نشده بزرگوار همون 22 فروردینه دیگه اخرین ب روز رسانیش:n29:نقل قول:
Printable View
نشده بزرگوار همون 22 فروردینه دیگه اخرین ب روز رسانیش:n29:نقل قول:
:n30:نقل قول:
هر عملی توی دنیا باید یه هدفی داشته باشه، راه اندازی سایت و تشکیلات هم از این قاعده مستثنی نیس
اخه این چ سایتی؟ هر بار ک بری پلیس 10 میگه 500 تومن بده تا بهت بگم وضعیتت رو، قرون وسطا تموم شده دیگه، بررسی ی وضعیت برای یک فرایند اون هم الکترونیکی دیگه این فیلم هارو نداره
طرف کافی یه اینتر بزنه، نهایتش 10 کالری مصرف کنه :n34:
من اعزام مجددم 8 ماه از خدمتم مونده پدر در اومد تا دفترچه پست کردم، هیچ کاری نکرده بودن خودم همه کارارو کردم، معافیت تحصیلی صادر نکرده بودن رفتم دنبالش، اشتباه ی واکسن اضاقی زدم............................دهنم سرویس شد ب خدا :n28:
غصه نخور دادا شمام تموم می کنید ماهم حسرت می خوردیم کی تموم میشیم ولی آخرش تموم کردیم.ولی اگه تموم کردی بعدو میبینی چیزی نیست و خبر خاصی اون بیرون نیستنقل قول:
بله با بند پ، سپاه توی شهر(ناحیه) پزیرش میشم که تایم اداری هم داره صبح تو 2 ظهر. 2 ماه کسری جبهه و 2 ماه هم واسه برگ سبز.نقل قول:
داداش سوالم اینه کهنقل قول:
همین ک به پارتیم بگه خودش درست میکه کارارو یا منم باید تو یگان خدمتیم کار خاصی انجام بدم ؟؟؟
همه چى بسته به ميزان قدرت و نفوذ پارتى شما داردنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
اگه کلفت باشه چی؟؟ من لازم نیست برگه انتقالی چیزی پر کنم ؟؟نقل قول:
بایست این وسط فرمانده جایی که هستی و جایی که میخوای بری رو راضی کنی هر جوری میشه و از جای فعلیت تسویه کنی و بری.نقل قول:
خير خودشون همه كارها رو براتون انجام ميدن و شما را به يگان جديد معرفى مى كنندنقل قول:
اين چيزي كه شما ميگيد بيشتر براي جابه جايي نيرو است ، هر فرمانده يگانى موظف است كه نيرو انتقالي را پذيرش كندنقل قول:
خبر تایید میشه:n39:نقل قول:
بلهنقل قول:
ولی آیتمهای دیگش بروزرسانی شده
چون من پذیرشمو تازه از اول اردیبهشت رفتم دنبالش
من دوباره ایین نامه جدید پزشکی رو خوندم ولی اصلا چیزی به اسم دیسک کمر به چشمم نخورد!!!! احتمالش هست حذف شده باشه؟؟؟
معمولا در نامه نظام وظيفه اين طور نوشته مي شود كه نامبرده متقاضى بخش بيماري اسكلتي و استخواني استنقل قول:
دوستان این کمسیون پزشکی وقتی مراجعه میکنی برای نظر پزشکان نظام وظیفه، اونا ارجاعتون میدن به پزشک متخصص برای بیماری تون؟
من مشکلم استرس و اضطرابه، ایا روانپزشک متخصص منو چک میکنه؟ یا تیم کمسیون
شاید سوالم خنده دار باشه ولی باید میپرسیدم
كميسيون معمولا متشكل لز سه پزشك است كه انها همه مراجعه كنندگان رو معاينه و راى را صادر مى كنند اگر در مورد بيماوى نياز به معاينه و انجام ازمايشات خاصى باشد انها ممشمول رابه بيمارستان ناجا معرفى مى كنندنقل قول:
اما معمولا يك ليستى از بيماري ها و نوع معافيت از سوى سازملن نظام وظيفه دارند و طبق ان تصميم مى گيرند و با توجه به حجم مراجعه كنندها زياد براي معاينه مشمول وقت نمى گذارند
امین جان یعنی کسائی ک از 4 افتادن 6 مشخص شده؟ تو سایتنقل قول:
نهنقل قول:
قسمت اعزامش هنوز آپدیت نشده
البته فک کنم اون قسمته امریه و جذب مربوط به خود نظام وظیفه نیست و اون ارگانی که رفتی برا پذیرش خودش آپدیت میکنه
اگه اس ام اس اومده که از برج ۴ افتادی به برج ۶، حتما نامه اش قبل از یک تیر میاد
خب واسه معافیت بایست بند مشخصی برای این بیماری وجود داشته باشه! دد این صورت براحتی دست پزشکا برای معاف نکردن خیلی بازهنقل قول:
کد سخا رو میتونیم از نظام وظیفه بگیریم؟
روی برگه تایید اطلاعات ک پلیس 10 داده هست دیگهنقل قول:
همچین چیزی به من داده نشده! روزی که رفتم گفتن سیستم قطع شده و تا وصل خودمون مدارک رو ثبت میکنیم. بعدشم برگ اعزام اومد.نقل قول:
آره. ایشاله همینطوزه که میگی. توکل بر خدانقل قول:
تازه بعد از پایان خدمت، مسئولیت آدم سنگین تر هم میشه.
کار+ازدواج+تشکیل و ادارۀ زندگی+و... داستان های پس از آن
سلام
اساتید من اعزامی اول تیرم
تا الان هیچکاری نکردم
این امریه چطوریه؟
منم میتونم بگیرم؟
باید از کجا شروع کنم؟
رشتم مهندسی صنایع هست
سلام :n11:نقل قول:
نحوه دریافت کد سخا;
کدملی,شماره شناسنامه,تاریخ تولد
ارسال به سامانه پیام کوتاه 11020610
بعنوان مثال:
1383201127,5302,1366/05/02
اگر پیام ارسال شد و جوابی دریافت نکردین مجددا امتحان کنین گاهی سامانه برای پاسخگویی اذیت می کنه:7:
دقیقا ادم تا سربازه به هرحال یه مسئولیتی داره و سرش گرمه بعد از خدمته که تازه شروع زندگیهنقل قول:
بیست خرداد برگ سفید میادش؟:45:
الان که دیگه برای امریه دیر شده دوست عزیز، از اول خرداد نظام وظیفه شروع به کد زدن مراکز اموزشی می کند تا ۱۵ بعد از ان هم به اطلاع مشمولان می رساند شما باید حداقل بین ۲ تا ۴ ماه قبل از اعزام پیگیر امریه باشیدنقل قول:
یا باید به برج ۶ تعویق بزنید تا بتوانید که دنبال امریه باشید که در ان صورت ممکنه با توجه به جچم درخواست ها ، اعزام شما به برج ۸ منتقل شود یا اینکه کلا از امریه گرفتن منصرف شوید
به طور معمول بایستی ۱۰ تا ۱۵ رزو قبل از اعزام برگه به دست شما برسد اما گاهی ممکنه امدن این برگه ۲ تا ۳ روز قبل از اعزام طول بکشد که در این صورت مشمول ها برگه المثنی می گیرند .به جای ناراحتی و استرس امید و توکل داشته باشیدنقل قول:
سلام دوستان، به نظرتون کجای ستاد فرماندهی خوبه و ساعات اداری هست و اصولا هر روز خونه می تونن برن بومی ها؟ الان مهندسی هستم و همین شرایطو دارم، ولی شاید از اینجا بفرستنم جای دیگه، کجاها خوبه داخل ستاد؟ میتونم جور کنم هرجا باشه.
اگر منظور شما ستاد فرماندهی در پادگان های ارتش است باید بگم که نمیشه قطعی گفت ، هر پادگان با توجه به حوزه عملیاتی خودش و همچنین با توجه به بخش اداری که شما انچا باشید متفاون است ، من خودم در یکی از ستاد فرماندهی بهترین پادگان های نیرو زمینی در شرق ایران بودم اما ساعت ۴ عصر از پادگان خارج می شدم به دلیل حجم زیاد مکاتبات با یگان های تحت پوشش ، اما در دیگر بخش های اداری بچه ها ساعت ۱۴ خارج میشدندنقل قول:
اگر منظور شما ستاد فرماندهی در پادگان های ارتش است باید بگم که نمیشه قطعی گفت ، هر پادگان با توجه به حوزه عملیاتی خودش و همچنین با توجه به بخش اداری که شما انچا باشید متفاون است ، من خودم در یکی از ستاد فرماندهی بهترین پادگان های نیرو زمینی در شرق ایران بودم اما ساعت ۴ عصر از پادگان خارج می شدم به دلیل حجم زیاد مکاتبات با یگان های تحت پوشش ، اما در دیگر بخش های اداری بچه ها ساعت ۱۴ خارج میشدندنقل قول:
ناجا منظورم بودنقل قول:
با اینکه می دونم ناجا اصلا جالب نیس، کدوم شهرها راحته برای خدمت در ناجا؟ من که قبلا جنوب بودم خیلی راحت بود، نظامیاش آدمای آرومی بودن، بسیار خوب بود، اما انتقالی گرفتم شهر خودمون و الان پیشمونم، با آمایش اومدم. درضمن الان اگه بخوام هر شهری برم میتونم جابجا پیدا کنم برم یا دیگه اجازه نمی دن؟
سلام
میخواستم بدونم دوره آموزش نیروهاى مرزبانى پایه خدمتى فروردین ٩۴ چند ماه است.٢ماهه یا٣ماهه؟؟؟
ولله تا جایی که من اطلاع دارم آموزشی سال 94 همون 2 ماهه هستشنقل قول:
نیروهای مرزبانی رو نمیدونم
ممنون:n16:نقل قول:
نه استرسی ندارم یزرگوار:n33:
:n05:............................................. .........................:n05:
دوستان یه سوال مهم
ظاهرا اونایی که دوره تکمیلی ۳۰ روزه دارن حتی اگر پذیرش بشن سپاه بازم باید آموزشی رو کامل برن.،
اونایی که دوره ۴۵ روزه تکمیلی دارن به مدت ۲ هفته ظاهرا آموزشی میرن،.
حالا سوال اینجاست من که قبلا ۸ ماه خدمت کردم و ۲ ماه آموزشی بودم من رو چند روز تو پادگان نگه میدارن بنظرتون؟؟؟؟
شما ارگان قبليتون چي بوده ؟ ارتش ، سپاه يا ناجانقل قول:
در ارتش و سپاه كه اعزام مجددها فقط دوياره برگه تقسيم مى گيرند و حداقل شايد يك هفته تا ١٠ روز طول بكشد اما در ناجا انگار يك مدت كوتاهي اموزش مجدد دارند