نیست.
یعنی توی کل اردبیل قیمت 150 گیگ 450 تومنه؟مگه میشه؟اردبیل و تهران نداره که.160 رو نمیدونم اما 250 گیگ بین 400 تا 435 اما گرونتر نیست!!
بازم بگرد یه خورده
خیر دوست عزیز از هارد SATA معمولی کوچکتر هستش که به اصطلاح بهش میگن هارد مینی.........نقل قول:
شما میتونی هارد رو از زیر کنسول((بدون باز کردن کنسول))بکشی بیرون و نگاه کنی ببینی چه شکلی هستش:31:
هارد Sata هم مستقیم بهش نمیخوره و باید با تبدیل SATA To USB به کنسول وصلش کنید که احتمالا توی بازی مشکل ساز میشه براتون............
نقل قول:
پس هاردش پورت مخصوص داره؟ هارد لب تاپ مستقیم بهش میخوره؟ یا اونم تبدیل داره؟
اصلا هارد مخصوص خودش تو بازار نیست؟:31:
خب این بنده خدا سونی تهران هم 250 گیگ رو 415 میده دیگه :20:نقل قول: