samgun
ممنون از راهنماییاتون
البته من تو تاپیک ps3 همه میگفتن که قیمت بازیاش از 60 تومن تا 90 تومن متغیره
samgun
ممنون از راهنماییاتون
البته من تو تاپیک ps3 همه میگفتن که قیمت بازیاش از 60 تومن تا 90 تومن متغیره
شما با اتصال به LIVE میتونید بازی ها و فیلمها و... که Free هستند رو DL کنید و با دوستان خود چت کنید اما دوستانی که در شبکه ی LIVE آنلاین باشند.نقل قول:
نه هنوز مرور گری برای این دستگاه تعبیه نشده و فعلا امکان جستجو در اینترنت به اون شکل نیست.
بازی هایی که بر روی PS3 اومده و به صورت اختصاصی هستند به هیچ عنوان نه بر روی PC ریلییز نشده اند.
اما چند تا از بازی های اختصاصی Xbox 360 بر روی PC ریلییز شده که اصلا کیفیت بازی با خود Xbox360 رو ندارند
دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنید
من میخوام یه ایکس باکس الایت بگیرم و فهمیدم الایت جاسپر هنوز تو ایران نیومده و فالکون و جاسپر فرق خیلی زیادی ندارن
پس میخوام فالکون بگیرم بعد زنگ زدم فروشگاه فتحی گفت الایت فالکون تموم کردیم و معلوم نیست کی بیاد
اینجا هم(کرمانشاه) الایت فالکون با قیمت 470 فروخته میشه
1شما جایی تو تهران سراغ ندارین که الایت رو با قیمت کم به شهرستان بفرسته؟
2دوستان کرمانشاهی اگر آدرسی در کرمانشاه دارند که الایت با قیمت کم می فروشه به من بگن
ممنون
شما یه زنگی بزنید به نکست جن ببینید قیمتش چه طورهنقل قول:
66958764
66958765
کد:www.nextgen.ir
به نظر بنده فالکون نگیر و همین جاسپر رو بگیر که بهتره!نقل قول:
جاسپر الان 470 و فالکون 400 می شه پیدا کرد!
همین فتحی صبر کن بیاره 5 تومن می گیره می فرسته!
سلام من يه چند تا سوال دارم:
1-با 300 تا 350 تومن كدوم مدل رو بخرم؟؟
2-براي بازي افلاين تك نفره هم بايد آپديت بشه؟
3-چند بار در سال يا ماه بايد آپديت بشه؟
4-هر دفعه آپديت چند دقيقه طول ميكشه؟
5-360 موجود در تهران ساخت كجاست؟؟؟ اصلا" كجاييه؟؟
6-چرا خوده شركت سازنده عقلش نرسيده چيري بسازه كه بشه باهاش حداقل 5 ساعت پشت سر هم بازي كرد؟؟؟؟!!
چند روزه دارم به nexgen زنگ میزنم اما نمیدونم چرا جواب نمیده
درضمن من عجله دارم میخواب تا دوشنبه حتما بگیرم
یا ارکید جاسپر بخر یا 30 تومن بزار روش پرمیوم جاسپر بگیر.نقل قول:
نه.
من تا حالا یک اپدیت دیدم که اونم خیلی سادست!
کم
چین-همش ماله چینه!
با برد جاسپر راحت می تونی بازی کنی!البته یک استراحت نیم ساعته هم اگه بدی عالی می شه!
سلام چندتا سوال دارم:1-سايتdijikala نوشته xbox360 مدل پرميوم داخل جعبش كابل HDMI هم هست!2-نوشته مدل هاي پرميوم به طور كامل توش مشكل سه چراغه حل شده3-اصلا اين سايت واسه خريد مطمئن هست؟
1 -شما پرمیوم براتون بهترین انتخابه.البته باید 20-30 تومن به پولتون اضافه کنیدنقل قول:
2- ixtream 1.6 باید روی کنسول شما نصب بشه(همون آپدیت) تا بازی های جدید رو بتونید اجرا کنید. بعضی جاها کنسولو آپدیت هم می کنن و شما وقتی می خرید مشکلی نیست.بعضی جاها هم این کارو نمی کنند
.شما بپرسید تا اگه نصب نبود براتون نصبش کنن اگر هم اونجا نصب نمی کردن بدید یه جای بهتر براتون نصب کنه
3-چند بار نداره دوست من.شما الان بده آپدیت کنن (البته اگه آپدیت نشده باشه) دیگه حالا حالا ها هیچ آپدیتی نمی خواد بکنی
4-الان شما اگه ixtream 1.6 روی کنسولت نصب نباشه 15-30 دقیقه نصبش طول میکشه
5-الان همه چینیه!
6-یه سوالی.کی به شما گفته که عقلشون نرسیده؟اون اشتباهی هم که کردن به خاطر دلایل تجاری بود که در فروش زود هنگام کنسول عجله کردن.حالا هم تمام مشکلات برطرف شده!شما الان چه فالکون بگیری چه جاسپر خوبه.هر چی دوست داری بازی کن دوست من.ولی مطمئن باش بالاخره بازی شما از روزی 8 ساعت بیشتر نخواهد شد.اگرم بشه مشکلی برای کنسول پیش نخواهد آمد!به اونا میگن.مگه این فالکون بد بوده که همه بهش شک دارن؟!؟!
شما مطمئنید؟!؟!من امروز خودم 3 بار با نکست جن تماس داشتم!نقل قول:
چند روزه دارم به nexgen زنگ میزنم اما نمیدونم چرا جواب نمیده
درضمن من عجله دارم میخواب تا دوشنبه حتما بگیرم
با این اطلاعاتی که سایت diji kala داده فکر کنم با یکی دیگه از (سایت) نخبگان قرن 21 طرف هستیمنقل قول:
سلام چندتا سوال دارم:1-سايتdijikala نوشته xbox360 مدل پرميوم داخل جعبش كابل HDMI هم هست!2-نوشته مدل هاي پرميوم به طور كامل توش مشكل سه چراغه حل شده3-اصلا اين سايت واسه خريد مطمئن هست؟
شما یه سری برو پست اول آقا سعید زحمت کشیده.همه چیز رو درباره ی لوازم کنسول کامل گذاشته + لوازم جانبی.حتما ازشون تشکر هم بکنید
1-پرمیوم کابل hdmi نداره
2-مدل پرمیوم - آرکید-الیت همگی الان مشکل 3 چراغه توشون برطرف شده.کاری به مدل نداره.کار به برد داره!
3-والا با این تعاریفی که شما نوشتید فکر کنم اگه ازش چیزی بخرید انگار پولتونو دو دستی دور ریختید چون یا کنسول خراب براتون می فرسته.یا اصلا نمی فرسته!