شما اگه از پچ های 3 و 4 استفاده نمی کنی می تونی اسکریپت های ترینر رو نصب کنی اونا خیلی بهترن.نقل قول:
Printable View
شما اگه از پچ های 3 و 4 استفاده نمی کنی می تونی اسکریپت های ترینر رو نصب کنی اونا خیلی بهترن.نقل قول:
دوستان روي سيستم من اجرا ميشه ؟؟؟
vista 32bit
cpu : 2.81 GHz
ram : 1 GB
vga : Nvdia geForce 8500 ْGT 1 GB
من هرچي تو فروشگاه سايت ميگردم اين بازي رو پيدا نمي كنم:41:نقل قول:
cpu چیه intel معمولیه؟نقل قول:
اگه معمولیه خیلی کمه
رمت هم کمه.
شاید بتونی رو low بازی کنی.
cpu intel دو هستهايهنقل قول:
شايد تا چند روز ديگه يه رم 4 گيگ بگيرم
پي سي ورد اين بازي رو مي فروشه ؟؟؟
احامالا خیلی اذیتت میکنه دوست من.نقل قول:
چون cpu و ram شما برای این بازی واقعا پایینه.
در ضمن.شما واقعا با 1 گیگ رم ویستا نصب کردین؟؟؟؟
باید خیلی اذیت کنه.
من این بازی رو با 2 گیگ رم توی ویستا که اجرا میکنم تیک میزد.
ویرایش:
پس cpu دو هسته ای هست.
پس بد نیست.
ولی رم هنوز خیلی کمه.
اگه 4 گیگ بخری خیلی خوبه
دوستان این بازی تو فروشگاه پی سی ورد نیست.بعنی غیر قانونیه.باید از آشنا بگیرید.درضمن همونطور که مجید جان گفت این بازی سیستم بالایی می خواد.
دوستان عزیز اینطور که متوجه شدم دیگه فقط گرافیک مهم نیست!! باید cpu و ram بالایی داشته باشیم درسته؟
من روی لب تاب با 2.4 core2due و 4 gig ram همونطور که بعضی دوستان اشاره کردند نباید زیاد مشکل داشته باشم درسته؟
ضمنا عزیزان این بازی با پچ هایی که اومده دیگه مشکلی نداره؟ یعنی بازی روون و بی دردسر اجرا میشه؟
گرافيك هم مهم هست برا بازي ها ولي داشتن CPU قوي الان تبديل به مهم ترين فاكتور شده براي اجرا. بازي قبل انتشار پچ مشكل داشت زماني كه پارسال اومد بازي من سيستمم هم پايين بود كلي مشكل داشتم ولي بعد يه مدت ارتقا دادم كلي حال كردم راستي پيشنهاد مي كنم پچ 1.03 رو نصب كني من با همين پچ بازي رو يه دست تموم كردم. خيلي هم خوب بودنقل قول:
با سلام من ويندوزمو پاك كردمو نصب كردم حالا ديگه وقتي بازي رو نصب ميكنم سيو ها رو در مسيري كه بايد ميريزم اما نميدونم چرا بازم بازي از اولش شروع ميشه
بايد چي كار كنم همون مسير هايد رو طي كردم رسيم با ركستار گيم و بعد اون فايل ها رو توي سيو گيم ريختم اما بازم جواب نميده
ميگيد چي كار كنم؟؟دارم ديوونه ميشم --يعني بازي رو از اول بازي كنم ؟؟؟
شما تو بازی Esc رو بزن.برو تو قسمت game لود load رو بزن.اون سیوت رو انتخاب کن.نقل قول: