از بد اقبالی نیوفتادم :n02: فقط خدا این ترم رو به خیر بگذرونه امیدوارم درسهایی رو که انتخاب کردم زمان امتحاناشون رو هم نیوفته :n27:نقل قول:
Printable View
از بد اقبالی نیوفتادم :n02: فقط خدا این ترم رو به خیر بگذرونه امیدوارم درسهایی رو که انتخاب کردم زمان امتحاناشون رو هم نیوفته :n27:نقل قول:
نه ... این قانون رد شده ... مثلا میانه 2 رو قبول میشی ولی اون میانه 1 رو باید پاس کنینقل قول:
بدبخت شدم :n02: 6 تا درس برداشتم امتحان اکثرشون پشت سر هم ــه :n27: در عرض 10 روز من باید 6 تا امتحان بدم ! اونم صبح و عصر :n08: برنامه ریزی این ترمشون واقعا افتضاحه . برداشتن عمومی ها رو گذاشتن جز اولین امتحان ها اختصاصی ها رو گذاشتن پشت سر هم . خوب ن ا... (:n09:) اون عمومی ها رو بزار بین امتحانای اختصاصی :n27: اولین امتحانشون هم عمومیه (تفسیر موضوعی قرآن ) . آخه من نمیدونم یعنی اینا نمیتونستن بین دروس اختصاصی الزامی یه روز وقت بدن ؟ خوب نمیتونستن بین این دروس , واحد های عمومی یا اختیاری رو بزارن ؟ خیلی سخته ؟
ناسلامتی میخواییم شب امتحان درس بخونیم ها اگه گذاشتن :n02:
اینم از وضعیت نمراتشون . انتخاب واحد ترم بعد رو کردیم در حالی که اصلا نمرات تشریحی ترم قبل نیموده :n09:
سلام کوروش جان صبور باش ، زیاد به خودت فشار نیارپیام نور همینه !! :n09::n02:
ادم نمیتونه جلو جلو تصمیم بگیره برای ترم ایندش.باید علی بی غم باشی.
فدات...:sq_25:
دهنت سرویس :n02:نقل قول:
ناسلامتی میخواییم شب امتحان درس بخونیم ها اگه گذاشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم1ساعت و نیم دیگه انتخاب واحد دارم.خدا به خیر بگذرونه.:sq_13::n02:
این رو بگوش یکم جون بگیری برای شروع ترم ::n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت از بس شلوغ باز نمیشه برام :n02: مثلا زمان انتخاب واحدم رسیده :n02:
سلام دادانقل قول:
الان که باز میکنه. ولی یه درس ها ارائه نشد ... کلا خراب کرد به این ترمم:n03:
سلام مجدد
آقا ممکن هست درسی که موقع انتخاب واحد ارائه نشده باشه ، بعد چند روز ارائه بشه ؟ مثلا موقع حذف و اضافه؟:n15:
اگر این درس لعنتی ارائه نشه ، واحد عملی هام بهش گیر میکنن و خراب میشه :n27::n28::45:
سلامنقل قول:
آره امکانش خیلی زیاده . همین امروز یه درسی رو میخواستم بردارم ولی ارائه نشده بود . زنگ زدم کارشناس مون گفت بیایید درخواست بدید اگر تعداد درخواست ها زیاد شد ارائه میشه و میتونید تو حذف و اضافه بردارید .
این درس منم اختصاصیه اگر این ترم برندارم ترم بعد 2 تا از درس هام میمونه
اقا کوروش مرسینقل قول:
حالا باید دنبال رفقا بگردیم که ترم پیش، پیش نیازش رو پاس کردیم . :n02: اگر 15نفری بشیم فکر کنم درس ارائه بشه . چون درسی هست که افتادنی زیاد داره ( اینجور که رفقا گفتن ) :n13:و مجبور میشن ترم دیگه بردار
توکل برخدا
به گزارش پایگاه خبری پیام نور : PNUNA.COM
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]