خیلی ممنون
Printable View
خیلی ممنون
ولی شانس من اینم باز نیست.
من الان توی 4-5 تا کوئست گیر کردم چون کار هاش برام باز نیست
به نظر من راه حل اول بهتره یعنی شهر رو انتقال بدیم .
چون تا زمانی که این جنبش تشکیل بشه هم چینی ها بیکار نمیشینن (به هر حال با خبر میشن) هم اینکه ما رو مقصر میدونن . ما هم که در تیر رس هستیم اینقدر میزنن تا چیز بالا بیاریم . شهر های اطراف هم که زیر سایه ما دارن زندگی میکنن . ببینن داریم کتک میخوریم بی خیال اتحاد میشن .
یا باید این اتحاد به سرعت تشکیل بشه و بقدری هماهنگ باشه که چینی ها رو فلج کنه یا خودمون از بین میریم xD
اگه میشد شهر را جابه جا کرد خوب بود:دی
با مدیریت این بازی تماس بگیریم شاید بشه....
دوستان من این بازی رو از دیروز صبح شروع کردم و الآن لول 4 هستم.فقط یه سوالی که دارم اینه که الآن چطوری می تونم ببینم چه کسی تو کدوم شهره؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
با استفاده از قسمت Ranking و جستجوی نام اون شخص !نقل قول:
_
در ضمن دوستانی که به هر دلیل نمی تونن به شهر Cyrus The Great بپیوندند ، به بنده یک تلگرام بزنن تا به شهر تازه تاسیس ما دعوت بشن ... البته باید سرمایه زیادی داشته باشن ( در ضمن شهر ما فعلا توسط Cyrus The Great پشتیبانی میشه ! )
تو کوئست اولینش مال اون زنه میگه Bring Me To Ham ... یعنی چی ؟
ممنون. جایی هست که بشه شهرها رو هم سرچ کرد؟نقل قول:
با استفاده از قسمت Ranking و جستجوی نام اون شخص !
شما باید تو قسمت mini map گزینه ی tending pig's رو انتخاب کنی وکار کنی.تا گوشت خوک ببری برای اون خانومه.نقل قول:
ّبله.نقل قول:
همون قسمت رنکینگ بخش towns.
ممنون از راهنماییتون ولی وقتی من می رم تو قسمت ranking فقط می تونم بر اساس player و rank سرچ کنم.ولی من می خوام بدونم مثلا همین شهر Cyrus The Great کجای نقشه قرار داره. ممنون می شم راهنمایی کنید.نقل قول: