جناب رایان عزیز منونمنقل قول:
در مورد خرید آمپ مشکلی ندارم ولی باندهای جامو رو از کجا به صورت تلفنی میتونم بگیرم چون شهرستانم
تشکر بابت راهنمایی بسیار مفید
Printable View
جناب رایان عزیز منونمنقل قول:
در مورد خرید آمپ مشکلی ندارم ولی باندهای جامو رو از کجا به صورت تلفنی میتونم بگیرم چون شهرستانم
تشکر بابت راهنمایی بسیار مفید
خواهش می کنم.نقل قول:
در درجه اول به نظر من شما به حرف من اعتماد نکن و یروز وقت بذار بیا تهران و صدا گوش کن شاید خوشت نیاد و چیز دیگه ای خواستی.خرید تلفنی در مرحله آخر قرار میگیره برای زمانی که شما تحت هیچ شرایطی نتونی بیای تهران.
فروشگاه آکوستیک تماس بگیرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروشگاه ارمغان هم هست.ببین کدوم از دوستان شماره اش رو داره.من قبلا داشتم نمیدونم چرا نیست.
بله تو این رنج بهترینه.نقل قول:
در حدود 1 تومن فکر نکنم چیزی باشه.باید برید پرس و جو کنید.جامو 426 در حدود 1.3 الی 1.5 هستش.می تونید این مدل رو بگیرید.
فیلم The Avengers روی نسخه 3D پیشنهاد می کنم ببینید.عالیه.مخصوصا درگیری آخر فیلم.
فیلم The Dark Night Rises صدا و تصویر عالی داره.
نقل قول:
سلام جناب رایان
فروشگاه راستین قیمت های زیر رو بهم داد
آمپ 922 1490
باند های 5.1 پایونر مدل پایین که دوستمون هم معرفی کرده بودن 1640
جمعا 3130
می ارزه یا نه ؟
سلام.نقل قول:
من صدای این مدل رو نشنیدم.نمیدونم چی بگم.قیمتش که خوبه منتها باید صدا شنید.
سلامنقل قول:
جناب رایان درست میگن. متاسفانه در زمینه صدا کمتر میشه به ریویوها و قیمت توجه کرد و باید حتما صدا رو شنید و بعد انتخاب کرد چون خیلی سلیقه ایه. اما منم مثل شما شهرستانم و این کار خیلی برام مشکله وباید حداقل 2-3 رو قید کار و زندگیو بزنم و بیام تهران (اونم تو این اوضاع مسخره اقتصادی و...!) اما از قدیم گفتن هر که طاووس خواهد ... اما من این کارو حتما میکنم
فکر کنم شما هم یه دوسه روز واسه این کار وقت بزاری خیلی بهتره چون ممکنه 3تومن پول بدی اما اخرش صداش به دلت نشینه
من فكر مي كنم قبل از تهران اومدن يكم بيشتر در مورد صدا مطلب بخونيد و با دوستان مشورت كنيد. چرا كه امكان اين كه در تهران ناخواسته سيستمي با تعريف فروشنده بخريد هست.نقل قول:
ممنون. این هم نکته مهمیه البته شخصا تقریبا 6ماهی میشه که مشغول خوندن مطلب تو این زمینه هستم ولی واقعا بعضی از این فروشنده ها موجوداتی عجیب:n04: با توانایی های خاص در این زمینه هستند!نقل قول:
این پکیج Marantz LS-7000 تو بازار موجوده؟قیمت؟ کسی تجربه شو داره؟
فکر کنم هنوزم تو بازار باشه.شنیدم.من نپسندیدم.به قیمتش نمی ارزه.یادمه قبل از گرونی ها حدود 1.5 قیمت داشت.الان احتمالا دو برابر و شاید سه برابر شده.نقل قول: