این سی دی انتخاب رشته دانشگاه آزاد که کانون موقع ثبت نام می فروخت کسی دیده؟
اگه الآن برم دفتر مرکری قلم چی بهم میدند؟
Printable View
این سی دی انتخاب رشته دانشگاه آزاد که کانون موقع ثبت نام می فروخت کسی دیده؟
اگه الآن برم دفتر مرکری قلم چی بهم میدند؟
دوستان من مي خوام يه 10 تا 20 درصد عربي و رياضي بزنم چكار كنم كه بتونم اين درصد ها رو بزنم همين برام كافيه بيشتر نمي خوام ضمن اينكه اينم بگم توي اين دو تا درس گاو پيش من انيشتينه :18:
از درس عربی کافیه 5 تا سوال رو درست بزنی و غلط نداشته باشی ...نقل قول:
در ریاضی هم حداقل 11 تا درست بدون غلط .
بطور کل هر درست در دروس عمومی یعنی 4 درصد و هر غلط یعنی 1.3 درصد منفی .
در ریاضی هم هر درست 1.8 درصد و هر غلط 0.6 درصد منفی .
، حالا تو عربی می تونی معنی ها رو بزنی که این حدود درصد رو بگیری ...
تو ریاضی سوالای آمار ، هندسه بحث دایره و نگاشت ، تحلیلی بحث خط و صفحه ، احتمال هم بسیار راحت می تونید درصد بگیرید
خیلی از بچه ها از تناسب درصد ها و رتبه ها خبر ندارن ... اینجوری خیلی ها ارامش پیدا میکنن و باعث کاهش استرس هم میشه ...نقل قول:
نمیدونم به نظرم اگه این بحث درصدا رو بزارین بعد کنکور بهتر باشه! الان شاید یه کم تمرکز بچه ها رو بهم بزنه!
البته ممنون از تاپیکتون! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بجز کسی که انتظار بی جا از خودش داشته باشه ...
به نظرت زود نیست برای دانلود سال 89؟!:31:نقل قول:
پشتیبان من بهم میگه دوتا از آزمونای خارج رو حذف کن از برنامت و به جاش دوتا از آزادا رو بزار !
مگیه سوالات آزاد نسبت به کنکورای خارج به کنکور سراسری نزدیک ترن !!!!!!!!!!!!!!
منم بهش گفتم باشه حتما حذف میکنم :19:
این پشتیبانا حرف مفت زیاد میزنننقل قول:
پشتیبان من توی ماه دی میگفت تو دینی رو تموم کن بزار کنار:دی:دی
شما بازی های جام جهانی رو نگاه می کنید؟ اگه چند تا بازی رو برای نگاه کردن انتخاب کنیم به نظرتون اشکال نداره؟:31:
من که اگه بازی ها رو نبینم شب خوابم نمیبره و نمیتونم درست درس بخونم! :31:نقل قول:
جدا از شوخی، من که روزی 2 بازی رو واسه خودم کنار گذاشتم :46:
یعنی از 24 ساعت 4 ساعت جام جهانی..8 ساعت هم خواب بقیش درس و مخلفات... :31:
والا این پشتیبانتون یا هنوز کنکور شرکت نکرده یا اگه شرکت کرده دولتی شرکت نکرده وگرنه همچین چیزی به گوش طراحای سازمان سنجش برسه از اولین ساختمونه بالای 15 طبقه که پیدا کنن خودشونو میندازن پایین:46:نقل قول:
من که حتی سعی کردم هیچی از زمان برگزاری. زمان مسابقات . چه تیمهایی هستن و خلاصه هرچیزی راجبه جام جهانی رو متوجه نشم که وسوسه نشم برم دنبالش . بخصوص من که عاشق بازیای جام جهانیم:41: البته فکر کنم فینالش بیوفته بعد از کنکور . اگه اینطور بود میبینم اگه نه که باشه دور بعدی اگه زنده بودم:31:نقل قول:
ولی بچه ها خداییش دور بعدی جام جهانی ما کجاییم چکار داریم میکنم؟ تا حالا به این فکر کردین؟(شرمنده . میدونم دارم اسپم میدم)
من که طرفدار آرژانتینم احتمالا فقط بازیهای این تیمو نگاه کنمنقل قول:
در ضمن مسعودجان همه بازی های جام جهانی که بدرد بخور نیستن میخوایی روزی 2 تا نیگا کنی
این سپ بالتر هم میدونسته ما کنکور داریم گل بازیها رو گذاشته بعد کنکور:27::27:
در ضمن ما هم مثل بازیکنا ریکاوری داریم و اون هم آزمون آزاده:31::31: