یه نگاه به ساعت دانلودش بکننقل قول:
تو ۲ ساعت و ۳۵ دقیقه ۵۰ خورده ای دانلود کرده که حدودا درست هست یعنی ۵ مگابایت هست دانلود ایشون
Printable View
یه نگاه به ساعت دانلودش بکننقل قول:
تو ۲ ساعت و ۳۵ دقیقه ۵۰ خورده ای دانلود کرده که حدودا درست هست یعنی ۵ مگابایت هست دانلود ایشون
الان من که نفهمیدم چطور شد !!!نقل قول:
اینجا که نوشته این بسته ها دارای حجم نامحدود هستن اما شما میگین محدودیت گذاشتن !؟ :n13:
در حال ویرایش بودم سریع پست گذاشتینقل قول:
- - - Updated - - -
روزانه محدودیت دارهنقل قول:
نه عزیز شما اشتباه متوجه شدینقل قول:
وقتی پهنای فرکانس باند مثلا 1800 پنج مگاهرتزه ! یعنی روی باند 1800 با اون پهنای فرکانس نمیشه بیشتر از 37 مگابیت رو ارائه داد !
یعنی اگر شما یه نفری همون 5 مگاهرتز داشته باشی حداکثر سرعت از یه سکتور میشه 37 مگ
برای همینه که تو دنیا پهنای فرکانسی رو میبرن بالا تر تا امکان ارائه سرعت ها بالاتر فراهم بشه
و از این طرف برای اینکه با افزایش کاربر سرعت ها به شدت افت نکنه نسل های 4.5 به وجود اومدن که میاد پهنای همه فرکانس های موجود ( مثلا 2600 و 1800 ) رو جمع میکنه و اینجوری سرعت بیشتری به کاربر میرسه
داداش این نیستنقل قول:
پهنای باند قایل دریافت با پهنای باند کلی فرق میکنه !
داداش من امتحان هم کردم علاوه بر خوندن مقاله و ...
3 تا خط همراه اول تو خونه تست کردم همزمان !
اگه اینطوری که شما میگیرد دیگه هیچ 10 متری هی باید دکل بزنن!!
درسته مثلا 37 مگابیت بیشتر نمیشه ارائه داد برای یک کاربر نه اینکه پهنای باند کلی دکل این هست !
خب پس برای ما که هر ماه نهایت دو سه شب دانلود داریم روزانه به درد نمیخوره چون کارمون راه نمیفته و دانلودمون ناقص می مونه !!! پس یعنی مجبوریم واسه دو سه شب دانلود ماهانه بخریم !:n27:نقل قول:
من با یک خط از همین منزل خودمون روزی که تست کردم ( اون موقع روی 10 مگاهرتز بود 2.5 مگابایت سرعت داشتم
اون 2 خط دیگه هم همزمان گذاشتم دانلود جفتش همین سرعت داشتن !!!
- - - Updated - - -
من قبلا هفتگی 1 تا 11 خریدم محدودیت نداشتهنقل قول:
سلام
وقت همگی به خیر
چند شبه که وسط دانلود، دانلود قطع میشه و idm همچین پیامی میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نزدیک یه ماهه دارم استفاده میکنم از این سرویس، اوایل 2.5-2 مگ سرعت داشت ولی یه هفته س که اومدیم خونه ی جدید، سرعتش به زور به 1.2 مگ میرسه.
سرعت پایین رو میشه یه کاریش کرد ولی این مشکلی که پیش اومده رو چطوری باید حل کنم؟
پیشاپیش ممنون.:n16:
دوست عزیز سایت bts در صورتی میتواند سیگنال دهی و جذب کاربر کند که ارتباطش با مرکز برقرار باشد و زمانی که ارتباطش با مرکز برقرار باشد یعنی همکاران بخش فنی ما تسلط روی سایت از لحاظ نرم افزاری دارند. اینکه شما میفرمایید دسترسی انلاین ندارند زمانی رخ میدهد که اصطلاحا لینک سایت قطع شده و سایت عملا پوشش دهی و جذب کاربر را متوقف کرده و به اصطلاح خاموش میباشد. در خصوص انالیز و اپتیمایز یا همان بهینه سازی سایت باید خدمت شما عرض شود که همکاران با هزاران سایت سر و کله میزنند و در حال حاظر که شبکه چند لایه شده (نسل 2 و 3 و 4 ) مشغله کاری و مدیریتی سایت ها خیلی بیشتر از قبل شده است، اینها رو در کنار اضاف کردن هر روزه سایت های جدید نسل 3 و 4 در نظر بگیرید.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:5 و 10 و 15 و 20 مگاهرتز، پهنای باند فرکانسی است که توسط کاربر دریافت میشود و حداکثر سرعت دانلود و یا اپلود رو برای هر کاربر مشخص میکند. اگر پهنای باند ورودی سایت بالا باشد، چندین کاربر میتوانند بطور همزمان با حداکثر سرعت دانلود نمایند.نقل قول:
اضاف کردن پهنای باند فرکانسی و یا بوجود اوردن چند کریر فقط برای بالا بردن حداکثر سرعت دانلود و اپلود کاربر صورت میگیرد.
با سلام
دوستان این سرعت من طبیعیه؟
یه بسته یک ماهه همراه اول خریدم 29 تومن
سرعت زیر 500K هست الانم که نزدیک ساعت 11 صبح هست حدود 1.2 شده
اولش هم 4G نمیشد یه بسته 4 تومنی همراه اول گرفتم تا 4G شد انتن ولی نمیدونم چرا اینقدر سرعت پایینه
انتن BTS همراه اول هم تو فاصله 35 متری از خونه هست (عرض یک خیابون 20 متری)
گوشی و سیم کارت هم هر دو 4 هستن
با ایرانسل +4G هم دیدم تو گووشی ولی خب سرعتش +4G نیست چون 2 تا خط انتن نداره
الان برای همراه اول آنتن فول هست
84-dbm
57 asu
هر گونه راهنمایی بدین ممنون میشم
نامردا کلاه بردار ن :n03::n03::n03: