پخشهای پایونر مدلای متنوعی داره میتونین نسبت به بودجتون یه مدل انتخاب کنید ترجیحا چینی نباشه تایلندیش بهتره.نقل قول:
پخشهای پایونر مدلای متنوعی داره میتونین نسبت به بودجتون یه مدل انتخاب کنید ترجیحا چینی نباشه تایلندیش بهتره.نقل قول:
ماشین چیه؟تهران تشریف دارید؟نقل قول:
خب شما قطعات رو بگیر ولی نصب نکن. بعدا که کامل شد یه دفعه نصب کن. خیلی بهتره که
پیشنهاد من:
1-پخش 7016 کنوود حدودا 280 دقیق ندارم.
2-دو جفت کامپوننت برای استیج جلو و عقب آدیو سیستم Mx 165 plus قیمت جفتی 195 تومن
3-ساب باکس کارخانه ای آدیو سیستم MX 10 Plus BR قیمت 270 تومن
4-آمپ چهار کانل برای کامپوننتها JVC AR 8004 قیمت 360 تومن
5- آمپ کن وود 8501 برای ساب ووفر حدودا 180 قیمت دقیق ندارم
6-پک برق کامل 4 گیج 60 تومن
جمع کل 1540000 تومن
این هم سایت آدیو سیستم جهت بررسی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
405 تک سوزنقل قول:
اوفففففف این دیگه هزیش خیلی زیاد شدنقل قول:
نه، ایلامم
حد اکثر 1 تومن چی میتونم ببندم؟
ولی عوضش یه سیستم کیفیتی کامل همراه BASS نرم و کوبشی خوب هست.نقل قول:
خب آلترناتیو بعدی:
پخشتون که سر جاش هست.
استیج جلو و ساب و آمپ ساب رو فعلا حذف میکنم
برای عقب یه جفت Co 609 ادیو سیستم که 275 تومن هست همراه همون آمپ JVC البته این امپ 380 تومن هست ولی برای دوستانی که از ادیو سیستم جنس میخرن شرکت یه حالت اشانتیون رو دیگر برندها میده.
هزینه به 985 کاهش یافت بدون اجرت نصب.
اگه بخوام فقط پخش + 1 جفت اسپیکر خربزه ای + ساب + آمپ بگیرم چه مدلی خوبه و هزینش چند در میاد؟نقل قول:
ببین احسان جان. این سیستم بالا که گفتم نیاز به ساب ووفر رو کاملا برطرف میکنه. چنان بیسی برات میزنه که واقعا هر کسی نشست فکر کنه ساب داری.بیخود هزینه برای بیضی و ساب نکن. اگه میخواهی ساب ببندی باید کامپوننت ببندی تا صدای ووکال گم نشه تو موزیک.نقل قول:
مرسی حمید جان
اگه من همینارو بگیرم بعدا میتونم ارتقا بدمو ساب ووفرو آمپ بگیرم ؟
بله چرا نتونید.منتها من دارم تجربیات 15 سال سیستم بازی و تعویض قطعات مختلف،گوش کردن به صدای سیستمهای گوناگون و..... رو در اختیارتون قرار میدم.نقل قول:
احسان جان فرکانسهای پائین راحت پخش میشه. و باز راحت تو موزیک فراگیر میشه.بنابر این یه سیستم زمانی کامل هست که تمامی فرکانسهای قابل شنیدن رو بتونه بدون کمترین تغییری در سورس اون اجرا کنه.
من توصیه میکنم شما این سیستم رو بگیرید و مدتی رو سر کنید.اگه دیدی صدای باس ارضاتون نمیکنه بعدا هرینه کنید.
اگه بتونی کامپوننت بگیری که ابتدا عرض کردم خدمتت که عالیه.
من در خدمتت هستم
مرسی از راهنمایی کاملتنقل قول:
من چون پستام 20 تا نشده نمیتونم ج خصوصیت رو بدم
فدات داش خیلی کمک کردی:40: