دوستان کسی 2 مگ گرفته ؟
من الان 512 4 گیگ دارم 96 kbs دارم
Printable View
دوستان کسی 2 مگ گرفته ؟
من الان 512 4 گیگ دارم 96 kbs دارم
سلامنقل قول:
ADSL را ترجیح میدم. ولی تو این دوتا یک مگ 25 گیگ.
---------- Post added at 07:42 AM ---------- Previous post was at 07:40 AM ----------
سلامنقل قول:
نکنه دوباره میرزا کوچک خان انقلاب کرده؟ مگه میشه؟
من خودم 1 مگ هم دارم هم 512 البته نه این طرح هایی که گفتیدنقل قول:
ولی 1 مگ من و چنتا از دوستان کلا با دانلود شبانه مشکل دارن تا همین 10 روز پیش روی 32 بود شبا دوباره تستش نکردم
کلا بیخیالش شدم دارم با همون 512 دان میکنم
کیفیتش از این 1 مگا خیلی بالاتره :31:
512 سه ماه 10 گیگ طرح قدیم :31:
سلام به برو بچه های پی سی ورلد
آقا من یه سوال داشتم
با کدوم یکی از اکانتهای مبین نت میشه بیشترین حجم ممکن رو تو یه روز دانلود کرد؟
بعدش این قضیه 20-8 محدودیت ساعت چیه ؟ یعنی از 8 صبح تا 20 شب فقط میتونی دانلود کنی یا برعکس ؟ 12 ساعت دیگه قطعه؟
من از بعد عید سرعت دانلودم یهو از 100 رسید به 15 پس از پی گیری الان دوباره حدود 80 هست نکته این که وقتی به 096790 میزنگی شانسته که کی گوشی رو بگیره . یا یه خانوم با صدای گرم و مهربون و ... که فقط آینده ای روشن!رو بهت قول میده یا یه آقا مهندس مسلمون که تلاشش رو برات می کنه . جا داره از آقای زرینی و آقای مطلق تشکر کنم که خرابکاری بالایی هارو یکم بهتر میکنن
من 512 دارم از آمل
مگه اینکه میرزا یه کاری بکنه ! یه 40 دقیقه ای باز بود ، بعد به حالت عادیش برگشت : دینقل قول:
1 مگ 25 گیگ کجاس ؟
سلام.نقل قول:
اگر میخوای توی روز دانلود کنی طرحی که خودتون گفتین از همه بهتره. یعنی از ساعت 8صبح تا 8شب فقط میشه دانلود کرد و 12ساعت دیگه اینترنت نداری. این طرح رو مخصوص شرکت ها زدن که توی روز مصرف بالایی دارن و توی شب استفاده ای ندارن.سرعتش باید خوب باشه چون 1به4 نوشته. یعنی مثل توی روز دانلود کردن ماها که خیلی سرعت خوبه
دوستان ساکس من از کار افتاده ! :41::19:
دوستان من خودم ADSL صبا دارم ولی دارم جابه جا میشم می خوام یه سرویس جدید بگیرم به نظرتون ADSL بگیرم یا وایمکس مبین نت؟؟
مبین نت سرعتش خوبه؟مشکل نداره؟